This RSS feed URL is deprecated

Melaniju prozivaju zbog nove jaknice - Noizz.rs (сатира) (саопштења)

Supruga američkog predsednika Melanija Tramp ceo život je u svetu mode, pa ne čudi što voli da nosi markirane stvari. Međutim, sada je malo preterala obukavši jaknu vrednu „k'o sam đavo”. Bračni par Tramp se nalazi na radaru medija kao nijedan pre njih ...и још »

ЗАПАЛИЛА ИНТЕРНЕТ: Ево зашто је јакна Меланије Трамп шокирала јавност! (ФОТО/ВИДЕО) - Правда

Прва дама САД Меланија Трамп, до сада је добијала сјајне критике на рачун свог одевања. Децентна и одмерена, углавном није имала веће модне киксеве. Елегантна Меланија Трамп (Фото: Синхуа). Међутим, пратећи свог супруга Доналда на Сицилију, где је ...и још »

Melanija Tramp u jakni od 51.000 $ - RTCG

Prva dama SAD, Melanija Tramp danas je na Siciliji, gdje je njen suprug učestvujena samitu Grupe sedam, izašla u jakni s cvjetnim dezenom modne kuće Dolče i Gabana koja košta 51.000 dolara. Facebook Share. 230548. Foto: Beta/AP. Melanija Tramp je ...и још »

Da se zna ko je prva dama SAD – Melanija među suprugama u jakni od 50.000 dolara! - Радио Телевизија Србије

Dok je njen suprug, predsednik SAD Donald Tramp, bio na samitu lidera Grupe 7, američka prva dama Melanija Tramp je iskoristila priliku da sa suprugama drugih svetskih lidera poseti Siciliju. Da se zna ko je prva dama SAD – Melanija među suprugama u ...и још »

Jakna Melanije Tramp zapalila internet (FOTO) - Alo! (саопштења)

Odluka prve dame SAD Melanije Tramp da se na Siciliji, gde je njen suprug učestvovao na samitu Grupe sedam, pojavi u jakni s cvetnim dezenom modne kuće Dolče i Gabana od 51.000 dolara izazvala je buru na društvenim mrežama. Melanija Tramp, Foto ...и још »

Melanija Tramp na Siciliji u jakni od 51.000 dolara - Vijesti

Prva dama SAD Melanija Tramp danas je na Siciliji, gdje njen suprug učestvuje na samitu Grupe sedam, izašla ujakni s cvjetnim dezenom modne kuće Dolče i Gabana koja košta 51.000 dolara. Melanija Tramp je nosila i tašnu u istim bojama kada je bila na ...и још »

Melanija postala meta besnih građana zbog jednog detalja - Vesti

Dok je Donald Tramp nervirao ostale predvodnike zemalja grupe G7 u Italiji, njegova supruga i prva dama SAD Melanija Tramp je na sicilijansko sunce izašla u cvetnoj "Dolče Gabana" jakni koja je zasenila čitav sastanak lidera najmoćnijih svetskih država ...и још »

Za prvu damu samo ekskluziva: Šta je Melanija Tramp obukla za posetu Siciliji (foto) - Hello!

Dok je njen suprug, predsednik SAD Donald Tramp, bio na samitu lidera Grupe 7, američka prva dama Melanija Tramp je iskoristila priliku da sa suprugama drugih svetskih lidera poseti Siciliju. Tom prilikom je nosila jaknu modne kuće Dolče i Gabana koja ...и још »

Melanija na meti kritika zbog cijene kaputa - Nezavisne Novine

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp oduševila je sve ovim izdanjem, a našla se i na meti kritika zbog cijene kaputa koji je nosila. Poznata kao ikona stila, Melanija svakim svojim pojavljivanje izaziva pažnju, te je na meti mnogih ...и још »

Melanija Tramp u jakni od 51.000 dolara - N1 Info

Prva dama SAD Melanija Tramp danas je na Siciliji, gde je njen suprug učestvovao na samitu Grupe sedam, izašla u jakni s cvetnim dezenom modne kuće "Dolče i Gabana", koja košta 51.000 dolara. Melanija Tramp je nosila i tašnu u istim bojama kada je bila ...и још »