Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

Novi vlasnik čuva plate - Вечерње Новости

"HEMOFARM", zajedno sa svojom matičnom kompanijom "Štadom", mogao bi uskoro da dobije novog vlasnika. Jednog od najvećih nemačkih proizvođača lekova, a time i njegovu fabriku u Srbiji, nameravaju da preuzmu investicioni fondovi "Bejn kapital" i ...и још »

Investicioni fondovi kupuju Štadu i Hemofarm - Данас

On je poručio da se za Hemofarm koji posluje u okviru ŠTADA grupe ništa ne menja i da neće biti otpuštanja. On je precizirao da su investicioni fondovi Bain kapital i Sinvena ponudili akcionarima 66 evra po akciji nemačkog koncerna i da ukuna vrednost ...и још »

HEMOFARM MENJA VLASNIKA: Štadu kupili investicioni fondovi za 5,3 milijarde evra - Espreso.rs

Nemačka farmaceutska grupa Štada, u sklopu koje posluje Hemofarm, prihvatila je ponudu dva investiciona fonda, Bejn kepitala i Sinvena, za preuzimanje akcija u vrednosti od 5,31 milijardi evra, izjavio je generalni direktor i predsednik Upravnog odbora ...и још »

Нови газда „Хемофарма” неће отпуштати раднике - Политика

Вршац – Немачка „Штада” и „Хемофарм”, као њен важан део, налазе се на прагу новог поглавља у свом развоју. Баш као и пре десет година када је „Штада” преузела „Хемофарм”, ускоро би два инвестициона фонда „Баин капитал” и „Цинвена” ...и још »

Hemofarm menja vlasnika, Štadu kupuju dva fonda - B92

Nemačka farmaceutska grupa Štada, čiji je deo i Hemofarm, prihvatila je ponudu dva investiciona fonda za preuzimanje akcija u vrednosti 5,3 milijardi evra. Izvor: B92, Tanjug četvrtak, 20.04.2017. | 20:34 -> 08:11 ...и још »