Ambasador Nemačke postao donor - Данас

Ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman potpisao je u petak uveče donorsku karticu, na svečanosti koju je u nastavku kampanje Najvažniji poziv u životu organizovala Hemofarm Fondacija i pozvao i druge na ovaj čin humanosti i solidarnosti. Piše: FoNet.и још »

Донорске картице потписали амбасадор Дитман и глумци Атељеа 212 - Радио Телевизија Србије

На свечаности коју је организовала Фондација "Хемофарм" у оквиру кампање "Најважнији позив у животу" вечерас су донорске картице потписали амбасадор Немачке у Србији Аксел Дитман, глумци Атељеа 212 и учесници Београдског ...и још »

Donorske kartice potpisali Ditman, glumci Ateljea 212 - Танјуг

Na svečanosti koju je organizovala Hemofarm fondacija u okviru kampanje "Najvažniji poziv u životu" večeras su donorske kartice potpisali ambasador Nemačke u Srbiji, Aksel Ditman, glumci Ateljea 212 i učesnici Beogradskog festivala igre. 31 Mart 2017 ...и још »

"Potreba za organima je daleko veća od broja donora" - B92

Ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman i učesnici Beogradskog festivala igre potpisali su donorske kartice. Izvor: Beta petak, 31.03.2017. | 22:32. Tanjug. Oni su to učinili na svečanosti koju je kao nastavak kampanje "Najvažniji poziv u životu" ...и још »

ZAKON O TRANSPLANTACIJI USKORO U SKUPŠTINI: Ambasador Ditman i glumci potpisali donorske kartice - Pink.rs (саопштења) (блог)

Prema zakonu, koji će uskoro biti usvojen, potpisnik kartice je donor u svakom slučaju, osim ako porodica insistira da to ne bude. Izvor: Tanjug; Foto: Tanjug; za 8 sati; za 9 sati. Na svečanosti koju je organizovala Hemofarm fondacija u okviru ...и још »

Донорске картице потписали Дитман, глумци Aтељеа 212 - Танјуг

На свечаности коjу jе организовала Хемофарм фондациjа у оквиру кампање "Наjважниjи позив у животу" вечерас су донорске картице потписали амбасадор Немачке у Србиjи, Aксел Дитман, глумци Aтељеа 212 и учесници Београдског ...и још »