Најважније вести

ЦГ: Kориснице накнада ће се договорити о наредним корацима - Танјуг;

ЦГ: Kориснице накнада ће се договорити о наредним корацима - Танјуг

ТанјугЦГ: Kориснице накнада ће се договорити о наредним корацимаТанјугKориснице накнада за маjке са троjе и више деце поручиле су, након данашњег протеста испред Уставног суда, да ће се договорити о наредним корацима. 19 април 2017 20:41. Share to Facebook Share to Twitter Print Send mail. ПOДГOРИЦA ...и још »

Ustavni sud: Odredbe Zakona o naknadama za majke neustavne - pcnen;

Ustavni sud: Odredbe Zakona o naknadama za majke neustavne - pcnen

pcnenUstavni sud: Odredbe Zakona o naknadama za majke neustavnepcnenustavni sud cg ustavOdredbe Zakona o dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti, kojima je predviđena naknada za majke sa troje i više djece, nijesu u saglasnosti sa Ustavom, ocijenio je danas Ustavni sud. Ustavni sud Crne Gore je danas većinom ...и још »

Закон о мајкама није у складу с Уставом; Мајке покушале да уђу у суд - Радио Телевизија Републике Српске;

Закон о мајкама није у складу с Уставом; Мајке покушале да уђу у суд - Радио Телевизија Републике Српске

Радио Телевизија Републике СрпскеЗакон о мајкама није у складу с Уставом; Мајке покушале да уђу у судРадио Телевизија Републике СрпскеОдредбе Закона о допунама Закона о социјалној и дјечијој заштити, којима је предвиђена накнада за мајке са троје и више дјеце, нису у сагласности са Уставом, оцијенио је данас Уставни суд Црне Горе. Црна Гора - протести (фото: Филип ...и још »

(VIDEO) CRNOGORSKE MAJKE PROBILE KORDON: Vlast poslala specijalce na žene! - Kurir - Dnevne novine;

(VIDEO) CRNOGORSKE MAJKE PROBILE KORDON: Vlast poslala specijalce na žene! - Kurir - Dnevne novine

Kurir - Dnevne novine(VIDEO) CRNOGORSKE MAJKE PROBILE KORDON: Vlast poslala specijalce na žene!Kurir - Dnevne novinePODGORICA - Nakon što je Ustavni sud Crne Gore ocenio neustavnim odredbe Zakona o dopunama Zakona o socijalnoj i dečjoj zaštiti kojima je predviđena naknada za majke sa troje i više dece, majke, koje su do skoro bile korisnice naknade, okupile su se ...и још »

Crna Gora: Neustavne odredbe o naknadama za majke - Radio Slobodna Evropa;

Crna Gora: Neustavne odredbe o naknadama za majke - Radio Slobodna Evropa

Radio Slobodna EvropaCrna Gora: Neustavne odredbe o naknadama za majkeRadio Slobodna EvropaOdredbe Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti, kojima je predviđena doživotna naknada za majke sa troje i više djece, nijesu u saglasnosti sa Ustavom, ocijenio je danas Ustavni sud Crne Gore tajnim glasanjem. Tokom rasprave u Ustavnom sudu je rečeno da ...и још »

Drustvo USTAVNI SUD DANAS RAZMATRA ZAKON O NAKNADAMA, MAJKE ODLUKU ČEKAJU NA ULICI - Дан online;

Drustvo USTAVNI SUD DANAS RAZMATRA ZAKON O NAKNADAMA, MAJKE ODLUKU ČEKAJU NA ULICI - Дан online

Дан onlineDrustvo USTAVNI SUD DANAS RAZMATRA ZAKON O NAKNADAMA, MAJKE ODLUKU ČEKAJU NA ULICIДан onlineMajke najavile nove proteste (arhiva) Protestuju deset dana Pozivamo svakog građanina Crne Gore. Treba da dođu i pomognu majkama da stanu u odbranu onoga što traže od 2. marta, izjavila je Željka Savković Korisnice naknada po osnovu rođenja troje i ...и још »

Подгорица, полиција спречила мајке које протестују да уђу у суд - Радио Телевизија Србије;

Подгорица, полиција спречила мајке које протестују да уђу у суд - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеПодгорица, полиција спречила мајке које протестују да уђу у судРадио Телевизија СрбијеНакон одлуке Уставног суда да одредбе Закона којима је предвиђена накнада за мајке са троје и више деце нису у сагласности са Уставом, мајке су покушале да уђу у зграду Уставног суда. Полицијски кордони су их у томе онемогућили.и још »

VIDEO: Naknade su neustavne, žene na silu pokušale da uđu u Ustavni sud - cdm news (саопштења) (блог);

