Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

ZAPAD U PANICI: Ruski projektil "Cirkon" šest puta brži od zvuka - Вечерње Новости

Britanski analitičar tvrdi da je raketa „kvantni skok“ u tehnologiji i da bi zapadna protivvazdušna odbrana odjednom postala „zastarela“. Twitter. JOŠ SRODNIH VESTI. Kurili ostaju ruski · Rusija upozorila Japan da ne očekuje brzo rešavanje spora ...и још »

RUSKO SMRTONOSNO ORUŽJE Raketa "Cirkon" seje strah među NEPRIJATELJIMA - Blic (сатира) (саопштења)

U Rusiji su u toku pripreme za testiranje novog hipersoničnog projektila koji je gotovo nemoguće presresti, jer je raketa "„Cirkon" u stanju da leti i do šest puta brže od zvuka, zbog cega je Zapad je i više nego zabrinut, navodi se u analizi na sajtu ...и још »

Руска ракета бржа од снајперског метка - Sputnik Србија

Британски медији активно разматрају карактеристике нове руске суперсоничне крстареће ракете „Циркон“. Новинари сматрају да ово оружје представља претњу по флоту Велике Британије и може да промени однос снага у свету.и још »

Rusi testiraju projektil koji lomi PRO - Balkan Magazin

Uz brzinu od 7.400 kilometara na sat, rusko hipersonično oružje je takav otskok u tehnologiji, da bi se zapadna PRO mogla u trenutku zateći zastarelom, citiran je u izveštaju DW britanski vojni analitičar Tim Ripli (Ruska krstarica na nuklearni pogon ...и још »

Руски пројектил „Циркон” шест пута бржи од звука - Политика

МОСКВА - У Русији су у току припреме за тестирање новог хиперсоничног пројектила који је готово немогуће пресрести, јер ракета „Циркон” је у стању да лети и до шест пута брже од звука, због цега је Запад је и више него забринут, наводи се у ...и још »