Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

VPS: Da li je protest u subotu ispolitizovan? - Вечерње Новости

Vojvođanski policijski sindikat (VPS) oglasio se saopštenjem povodom protesta Vojnog i Policijskog sindikata koji bi trebalo da bude u subotu u 14 sati ispred zgrade Predsedništva Srbije. Ilustracija,foto V.Danilov. JOŠ SRODNIH VESTI. REAKCIJA POLICIJE ...и још »

Sindikati vojske i policije zatražili smenu Stefanovića i Vulina - Radio Slobodna Evropa

Učesnici protesta u centru Beograda, koji su pod sloganom "Vratite nam državu" u subotu organizovali Policijski i Vojni sindikat Srbije, zatražili su smene ministara unutrašnjih poslova i odbrane Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vulina, kao i "svih ...и још »

(KURIR TV) KOLONA KRENULA OD PREDSEDNIŠTVA SRBIJE: Veliki protest Vojnog i Policijskog sindikata prošetao ... - Kurir

Sindikati i udruženja građana iz svih krajeva Srbije daju podršku Vojnom i Policijskom sindikatu dolaskom u srpsku prestonicu, gde je danas u 14 časova ispred zgrade Predsedništva počeo veliki svenarodni ustavobraniteljski protest. It looks like you ...и још »

SINDIKAT POLICIJE I POLICIJSKIH STAREŠINA: Zakazani protesti POLITIČKI, a ne sindikalni! - Pink.rs (саопштења) (блог)

Geslo demonstracija "Vratite nam državu" ne samo da je apsurdno, jer ga ističu vojnici i policajci, već je i uvredljivo za građane Srbije - ističe se u saopštenju. Izvor: Pink.rs; Foto: Sindikat policije i policijskih starešina; pre 8 meseci; pre 8 ...и још »

„Вратите нам државу“: Одржан протест Војног и Полицијског синдиката (фото) - Sputnik Србија

Протест Полицијског и Војног синдиката „Вратите нам државу“ одржан је данас испред зграде Председништва Србије, а учесници протеста су након обраћања организатора шетали до Трга републике. Обраћајући се демонстрантима испред ...и још »