Најважније вести

SAD ISPUNILE OBEĆANJE Predsedniku Venecule uvedene sankcije - Blic (саопштења);

SAD ISPUNILE OBEĆANJE Predsedniku Venecule uvedene sankcije - Blic (саопштења)

Blic (саопштења)SAD ISPUNILE OBEĆANJE Predsedniku Venecule uvedene sankcijeBlic (саопштења)Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru, koji je u nedelju proglasio pobedu na izborima za Ustavotvornu skupštinu, prenosi "Raša Tudej". Twitter. MORE: 'Following individual has been added to OFAC's SDN ...и још »

САД прогласиле Мадура диктатором, замрзле му имовину - Радио Телевизија Србије;

САД прогласиле Мадура диктатором, замрзле му имовину - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеСАД прогласиле Мадура диктатором, замрзле му имовинуРадио Телевизија СрбијеСједињене Америчке Државе означиле су председника Венецуеле Николаса Мадура као диктатора који представља опасност по демократију Венецуеле и увеле санкције којима се замрзава било која његова имовина коју би могао да има у ...и још »

SAD poglasile Madura diktatorom, zamrzle mu imovinu - B92;

SAD poglasile Madura diktatorom, zamrzle mu imovinu - B92

B92SAD poglasile Madura diktatorom, zamrzle mu imovinuB92Vašington -- SAD su označile predsednika Venecuele Nikolasa Madura kao diktatora koji predstavlja opasnost po demokratiju Venecuele. Izvor: Tanjug ponedeljak, 31.07.2017. | 22:55. Podeli. Foto: Gettyimages. Vašington je uveo sankcije kojima se ...и још »

Zamrznuta imovina Madura u SAD, okarakterisan kao diktator - N1 Info (саопштења) (блог);

Zamrznuta imovina Madura u SAD, okarakterisan kao diktator - N1 Info (саопштења) (блог)

N1 Info (саопштења) (блог)Zamrznuta imovina Madura u SAD, okarakterisan kao diktatorN1 Info (саопштења) (блог)Nakon izbora za novu Ustavotvornu skupštinu, američka vlada okarakterisala je predsednika Venecuele Nikolasa Madura kao diktatora i zamrzla njegovu imovinu u SAD. Prema ovim sankcijama, američke firme i pojedinci ne smeju da posluju sa Madurom.и још »

SAD proglasile predsednika Venecuele diktatorom, zamrzle mu imovinu - Танјуг

SAD proglasile predsednika Venecuele diktatorom, zamrzle mu imovinuТанјугSAD su danas označile predsednika Venecuele Nikolasa Madura kao diktatora koji predstavlja opasnost po demokratiju Venecuele i uvele sankcije kojima se zamrzava bilo koja njegova imovina koju bi mogao da ima u SAD, prenele su agencije. 31 Jul 2017 ...и још »

СAД прогласиле председника Венецуеле диктатором, замрзле му имовину - Танјуг;

СAД прогласиле председника Венецуеле диктатором, замрзле му имовину - Танјуг

ТанјугСAД прогласиле председника Венецуеле диктатором, замрзле му имовинуТанјугСAД су данас означиле председника Венецуеле Николаса Mадура као диктатора коjи представља опасност по демократиjу Венецуеле и увеле санкциjе коjима се замрзава било коjа његова имовина коjу би могао да има у СAД, пренеле су ...и још »

Америчке санкције Мадуру - Радио Телевизија Републике Српске;

Америчке санкције Мадуру - Радио Телевизија Републике Српске

Радио Телевизија Републике СрпскеАмеричке санкције МадуруРадио Телевизија Републике СрпскеАмеричка влада окарактерисала је предсједника Венецуеле Николаса Мадура као "диктатора" и замрзнула његову имовину у САД, након избора за нову Уставотворну скупштину. Николас Мадуро - Фото: Getty Images. Николас МадуроФото: ...и још »

SAD uvele sankcije lideru Venecuele - Radio Slobodna Evropa;

SAD uvele sankcije lideru Venecuele - Radio Slobodna Evropa

Radio Slobodna EvropaSAD uvele sankcije lideru VenecueleRadio Slobodna EvropaSjedinjene Države su uvele sankcije predsjedniku Venecuele Nicolasu Maduru, nazvavši ga "diktatorom" nakon jučerašnjih izbora na kojima su se birali članovi Ustavotvorne skupštine, projekta Madura koji opozicija osporava. Opozicija u Venecueli smatra ...и још »

SAD najavile

SAD najavile "brzu akciju" protiv vlasti u Venecueli - Данас

ДанасSAD najavile "brzu akciju" protiv vlasti u VenecueliДанасZvaničnici u Venecueli tvrde da je izlaznost na glasanju za ustavotvornu skupštinu u nedelju bila 41,5 odsto, dok opozicija ozbiljno dovodi u pitanju ovu cifru i naglašava da se oko 88 odsto glasača uzdržalo i odbilo da izađe na izbore. Kako javlja Bi ...и још »

Madurova

Madurova "krvava pobeda" - Вечерње Новости

Вечерње НовостиMadurova "krvava pobeda"Вечерње НовостиIMAMO Ustavotvornu skupštinu - uzviknuo je Maduro obraćajući se pristalicama u Karakasu, pošto je izborna komisija, u atmosferi krvavih sukoba sa opozicijom, saopštila da je izlaznost građana iznosila 41,5 procenata. Opozicija tvrdi da je izlaznost ...и још »

Maduro proglasio izbore u Venecueli uspelim - Voice of America;

