This RSS feed URL is deprecated

Одржана прва седница Владе Србије у новом саставу - Влада Републике Србије (саопштења)

Београд, 30. јун 2017. године – Влада Републике Србије је, на првој седници у новом сазиву, донела Решење о постављењу Новака Недића за генералног секретара Владе. На седници је усвојен Закључак којим се повлаче из скупштинске процедуре предлози ...и још »

Изабрана нова Влада Републике Србије - Влада Републике Србије (саопштења)

Београд, 29. јун 2017. године – Народна скупштина Републике Србије изабрала је данас нову, петнаесту по реду од увођења вишестраначја, Владу Републике Србије, чији је председник Ана Брнабић, а која има 18 ресора и три министра без портфеља. Ана ...и још »

Brnabić: Postoji samo jedan premijer - Вечерње Новости

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je postoji samo jedan predsednik Vlade Srbije, kao i da će to biti vlada kontinuiteta. Ona je za Sputnjik rekla i da će se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem konsultovati kao i do sada. Upitana ...и још »

Brnabić: Ostavljena mi je puna kasa, biću hrabra da nastavim reforme - Вечерње Новости

Mandatarka Ana Brnabić izjavila je večeras da od prethodne vlade koju je vodio Aleksandar Vučić nasleđuje punu kasu, kao i sređene i stabilne javne finansije i poručila da će biti hrabra i nastaviti da sprovodi mere koje će dalje osigurati budućnost i ...и још »

Brnabić: Povlačenje zakona je normalno; Ružić i Trivan novi ministri - Вечерње Новости

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je to što su neki zakoni povučeni iz skupštinske procedure uobičajeno prilikom izbora nove vlade. "To je redovna, normalna procedura. Kada skupština izabere novu vladu, onda se svi zakoni koji su ...и још »

„Neka svako nosi teret svoje politike“ - Deutsche Welle

Anu Brnabić treba podržati pre svega zbog njene stručnosti, kaže u intervjuu za DW potpredsednik socijalista Branko Ružić. Pitali smo ga da li je umiren ministarskim mestom u novoj Vladi i šta je levo u politici SPS. default. DW: Priča se da ste ...и још »

Експозе Ане Брнабић - Радио Телевизија Србије

Мандатарка за састав нове Владе Србије Ана Брнабић пред посланицима Скупштине, на посебној седници, представила је експозе и састав кабинета. Образовање, дигитализација, финансијска стабилност међу приоритетима нове владе, рекла је Брнабићева. Визија ...и још »

PREDLOG NOVE VLADE: Vulin ministar odbrane, Ružiću lokalna samouprava - Вечерње Новости

U Skupštinu Srbije stigao je Predlog odluke o izboru vlade, koji predviđa da nova vlada ima četiri potpredsednika, 18 resora i tri ministra bez portfelja, saznaje Tanjug. Članovi kabineta buduće premijerke Ane Brnabić bili bi: prvi potpredsednik vlade ...и још »

Ko su nova kadrovska rešenja u Vladi Srbije - Данас

Nova Vlada Srbije imaće tri nova ministra, dok su dosadašnja dva za rad i odbranu zamenila mesta. Pogledajte ko su oni i šta je obeležilo njihov dosadašnji rad. Štampanje · Istinomer. 2Piše: Snežana Čongradin 28. juna 2017. 09.05 Izmenjeno: 16. januara ...и још »

Evo zašto je Ana Brnabić dobra za Srbiju - GayEcho

Ana Brnabić ima nesporne ljudske i stručne kvalitete. Prva žena premijer Srbije je i prva političarka koja je javno otkrila gej seksualnu orijentaciju, što je zasmetalo mnogima… U danima posle najave da će biti mandatarka u dobrom delu javnosti ...и још »