This RSS feed URL is deprecated

Tači i Vučić u Briselu: Dogovoren rok integracije pravosuđa u kosovske institucije - Radio Slobodna Evropa

Visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku Federika Mogerini nakon sastanka u Briselu sa predsednicima Kosova i Srbije, Hašimom Tačijem i Aleksandrom Vučićem, izjavila je da će dve strane narednih nedelja nastaviti da rade na novoj fazi ...и још »

Sporazum o pravosuđu sa Prištinom - Данас

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Kosova Hašim Tači su se danas u Briselu dogovorili o poslednjim koracima za sprovođenje Sporazuma o pravosuđu, postignutog unutar dijaloga koji je omogućila Evropska unija, saopštila je danas visoki ...и још »

Vučić i Tači dogovorili primenu sporazuma o pravosuđu - Blic (саопштења)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski predsednik Hašim Tači razgovarali su danas u zgradi Evropske spoljnopolitičke službe u Briselu, u okviru neformalnog radnog doručka čiji domaćin je šefica EU diplomatije Federika Mogerini. Vučić je posle ...и још »

Tači i Vučić nastavljaju dijalog 31. avgusta - Radio Slobodna Evropa

Visoka predstavnica Evropske unije Federika Mogerini potvrdila je danas u Briselu da će se ove nedelje u Briselu sastati sa predsednicima Kosova i Srbije, Hašimom Tačijem i Aleksandrom Vučićem, kako bi se krenulo napred u dijalogu između Prištine i ...и још »

Vučić i Tači u četvrtak neformalno, u cilju nastavka dijaloga - European Western Balkans (саопштења)

BRISEL – Cilj sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog predsednika Hašima Tačija, kod šefice EU diplomatije Federike Mogerini, u četvrtak pre podne u Briselu, jesu konsultacije oko priprema za novu fazu dijaloga u procesu normalizacije ...и још »

Mogerini, Vučić i Tači u Briselu 31. avgusta - Blic (саопштења)

Visoka predstavnica EU Federika Mogerini razgovaraće 31. avgusta u Briselu s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednikom Kosova Hašimom Tačijem o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine. Foto: EU / Promo. Kako je saopšteno danas u Briselu ...и још »

Vučić i Tači: Puna primena sporazuma o pravosuđu - European Western Balkans (саопштења)

BRISEL – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle sastanka sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem uz posredovanje šefice evropske diplomatije Federike Mogerini da su danas otvoreni razgovori o dugoročnijim odnosima Srba i Albanaca ...и још »

SASTANAK U BRISELU: Vučić i Tači u četvrtak kod Mogerinijeve - Вечерње Новости

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači razgovaraće u četvrtak u Briselu na sastanku koji je zakazala visoka predstavnica EU Federika Mogerini. Foto: twitter.com/@FedericaMog. Foto: twitter.com ...и још »

Вучић: Отворени разговори о дугорочнијим односима Срба и Албанацa - Радио Телевизија Србије

Видимо малу шансу за решавање историјског питања између Срба и Албанаца и морамо да је искористимо, поручио је председник Србије након сусрета са Хашимом Тачијем у Бриселу. Хапшење Богдана Митровића у Сувој Реци је врхунац лицемерја, изјавио је ...и још »

Federika Mogerini pozvala Vučića i Tačija na sastanak u Brisel - Nezavisne Novine

BRISEL - Šef diplomatije Evropske unije Federika Mogerini pozvala je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog predsjednika Hašima Tačija na sastanak, koji bi trebalo da se održi u četvrtak u Briselu, rečeno je Tanjugu u izvorima Evropske ...и још »