This RSS feed URL is deprecated

Уницеф имао значајну улогу у најосетљивијим тренуцима у историји Србије - Влада Републике Србије (саопштења)

Београд, 1. октобар 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић истакао је данас да Србија веома поштује и цени отвореност и спремност Уницефа за сарадњу на стварању подстицаја за стално унапређење ...и још »

Дачић: Србија подржава јединствену Шпанију - Радио Телевизија Србије

Министар спољних послова Ивица Дачић рекао је да Србија чврсто подржава територијални интегритет и суверенитет Шпаније, као и њено јединство, додавши да је Шпанија један од највећих пријатеља Србије. Наводи и да нема ништа од чланства Косова у ...и још »

Dačić: Srbija podržava jedinstvenu Španiju - Радио Телевизија Србије

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da Srbija čvrsto podržava teritorijalni integritet i suverenitet Španije, kao i njeno jedinstvo, dodavši da je Španija jedan od najvećih prijatelja Srbije. Navodi i da nema ništa od članstva Kosova u ...и још »

Дачић: Уницеф велика подршка Србији - Радио Телевизија Србије

Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић и директор Канцеларије Уницефа у Србији Мишел Сен Ло отворили су изложбу фотографија поводом обележавања 70-годишњице рада Уницефа у Србији. Дачић је рекао да верује да нема ...и још »

Dačić: Nismo razgovarali sa SNS o listi za Beograd - N1 Info (саопштења) (блог)

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da ne vidi razloge za vanredne parlamentarne izbore, a da još nije odlučeno da li će SPS na lokalne izbore u Beogradu samostalno ili sa Srpskom naprednom strankom (SNS). Dačić je ...и још »

Dačić: Nismo za vanredne izbore, ali smo za njih uvek spremni - Blic (саопштења)

Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić rekao je danas da ta stranka nikada nije bila za vanredne parlamentarne izbore, kao i da ne vidi razlog za njihovo održavanje u ovom trenutku. Ivica Dačić. Foto: Ministarstvo spoljnih poslova / Promo ...и још »

Dačić o referendumu u Kataloniji: Srbija podržava celovitost Španije - Blic (саопштења)

Srbija podržava teritorijalni integritet i suverenitet Španije i njeno jedinstvo, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić povodom referenduma o nezavisnosti autonomnog španskog regiona Katalonije. Ivica Dačić. Foto: V. Lalić / RAS ...и још »

Dačić: Zajedno i beogradski i parlamentarni izbori ako treba - N1 Info (саопштења) (блог)

Lider Socijaističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da su predstojeći beogradski izbori veoma važni i da nema ništa protiv da zajedno budu raspisni i vanredni parlamentarni izbori u Srbiji, ukoliko je to potrebno. On je za ruski "Sputnjik" rekao ...и још »

“Kosovo nema šanse u Unesku, a SRB će u EU ako EU opstane“ - B92

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da se Kosovo još nije prijavilo za prijem u Unesko, ali da je uveren da će izgubiti kad god da se prijavi. Izvor: Tanjug nedelja, 1.10.2017. | 15:31. Podeli. Foto: Tanjug/Dimitrije Goll. On je ...и још »

Dačić: Podrška jedinstvenoj Španiji - B92

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da Srbija čvrsto podržava teritorijalni integritet i suverenitet Španije, kao i njeno jedinstvo. Izvor: Tanjug nedelja, 1.10.2017. | 14:20. Podeli. Foto: Tanjug/Sava Radovanović. On je dodao da ...и још »