This RSS feed URL is deprecated

Samohranoj majci oboleloj od raka ponovo dali otkaz u "Juri", a imala je SAMO JEDNU MOLBU ZA NJIH - Blic (сатира) (саопштења)

Violeta Petrović (41) iz Niša, radnica "Jure" obolela od karcinoma, ponovo je ostala bez posla nakon su joj poslodavci telefonom javili da joj ugovor neće biti produžen. Hrabra Violeta krenula u potragu za novim poslom. Foto: K. Kamenov / RAS Srbija ...и још »

Bolesnoj radnici ipak otkaz u "Juri" - Вечерње Новости

Violeti Petrović, oboleloj od karcinoma dojke, istekao ugovor o radu. Zdravlje mi je sada dobro, tražim novi posao - kaže ova hrabra žena. Violeta Petrović Fabrika "Jura". JOŠ SRODNIH VESTI. MUKE NIŠLIJKE KOJA SE LEČI OD RAKA: Istekao ugovor, otkaz po ...и још »

N1 s direktorom Jure: Što da pomognemo? Plaćamo porez! - N1 Info

Violeti Petrović, samohranoj majci koja se leči od karcinoma, rukovodstvo niške Jure u četvrtak je vratilo radnu knjižicu. Tako je po drugi put ostala bez posla u fabrici koja nije želela da joj produži ugovor. Jura: Ne možemo da pomažemo svakome ...и још »

PODRŠKA POSLE OTKAZA U "JURI" Bolesnoj samohranoj majci "Blic" i Vulin nalaze posao - Blic (сатира) (саопштења)

Posle pisanja "Blica", ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin pokušaće da nađe trajno rešenje za Violetu Petrović iz Niša koja je juče preuzela svoja dokumenta nakon 24 meseca rada u fabrici "Jura" u Nišu. Proživljava teške dane: Violeta ...и још »

Direktor Jure u Srbiji: Sve po zakonu, ništa ne krijemo - N1 Info

Posle više priloga u kojima je N1 prenosio svedočenja bivših radnika Jure o teškim uslovima rada u toj južnokorejskoj kompaniji i mobingu, a na koja nikada nije stigao odgovor menadžmenta, generalni direktor Jure za Srbiju Nam Đin Čoi odlučio je da za ...и још »

Bolesna radnica Jure ponovo ostaje bez posla - N1 Info

Violeta Petrović, radnica niške Jure, obolela od karcinoma, ostala je bez posla jer joj nije produžen šestomesečni ugovor. Ona je za N1 rekla da su je danas obavestili telefonom da joj ugovor neće biti produžen. Podsetimo, Violeta Petrović je samohrana ...и још »

POSLE OTKAZA U ''JURI'': Violeti posao od dobrotvora! - Вечерње Новости

Posle pisanja "Novosti", nada za otpuštenu radnicu iz Niša. Beograđanin pomaže da bi mogla da ostane na bolovanju. Nova nada za Violetu Petrović / Foto D. Alihodžić. JOŠ SRODNIH VESTI. MUKE NIŠLIJKE KOJA SE LEČI OD RAKA: Istekao ugovor, otkaz po zakonu ...и још »

Teško obolela Nišlijka ponovo dobila otkaz u Juri - Данас

Dobro nam došao novi predsedniče…, navela je danas na svom fejsbuk profilu Violeta Petrović, saopštavajući da je ponovo dobila otkaz u južnokorejskoj kompaniji Jura u Nišu. 8. Piše: Z. Miladinović. Niš 31. maj 2017. 14:40. Violeta Petrović. Jura je ...и још »

Kićanović: Pitanje zakona, a ne humanosti poslodavca - N1 Info

Problem s Violetom Petrović, radnicom niške Jure jeste pre svega što kao i ogroman broj radnika radi na određeno vreme. Glavno je pitanje zašto firma koja je u ekspanziji i prima od države subvencije zapošljava na određeno vreme, ističe pravnica i ...и још »