Maduro proglasio izbore u Venecueli uspelim - Voice of America

Voice of AmericaMaduro proglasio izbore u Venecueli uspelimVoice of AmericaVenecuelanski predsednik Nikolas Maduro izjavio je da su izbori za Ustavotrovnu skupštinu bili uspešni. Ipak, EU, Kolumbija, SAD, Meksiko, Španija i još sedam zemalja najavljuju da neće priznati legitimitet Ustavotvorne skupštine. Peru najavljuje ...и још »

Svijet - Дан online;

Svijet - Дан online

Дан onlineSvijetДан onlineSvijet - datum: 2017-07-27 ADMINISTRACIJA AMERIČKOG PREDSJEDNIKA DONALDA TRAMPA Sankcije za 13 zvaničnika Venecuele Administracija američkog predsjednika Donalda Trampa uvodi sankcije za 13 pojedinaca u vladi, vojsci i naftnoj ...и још »

EU zabrinuta zbog sudbine demokratije u Venecueli - B92;

EU zabrinuta zbog sudbine demokratije u Venecueli - B92

B92EU zabrinuta zbog sudbine demokratije u VenecueliB92Brisel -- Evropska unija izrazila je zabrinutost zbog "sudbine demokratije" u Venecueli gde su u nedelju održani izbori za članove Ustavotvorne skupštine. Izvor: Beta ponedeljak, 31.07.2017. | 12:56 -> 15:12 ...и још »

Maduro proglasio POBEDU, SAD prete SANKCIJAMA Venecueli, 10 MRTVIH na protestima - Blic (саопштења);

Maduro proglasio POBEDU, SAD prete SANKCIJAMA Venecueli, 10 MRTVIH na protestima - Blic (саопштења)

Blic (саопштења)Maduro proglasio POBEDU, SAD prete SANKCIJAMA Venecueli, 10 MRTVIH na protestimaBlic (саопштења)... - Imamo Ustavotvornu skupštinu - rekao je Maduro obraćajući se na stotinama pristalica u Karakasu, nakon što je izborna komisija saopštila da je izlaznost građana iznosila 41,5 procenata, preneo je AFP. - To je najveća pobeda, koju je revolucija ...и још »

Referendum u Venecueli: Kocka je bačena - Ekonomist (саопштења) (блог);

Referendum u Venecueli: Kocka je bačena - Ekonomist (саопштења) (блог)

Ekonomist (саопштења) (блог)Referendum u Venecueli: Kocka je bačenaEkonomist (саопштења) (блог)Tokom jučerašnjeg dana stanovnici Venezuele imali su priliku izaći na referendum te tamo iskazati podršku za stvaranje Ustavotvorne skupštine, zakonodavnog tijela koji bi mogao prepraviti Ustav Venezuele. Prije nego se osvrnemo na rezultate, što je ...и још »

Maduro hoće da ukine imunitet opoziciji - RTCG;

Maduro hoće da ukine imunitet opoziciji - RTCG

RTCGMaduro hoće da ukine imunitet opozicijiRTCGPredsjednik Venecuele Nikolas Maduro izrazio je danas želju da nova Ustavotvorna skupština ukine imunet poslanicima opozicije kako bi im se sudilo. Facebook Share. 240146. Treba da se uvede red i ukine imunite:Maduro (foto:Beta). "Dosta je sabotiranja ...и још »

Predsednik Venecuele proglasio pobedu, opozicija pozvala na proteste - Novinska agencija Beta;

Predsednik Venecuele proglasio pobedu, opozicija pozvala na proteste - Novinska agencija Beta

Novinska agencija BetaPredsednik Venecuele proglasio pobedu, opozicija pozvala na protesteNovinska agencija BetaPredsednik Venecuele Nikolas Maduro proglasio je pobedu na izborima za članove Ustavotvorne skupštine i pored kritika iz inostranstva i osporavanja tamošnje opozicije koja je pozvala danas na nove proteste. Glasanje, koje je bojktovala opozicija ...и још »

Venecuela na pragu građanskog rata? - Deutsche Welle;

Venecuela na pragu građanskog rata? - Deutsche Welle

Deutsche WelleVenecuela na pragu građanskog rata?Deutsche WelleNemačka štampa piše o referendumu o formiranju Ustavotvorne skuštine u Venecueli koji je raspisao predsednik države Nikolas Maduro. Njegova vlada javlja da je glasanje uspelo, opozicija tvrdi da je to – laž. Venezuela Wahlen (Reuters/U. Marcelino).и још »

Maduro traži ukidanje imuniteta poslanicima opozicije - N1 Info (саопштења) (блог);

Maduro traži ukidanje imuniteta poslanicima opozicije - N1 Info (саопштења) (блог)

N1 Info (саопштења) (блог)Maduro traži ukidanje imuniteta poslanicima opozicijeN1 Info (саопштења) (блог)Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izrazio je želju da nova Ustavotvorna skupština ukine imunet poslanicima opozicije kako bi im se sudilo. "Dosta je sabotiranja parlamenta. Treba da se uvede red i ukine imunitet opozicionim poslanicima koji mesecima ...и још »

Tramp razmišlja da uvede sankcije Venecueli - B92;

Tramp razmišlja da uvede sankcije Venecueli - B92

B92Tramp razmišlja da uvede sankcije VenecueliB92Vašington -- Administracija američkog predsednika Donalda Trampa razmatra uvođenje sankcija Venecueli, kao odgovor na izbore za ustavotvornu skupštinu. Izvor: Tanjug ponedeljak, 31.07.2017. | 09:39 ...и још »