Најважније вести

Međunarodni praznik rada - 1. maj - Svet Plus;

Međunarodni praznik rada - 1. maj - Svet Plus

Svet PlusMeđunarodni praznik rada - 1. majSvet PlusMeđunarodni praznik rada - 1. maj je praznik kojim pripadnici i simpatizeri radničkog pokreta obeležavaju sećanje na svoja dostignuća, odnosno žrtve koje su njihovi pripadnici radničkog pokreta podneli kako bi se izborili za veća radna prava. 00:09 1.и још »

Ne preskačite doručak: Ovo je .. - Svet Plus;

Ne preskačite doručak: Ovo je .. - Svet Plus

Svet PlusNe preskačite doručak: Ovo je ..Svet PlusŽelite li izgubiti kilograme, nemojte preskakati doručak, a nedavna istraživanja pokazuju da se jaja svakako trebaju naći na jelovniku. 22:30 30. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Ne preskačite doručak: Ovo je namirnica sa kojom gubite duplo više ...и још »

Oduvala ih: Ona je ubedljivo osvojila prvo mesto i sigurna je od izbacivanja u Parovima! VIDEO - Svet Plus;

Oduvala ih: Ona je ubedljivo osvojila prvo mesto i sigurna je od izbacivanja u Parovima! VIDEO - Svet Plus

Svet PlusOduvala ih: Ona je ubedljivo osvojila prvo mesto i sigurna je od izbacivanja u Parovima! VIDEOSvet PlusU vili Parova je veoma napeto jer večeras je na programu izbacivanje iz popularnog rijalitija, a otkriveno je ko je na prvom mestu sa ubedljivim brojem osvojenih procenata glasova. 23:30 30. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Oduvala ih: Ona je ...и још »

Uvrede i umalo tuča u Parovima: .. - Svet Plus;

Uvrede i umalo tuča u Parovima: .. - Svet Plus

Svet PlusUvrede i umalo tuča u Parovima: ..Svet PlusNetrpeljivost u Parovima između Dalile Mujić i Zerine traje otkako je ova druga starleta skoro ušla u najpopularniji rijaliti, a danas je kulminiralo jednim incidentom. 20:01 30. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Uvrede i umalo tuča u Parovima ...и још »

Aleksandra u suzama: Ljuba otkrila da li je zaista ćerku prijavila socijalnoj službi! - Puls (сатира) (саопштења);

Aleksandra u suzama: Ljuba otkrila da li je zaista ćerku prijavila socijalnoj službi! - Puls (сатира) (саопштења)

Puls (сатира) (саопштења)Aleksandra u suzama: Ljuba otkrila da li je zaista ćerku prijavila socijalnoj službi!Puls (сатира) (саопштења)Kikbokserka i bivša učesnica "Parova 5" navodno je tražila od socijalne službe da oduzmu starateljstvo njenoj ćerki Aleksandri Subotić nad unukom Magdalenom. Tweet · Share · Share. Komentara: 0. Ljuba Pantović • Screenshot / youtube. Ljuba se uključila ...и још »

STRAŠAN SUKOB U ZVEZDAMA GRANDA! Marija Šerifović oplela po pevačima, Saša Popović jednom rečenicom ... - Blic (сатира) (саопштења);

STRAŠAN SUKOB U ZVEZDAMA GRANDA! Marija Šerifović oplela po pevačima, Saša Popović jednom rečenicom ... - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)STRAŠAN SUKOB U ZVEZDAMA GRANDA! Marija Šerifović oplela po pevačima, Saša Popović jednom rečenicom ...Blic (сатира) (саопштења)Poslednja epizoda Zvezda Granda prošla je u okršaju, koji je Saša Popović zaustavio jednom rečenicom. Zvezde Granda. Foto: TV Prva / Promo Zvezde Granda. Marija Šerifović se iznervirala, i rekla da joj neko navede bar jednu zvezdu iz Zvezda Granda od ...и још »

Zvezde Granda: Ovi kandidati su .. - Svet Plus;

Zvezde Granda: Ovi kandidati su .. - Svet Plus

Svet PlusZvezde Granda: Ovi kandidati su ..Svet PlusJoš jedna emisija Zvezde Granda, popularnog muzičkog takmičenja, je iza nas, a 11 kandidata uspelo je da se plasira u sledeći krug! 11:00 30. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Zvezde Granda: Ovi kandidati su prošli u sledeći krug! Foto: Promo.и још »

Sevale pesnice u Parovima: Mili i Smilja se potukli pa završili u izolaciji! VIDEO - Svet Plus;

Sevale pesnice u Parovima: Mili i Smilja se potukli pa završili u izolaciji! VIDEO - Svet Plus

Svet PlusSevale pesnice u Parovima: Mili i Smilja se potukli pa završili u izolaciji! VIDEOSvet PlusU popularnom rijalitiju Parovi ukućani poslednjih dana ne mogu bez tuča i provokacija, a najnovija se desila juče između Milija Radosavljevića i Smilje Janković. 10:00 30. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Sevale pesnice u Parovima: Mili i Smilja ...и још »

Zvezde Granda: Ona je tajanstveni, .. - Svet Plus;

Zvezde Granda: Ona je tajanstveni, .. - Svet Plus

Svet PlusZvezde Granda: Ona je tajanstveni, ..Svet PlusI večeras je u Zvezdama Granda prisutan tajanstveni član, a iako Aca Lukas dobro zna ko je u pitanju, on tvrdi da se nikad nisu upoznali! 23:50 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Zvezde Granda: Ona je tajanstveni, provocira Lukasa, a dobri su ...и још »

Umalo masovna tuča u Parovima zbog .. - Svet Plus;

