Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

Janković: U sredu protiv lažnog krunisanja lažnog cara - N1 Info

Pokret slobodnih građana poziva građanke i građane da se okupe u sredu, 31. maja na Trgu Republike u Beogradu i kažu ne uvođenju diktature i otimanju države, kazao je predsednik tog pokreta Saša Janković. Janković je rekao da će se u sredu, kada ...и још »

Zašto je Janković skeptičan prema onima koji su ga podržali? - Данас

Iako sam bila članica izbornog štaba Saše Jankovića tokom predsedničkih izbora, nisam očekivala poziv na osnivačku skupštinu njegovog udruženja, s obzirom da je nakon izbora obelodanio da političare više da ne vidi među svojim najbližim saradnicima.и још »

Završen protest protiv "autokratskog režima Vučića" - N1 Info

Protest protiv "autokratskog režima Aleksandra Vučića", završen je nešto pre 20 časova na Trgu Republike u Beogradu, odakle je i krenuo. Jedinstveni protiv diktature. To je osnovna poruka poslata sa beorgadskog protesta. Prema nezvaničnim podacima ...и још »

Протест опозиције у Београду - Радио Телевизија Србије

Демонстранти су се окупили на Тргу Републике у Београду на позив Покрета слободних грађана Саше Јанковића, а поводом ступања на дужност новог председника Србије Александра Вучића. Они су протестовали против власти а након ...и још »