VIDEO: Naknade su neustavne, žene na silu pokušale da uđu u Ustavni sud - cdm news (саопштења) (блог)

cdm news (саопштења) (блог)VIDEO: Naknade su neustavne, žene na silu pokušale da uđu u Ustavni sudcdm news (саопштења) (блог)Naknade za majke i troje i više djece nijesu u skladu sa najvišim pravnim aktom Crne Gore, odučio je Ustavni sud nakon tajnog glasanja. Vlada sada ima rok od tri mjeseca da u skladu sa Ustavom reguliše pravni status oko 20 hiljada žena koje su uzele ...и још »

Dogovoriće se o narednim koracima - Radio-televizija Crne Gore;

Dogovoriće se o narednim koracima - Radio-televizija Crne Gore

Radio-televizija Crne GoreDogovoriće se o narednim koracimaRadio-televizija Crne GoreKorisnice naknada za majke sa troje i više djece poručile su, nakon današnjeg protesta ispred Ustavnog suda, da će se dogovoriti o narednim koracima. Nakon današnje odluke Ustavnog suda da odredbe Zakona kojima je predviđena naknada za majke sa ...и још »

Majke pokušale da uđu u sud - RTCG;

Majke pokušale da uđu u sud - RTCG

RTCGMajke pokušale da uđu u sudRTCGNakon odluke Ustavnog suda da odredbe Zakona kojima je predviđena naknada za majke sa troje i više djece, nije u saglasnosti sa Ustavom, majke su pokušale da uđu u zgradu Ustavnog suda. Policijski kordoni su ih u tome onemogućili. Došlo je, potom ...и још »

OCJENA USTAVNOG SUDA: - Vijesti;

OCJENA USTAVNOG SUDA: - Vijesti

VijestiOCJENA USTAVNOG SUDA:VijestiOdredbe Zakona o dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti, kojima je predviđena naknada za majke sa troje i više djece, nijesu u saglasnosti sa Ustavom, ocijenio je danas Ustavni sud, saznaje agencija MINA. Ustavni sud pokrenuo je krajem ...и још »

Nezvanično: “Zakon o majkama” je neustavan - cdm news (саопштења) (блог)

Nezvanično: “Zakon o majkama” je neustavancdm news (саопштења) (блог)Naknade za majke i troje i više djece nijesu u skladu sa najvišim pravnim aktom Crne Gore, odučio je Ustavni sud nakon tajnog glasanja, saznaje CdM. “Zakon je neustavan, ali odluka ima još tri stava”, rekao je izvor CdM-a. Majke su ovu odluku sačekale ...и још »

Na ulici branimo naša prava - Radio-televizija Crne Gore;

Na ulici branimo naša prava - Radio-televizija Crne Gore

Radio-televizija Crne GoreNa ulici branimo naša pravaRadio-televizija Crne GoreMajke, korisnice naknada za troje i više djece, okupile su se danas ispred Ustavnog suda, gdje će sačekati odluku te institucije o ocjeni ustavnosti Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti. Facebook Share. Sudije će donijeti odluku o ustavnosti naknada ...и још »

Danas ćemo saznati jesu li naknade ustavne - CDM news (саопштења) (бесплатна регистрација) (блог)

Danas ćemo saznati jesu li naknade ustavneCDM news (саопштења) (бесплатна регистрација) (блог)Ustavni sud završio je raspravu o ustavnosti Zakona o dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti, kojima je predviđeno da majke sa troje i više djece imaju pravo na novčanu naknadu. Sudije će donijeti odluku o ustavnosti naknada za majke sa troje i ...и још »

Naknade za majke padaju na Ustavnom? - Vijesti;

Naknade za majke padaju na Ustavnom? - Vijesti

VijestiNaknade za majke padaju na Ustavnom?VijestiUstavni sud danas će odlučiti da li su ustavne odredbe Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti, zahvaljujući kojima su majke sa troje i više djece dobile pravo na doživotnu naknadu. Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti" većina sudija smatra da su ...и још »

Подгорица: Ново окупљање мајки сутра испред Скупштине - Радио Телевизија Републике Српске;

Подгорица: Ново окупљање мајки сутра испред Скупштине - Радио Телевизија Републике Српске

Радио Телевизија Републике СрпскеПодгорица: Ново окупљање мајки сутра испред СкупштинеРадио Телевизија Републике СрпскеМајке кориснице накнада за троје и више дјеце окупиће се сутра испред зграде Скупштине Црне Горе у Подгорици, гдје ће дочекати одлуку Уставног суда о оцјени уставности закона којим су оствариле право на то примање. Протест мајки из ...и још »

Majke za srijedu najavile protest: Da svi jasno izrazimo revolt na odluke Vlade - Vijesti;

Majke za srijedu najavile protest: Da svi jasno izrazimo revolt na odluke Vlade - Vijesti

VijestiMajke za srijedu najavile protest: Da svi jasno izrazimo revolt na odluke VladeVijestiKorisnice naknada za majke sa troje i više djece okupiće se sjutra ispred parlamenta gdje će dočekati odluku Ustavnog suda o ocjeni ustavnosti zakona kojim su ostvarile pravo na to primanje. Članica Koordinacionog odbora korisnica naknada za majke sa ...и још »