This RSS feed URL is deprecated

Janković: U sredu protiv lažnog krunisanja lažnog cara - N1 Info

Pokret slobodnih građana poziva građanke i građane da se okupe u sredu, 31. maja na Trgu Republike u Beogradu i kažu ne uvođenju diktature i otimanju države, kazao je predsednik tog pokreta Saša Janković. Janković je rekao da će se u sredu, kada ...и још »

PROTEST POKRETA SLOBODNIH GRAĐANA I OPOZICIJE: Demonstranti okupljeni protiv autokratokratskog režima ... - Newsweek Srbija (саопштења) (блог)

Predvodjeni dobošarima i transparentom na kome piše "Ujedinjeni protiv diktature", učesnici protesta protiv "autokratskog režima Aleksandra Vučića" krenuli su oko 18.40 sa Trga Republike u šetnju centralnim ulicama Beograda. Saobraćaj na Terazijama je ...и још »

DS pozvala građane na sutrašnje proteste zbog Vučića - Blic (сатира) (саопштења)

Demokratska stranka (DS) pozvala je građane da dođu na proteste, sutra, 31. maja isped zgrade parlamenta i na Trgu Republike zbog stupanja Aleksandra Vučića na dužnost predsednika Srbije. Ta stranka je u saopštenju navela da podržava "sutrašnje ...и још »

Završen protest protiv "autokratskog režima Vučića" - N1 Info

Protest protiv "autokratskog režima Aleksandra Vučića", završen je nešto pre 20 časova na Trgu Republike u Beogradu, odakle je i krenuo. Jedinstveni protiv diktature. To je osnovna poruka poslata sa beorgadskog protesta. Prema nezvaničnim podacima, oko ...и још »

Protest protiv "krunisanja lažnog cara" Vučića, vlast sprema incidente? - Vesti

Pokret slobodnih građana i druge organizacije, stranke, udruženja i pojedinci kojima su ljudska sloboda, demokratija i budućnost Srbije iznad svega, okupiće se u sredu 31. maja u 18 časova na Trgu Republike u glavnom gradu u znak protesta zvaničnom ...и још »

Janković: Režim namerava da izazove incidente na protestu - N1 Info

Pokret slobodnih građana Saše Jankovića je optužio "režim" da namerava da izazove incidente na sutrašnjem protestu koji opozicione stranke i udruženja građana organizuju jer Aleksandar Vučić postaje predsednik Srbije. Pokret je u saopštenju naveo da ...и још »

Протест опозиције у Београду - Радио Телевизија Србије

Демонстранти су се окупили на Тргу Републике у Београду на позив Покрета слободних грађана Саше Јанковића, а поводом ступања на дужност новог председника Србије Александра Вучића. Они су протестовали против власти а након окупљања су кренули у шетњу ...и још »

Janković: Narodno jedinstvo jedini izlaz iz diktature - Данас

Nekoliko hiljada građana, na poziv Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića, kome su se kasnije pridružile pojedine opozicione stranke i sindikati, okupilo se na Trgu republike kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog preuzimanja dužnosti predsednika ...и још »

Zašto je Janković skeptičan prema onima koji su ga podržali? - Данас

... * Da sam imala prilike, pitala bih Jankovića zašto je skeptičan prema strankama koje su ga podržale na izborima. Pomogli smo mu da dođe do osvojenih skoro 17 odsto podrške, umesto projektovanih 12-13 odsto, od nekih čak i na jednocifrenom nivou ...и још »

Protest opozicije u Beogradu - Радио Телевизија Србије

Demonstranti su se okupili na Trgu Republike u Beogradu na poziv Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića, a povodom stupanja na dužnost novog predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Oni su protestovali protiv vlasti a nakon okupljanja su krenuli u ...и још »