This RSS feed URL is deprecated

Sindikati vojske i policije zatražili smenu Stefanovića i Vulina - Radio Slobodna Evropa

Učesnici protesta u centru Beograda, koji su pod sloganom "Vratite nam državu" u subotu organizovali Policijski i Vojni sindikat Srbije, zatražili su smene ministara unutrašnjih poslova i odbrane Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vulina, kao i "svih ...и још »

Одржан протест "Вратите нам државу" - Радио Телевизија Србије

Протест Полицијског и Војног синдиката "Вратите нам државу" одржан је испред зграде Председништва Србије, а учесници протеста су након обраћања организатора шетали до Трга републике. Обраћајући се демонстрантима испред зграде Председништа са камиона ...и још »

Održan protest "Vratite nam državu" - Вечерње Новости

Protest Policijskog i Vojnog sindikata “Vratite nam državu” održan je danas ispred zgrade Predsedništva Srbije, a učesnici protesta su nakon obraćanja organizatora šetali do Trga republike. Obraćajući se demonstrantima ispred zgrade Predsedništa sa ...и још »

VPS: Da li je protest u subotu ispolitizovan? - Вечерње Новости

Vojvođanski policijski sindikat (VPS) oglasio se saopštenjem povodom protesta Vojnog i Policijskog sindikata koji bi trebalo da bude u subotu u 14 sati ispred zgrade Predsedništva Srbije. Saopštenje prenosimo u celosti. Danas kada država polako staje ...и још »

Protest Vojnog i Policijskog sindikata: "Vratite nam državu" - N1 Info (саопштења) (блог)

Učesnici protesta u centru Beograda, koji su pod sloganom "Vratite nam državu", organizovali Policijski sindikat i Vojni sindikat Srbije, zatražili su smene ministara unutrašnjih poslova i odbrane Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vulina, ali i "svih ...и још »

Protest Vojnog i Policijskog sindikata: "Vratite nam državu" (VIDEO, FOTO) - Vesti

Protest pod sloganom "Vratite nam državu" u organizaciji Policijskog i Vojnog sindikata Srbije održan je u centru Beograda. Vesti. Na protestu je bilo više hiljada učesnika. Saobraćaj je bio obustavljen od zgrade Predsedništva, "Londona", Trga Nikole ...и још »

SINDIKAT POLICIJE I POLICIJSKIH STAREŠINA: Zakazani protesti POLITIČKI, a ne sindikalni! - Pink.rs (саопштења) (блог)

... - Geslo demonstracija "Vratite nam državu" ne samo da je apsurdno, jer ga ističu vojnici i policajci, već je i uvredljivo za građane Srbije - ističe se u saopštenju. Izvor: Pink.rs; Foto: Sindikat policije i policijskih starešina; pre 4 meseca; pre ...и још »