This RSS feed URL is deprecated

Ukrali sef sa pumpe, lisice ih stigle na krovu - Вечерње Новости

Filmska potera za lopovima koji su opljačkali benzinsku stanicu na Karaburmi. Plen, uz veliku buku, pokušali da otvore nedaleko od mesta krađe. JOŠ SRODNIH VESTI. Pljačkala uz pretnju špricem inficiranim HIV-om · NASILjE POSLE "PAROVA": Uhapšen Tigar ...и још »

BIZARNA POTERA NA KARABURMI Tinejdžeri ukrali sef i razbudili komšije, a njihovo hapšenje je bilo TRAGIKOMIČNO - Blic (сатира) (саопштења)

Posle nesvakidašnje potere, čak i po krovovima kuća u naselju Karaburma, policija je juče ujutro uhapsila trojicu tinejdžera koja su u sitnim satima ukrala metalni sef težak 150 kilograma sa pumpe! Tinejdžeri su sa pumpe ukrali sef od 150 kilograma i ...и још »

FILMSKO HAPŠENJE NA KARABURMI Maskirani razbojnici odneli sa pumpe sef težak 150 kilograma - Blic (сатира) (саопштења)

Trojica maskiranih muškaraca opljačkali su sinoć benzinsku pumpu u Ulici vojvode Mićka na Karaburmi, nezvanično saznaje "Blic". Foto: RAS Srbija. Razbojnici su odneli sef od 150 kilograma u obližnju kuću u Ulici Milice Janković, a onda je usledila ...и још »

Filmska potera za lopovima po krovovima Beograda - Vesti

Policija je jutros uhapsila trojicu osumnjičenih za pljačku benzinske pumpe u Beogradu iz koje su odneli sef. Tanjug. Potera za lopovima. U nezapamćenoj filmskoj poteri, koja se dešavala ne po beogradskim ulicama nego krovovima, uhapšena su trojica ...и још »

POLICIJA JURILA LOPOVE PO KROVOVIMA U CENTRU BEOGRADA Opljačkana još jedna pumpa - Pink.rs (саопштења) (блог)

Na Karaburmi su rano jutros tri maskirane osobe provalile u benzinsku pumpu i oteli su sef težak oko 150 kilograma. Autor: Printscreen Youtube. Pročitajte još: UDARNA VEST: DRAMA NA ZVEZDARI: Izrešetani mladići ispred kafića! Pljačkaši su sef stavili ...и још »

Pumpu ojadili za sef težak 150 kilograma - Alo! (саопштења)

Mladići A. M. (17), Ivan S. (19) i Srđan P. (19) su sa benzinske pumpe u ulici Vojvode Mićka na Karaburmi ukrali sef težak 150 kilograma. Oni su nakon provale taj sef na kolicima odvukli dva kilometra dalje, do kuće A. M. u ulici Milice Janković, koja ...и још »