Umalo masovna tuča u Parovima zbog .. - Svet Plus

Svet PlusUmalo masovna tuča u Parovima zbog ..Svet PlusNovi učesnik rijalitija Parovi, Goran Kaleb izazvao je danas pravi haos, kada je Aleksandru Subotić udario ovlaš po guzi. 22:56 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Umalo masovna tuča u Parovima zbog Aleksandre Subotić! VIDEO 18+ ...и још »

Marija Šerifović surovo iskrena: U .. - Svet Plus;

Marija Šerifović surovo iskrena: U .. - Svet Plus

Svet PlusMarija Šerifović surovo iskrena: U ..Svet PlusVečerašnja emisija Zvezde Granda drugačije je počela nego inače, a za to je zaslužna i Marija Šerifović! 22:13 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Marija Šerifović surovo iskrena: U Zvezdama Granda ne postoji ZVEZDA! Foto: Screenshot YouTube.и још »

Tverkom izazvala sudar na ulici! VIDEO - Svet Plus;

Tverkom izazvala sudar na ulici! VIDEO - Svet Plus

Svet PlusTverkom izazvala sudar na ulici! VIDEOSvet PlusJedna devojka iz Ukrajine izazvala je pravu pometnju u saobraćaju kada je odlučila da zaigra nasred ulice. 21:28 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Tverkom izazvala sudar na ulici! VIDEO Foto: Screenshot YouTube. Naime, ona je odlučila da ...и још »

Želi da joj oduzme ćerku: Aleksandra .. - Svet Plus;

Želi da joj oduzme ćerku: Aleksandra .. - Svet Plus

Svet PlusŽeli da joj oduzme ćerku: Aleksandra ..Svet PlusNakon što je lJuba Pantović izjavila kako će da zatraži starateljstvo nad maloletnom unukom Magdalenom, Aleksandra Subotić u rijalitiju Parovi žestoko je odgovorila majci. 20:31 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Želi da joj oduzme ćerku: ...и још »

Svađa na početku Zvezda Granda: .. - Svet Plus;

Svađa na početku Zvezda Granda: .. - Svet Plus

Svet PlusSvađa na početku Zvezda Granda: ..Svet PlusVečerašnja emisija Zvezde Granda odmah je počela svađom između Jelene Karleuše i Viki Miljković, a tema je, kao i uvek, ko je zvezda a ko ne. 21:57 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Svađa na početku Zvezda Granda: Karleuša poručila Viki ...и још »

Tata za primer: Pogledajte kako je umirio svoju bebu da ne plače! VIDEO - Svet Plus;

Tata za primer: Pogledajte kako je umirio svoju bebu da ne plače! VIDEO - Svet Plus

Svet PlusTata za primer: Pogledajte kako je umirio svoju bebu da ne plače! VIDEOSvet PlusOvaj čovek nedavno je postao tata, a kako tek rođene bebe stalno plaču on je pronašao rešenje, kako da je umiri. 21:16 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Tata za primer: Pogledajte kako je umirio svoju bebu da ne plače! VIDEO. Naime, roditelji ...и још »

TUGA: Poznati glumac pucao sebi u glavu! - Svet Plus;

TUGA: Poznati glumac pucao sebi u glavu! - Svet Plus

Svet PlusTUGA: Poznati glumac pucao sebi u glavu!Svet PlusMladi glumac koji je poznat po ulozi u Diznijevom filmskom ostvarenju "miracle", pucao je sebi u glavu. 20:01 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. TUGA: Poznati glumac pucao sebi u glavu! Foto: Screenshot YouTube. Majkl Mantenuto, koji je ...и још »

Parovi: Smilja pobesnela, slomila stolicu, produkcija je žestoko kaznila! VIDEO - Svet Plus;

Parovi: Smilja pobesnela, slomila stolicu, produkcija je žestoko kaznila! VIDEO - Svet Plus

Svet PlusParovi: Smilja pobesnela, slomila stolicu, produkcija je žestoko kaznila! VIDEOSvet PlusSinoć su u rijalitiju Parovi održane nominacije, a kao što je poznato, one ne mogu da prođu bez svađa, a glavna akterka jedne od njih bila je profesorka Smilja Janković. 13:50 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Parovi: Smilja pobesnela, slomila ...и још »

Našao rešenje: Pogledajte kako je .. - Svet Plus;

Našao rešenje: Pogledajte kako je .. - Svet Plus

Svet PlusNašao rešenje: Pogledajte kako je ..Svet PlusPonekad je roditeljima potrebno čudo da bi umirili uplakanu bebu, ali ovaj otac našao je pravo rešenje koje će možda i vama pomoći. 12:48 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Našao rešenje: Pogledajte kako je tata umirio svoju uplakanu bebu!и још »

Ove dve promene morate napraviti ako .. - Svet Plus;

Ove dve promene morate napraviti ako .. - Svet Plus

Svet PlusOve dve promene morate napraviti ako ..Svet PlusKad ste na dijeti, sigurno više pazite šta jedete nego kako jedete. Dve stvari morate promeniti ako želite da smršate brže. 12:21 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Ove dve promene morate napraviti ako želite brže da smršate! Jedno istraživanje ...и још »

Ženske nominacije u Parovima: One su favoriti, a neka od njih će napustiti vilu! - Svet Plus;

Ženske nominacije u Parovima: One su favoriti, a neka od njih će napustiti vilu! - Svet Plus

Svet PlusŽenske nominacije u Parovima: One su favoriti, a neka od njih će napustiti vilu!Svet PlusU rijalitiju Parovi sinoć su održane još jedne nominacije, koje su bile veoma uzbudljive, a ono što je interesantno jeste da su nominovane samo žene. 10:00 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Ženske nominacije u Parovima: One su favoriti, a neka ...и још »