This RSS feed URL is deprecated

Šutanovac:100 dana rada vlade - loše - Вечерње Новости

Lider DS Dragan Šutanovac izjavio je da su 100 dana vlade Ane Brnabić obeležili loši ekonomski rezultati, a da se u tom periodu Srbija obrukala i na međunarodnom planu. Dragan Šutanovac / Foto P. Mitić. JOŠ SRODNIH VESTI. Lutovca sad ruše zbog ...и још »

Sto dana Vlade Srbije - od gej premijerke do tetke u Kanadi - N1 Info (саопштења) (блог)

Vlada premijerke Ane Brnabić, peta naprednjačka Vlada, danas navršava 100 dana rada. Za to vreme, usvojeno je više nacrta zakona, održano je 17 sednica, a ovaj prvi tromesečni period će se pamtiti i po brojnim aferama. Izvor: N1. I pre polaganja ...и још »

DANAS 100 DANA VLADE Lončar: Radimo kao tim - Alo! (саопштења)

Vlada Srbije danas navršava 100 dana rada, a ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da vlada radi kao tim. Vlada republike Srbije, Foto: Dušan Milenković. Ministar je u izjavi za "Večernje novosti" odbacio kao netačne pojedine navode da premijerka Ana ...и још »

BRNABIĆ: Procenat povećanja plata znaće se 14. oktobra - Alo! (саопштења)

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ni danas nije precizirala procenat povećanja plata i rekla da se nada da će 14. oktobra moći da izađe sa konkretnim ciframa. Ana Brnabić, Foto: O. Bunić. Premijerka je objasnila da je je ministar finansija Dušan ...и још »