This RSS feed URL is deprecated

Незаустављива руска ракета? - Радио Телевизија Србије

Русија се припрема за тестирање новог хиперсоничног пројектила који је готово немогуће пресрести. Ракета „циркон“ је у стању да лети и до шест пута брже од звука. Запад је и више него забринут. Руска хиперсонична ракета, која би требало да достигне ...и још »

ZAPAD U PANICI: Ruski projektil "Cirkon" šest puta brži od zvuka - Вечерње Новости

MOSKVA, 31. marta (Tanjug) - U Rusiji su u toku pripreme za testiranje novog hipersoničnog projektila koji je gotovo nemoguće presresti, jer raketa „Cirkon“ je u stanju da leti i do šest puta brže od zvuka, zbog cega je Zapad je i više nego zabrinut ...и још »

RUSKO SMRTONOSNO ORUŽJE Raketa "Cirkon" seje strah među NEPRIJATELJIMA - Blic (сатира) (саопштења)

U Rusiji su u toku pripreme za testiranje novog hipersoničnog projektila koji je gotovo nemoguće presresti, jer je raketa "„Cirkon" u stanju da leti i do šest puta brže od zvuka, zbog cega je Zapad je i više nego zabrinut, navodi se u analizi na sajtu ...и још »

Britanci u strahu: Ruska raketa brža od snajperskog metka (VIDEO) - Vesti

Britanski mediji aktivno razmatraju karakteristike nove ruske supersonične krstareće rakete "Cirkon". Novinari smatraju da ovo oružje predstavlja pretnju po flotu Velike Britanije i može da promeni odnos snaga u svetu. youtube.com/Pravda Report ...и још »

Руска ракета бржа од снајперског метка - Sputnik Србија

Британски медији активно разматрају карактеристике нове руске суперсоничне крстареће ракете „Циркон“. Новинари сматрају да ово оружје представља претњу по флоту Велике Британије и може да промени однос снага у свету. Руска супер-ракета Сармат. © Фото ...и још »

Rusi testiraju projektil koji lomi PRO - Balkan Magazin

Uz naslov da Rusija kreće u trku u naoružavanju, nemački Dojče vele nagovestio je u četvrtak mogućno isprobavanje “nadzvučne rakete koju bi bilo gotovo nemogućno presretnuti”. “Cirkon raketa kretala bi se brzinom šest puta većom od brzine zvuka ...и још »