This RSS feed URL is deprecated

Апелациони суд: Стефановић плаћа НИН-у трошкове спора - Политика

Апелациони суд у Београду преиначио је пресуду којим је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић добио спор против НИН-а и правоснажно одбио његов тужбени захтев за исплату 300.000 динара на име одштете због текста „Главни фантом из Савамале ...и још »

Ćulibrk: Stefanović ostaje fantom dok se slučaj ne razreši - N1 Info

Glavni urednik NIN-a Milan Ćulibrk rekao je da je za njega očekivana odluka Apelacionog suda u Beogradu da NIN nije kriv za tekst "Nebojša Stefanović: Glavni fantom iz Savamale", jer se taj nedeljnik nije ogrešio o pravila profesije i da i dalje od ...и још »

Preinačena presuda: NIN nije kriv, Stefanović plaća troškove - Вечерње Новости

APELACIONI sud u Beogradu preinačio je presudu kojom je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović dobio spor protiv NIN-a i pravosnažno odbio njegov tužbeni zahtev za isplatu 300.000 dinara na ime odštete zbog teksta "Glavni fantom iz Savamale ...и још »

Apelacioni sud preinačio presudu: NIN nije kriv - N1 Info

Apelacioni sud u Beogradu preinačio je presudu kojim je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović dobio spor protiv NIN-a i pravosnažno odbio njegov tužbeni zahtev za isplatu 300.000 dinara na ime odštete zbog teksta "Glavni fantom iz Savamale ...и још »

NIN NIJE KRIV Stefanovićev advokat: Nismo primili presudu, iznenađeni smo odlukom suda - Blic (сатира) (саопштења)

Apelacioni sud u Beogradu preinačio je presudu kojim je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović dobio spor protiv NIN-a i pravosnažno odbio njegov tužbeni zahtev za isplatu 300.000 dinara na ime odštete zbog teksta "Glavni fantom iz Savamale ...и још »

Ćulibrk: Stefanović ostaje glavni fantom iz Savamale - Данас

Presudu u korist ministra policije Nebojše Stefanovića protiv nedeljnika NIN, za narušenu čast i ugled, oborio je Apelacioni sud po žalbi koju su podneli zastupnici NIN-a. 6. Piše: A. P.. Beograd 29. april 2017. 12:01. Foto: Fonet/Oliver Bunić NIN ...и још »

Stefanovićev advokat "začuđen": Ako treba, do Strazbura... - B92

Advokat Nebojše Stefanovića Vladimir Pantelić kaže da je začuđen što su javnost i mediji pre njega i klijenta saznali sadržinu presude Apelacionog suda. Izvor: Tanjug petak, 28.04.2017. | 18:52. Podeli. Tanjug. Apelacioni sud je preinačio presudu kojim ...и још »

Smajlovićeva: Dobra vest za Srbiju preinačena presuda - B92

Beograd -- Predsednica UNS Ljiljana Smajlović izjavila je da je dobra vest to što je apelacioni sud preinačio presudu kojom je Nebojša Stefanović dobio spor protiv NIN-a. Izvor: Beta petak, 28.04.2017. | 17:38. Podeli. Foto: Medija centar. "To je dobra ...и још »