Okolina Sjenice i Ivanjice bez struje i vode - Novinska agencija Beta

Novinska agencija BetaOkolina Sjenice i Ivanjice bez struje i vodeNovinska agencija BetaZbog velikog snega u Sjenici došlo je do kvara na električnim vodovodima, pa je taj grad od jutros bez struje i vode, rečeno je radiju Sto plus u sjeničkoj elektrodistribuciji. "Pokidano je dosta dalekovoda, pa su trenutno pola grada i skoro sva okolna ...и још »

Sneg u Srbiji izazvao probleme sa strujom - Alo! (саопштења)

Alo! (саопштења)Sneg u Srbiji izazvao probleme sa strujomAlo! (саопштења)Sneg koji je pao na području sjeničke opštine i u Ivanjici prouzrokovao je probleme sa električnom energijom, aIi su putevi prohodni. Sneg,zima. Sneg, Foto: Profimedia. Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović rekao je za Glas zapadne Srbije da je sneg ...и још »

Nevrijeme iu regionu: Zaglavili se šleperi na granici Srbije sa CG - CDM news (саопштења) (блог)

CDM news (саопштења) (блог)Nevrijeme iu regionu: Zaglavili se šleperi na granici Srbije sa CGCDM news (саопштења) (блог)Sniježne padavine nijesu jutros zaobišle region, a na prevoju Jabuka, prema granici Srbije sa Crnom Gorom, snijeg je viši od 20 centimetara, pa je saobraćaj na tom dijelu puta povremeno u prekidu, javlja Blic. Prevoj Jabuka. Mediji javljaju da je ...и још »

AMS: Zbog snega usporen saobraćaj u zapadnoj Srbiji - Танјуг

ТанјугAMS: Zbog snega usporen saobraćaj u zapadnoj SrbijiТанјугZbog iznenedanih, obilnijih, snežnih padavina saobraćaj se na putevima u nižim predelima područja Ivanjice i Sjenice odvija usporeno zbog mestimično raskvašenog snežnog pokrivača na kolovozu, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije. 07 Oktobar ...и још »

AMSS: Zbog snega otežan saobraćaj kod Ivanjice, Sjenice, na Zlatiboru... - Blic (саопштења)

Blic (саопштења)AMSS: Zbog snega otežan saobraćaj kod Ivanjice, Sjenice, na Zlatiboru...Blic (саопштења)Zbog obilnijih snežnih padavina saobraćaj je usporen na putevima i u nižim predelima područja Ivanjice i Sjenice, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Foto: privatna arhiva / RAS Srbija. Zbog snega na kolovozu, saobraćaj je otežan i na ...и још »

AMSS: Zbog snega otežan saobraćaj kod Ivanjice, Sjenice, na Kopaoniku, Zlatiboru i Tari - Novinska agencija Beta

Novinska agencija BetaAMSS: Zbog snega otežan saobraćaj kod Ivanjice, Sjenice, na Kopaoniku, Zlatiboru i TariNovinska agencija BetaZbog obilnijih snežnih padavina saobraćaj je usporen na putevima i u nižim predelima područja Ivanjice i Sjenice, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Zbog snega na kolovozu, saobraćaj je otežan i na putevima Kopaonika, Zlatibora i Tare.и још »

Стигао снег, бели се Варош, прве обуставе саобраћаја - Васељенска ТВ

Васељенска ТВСтигао снег, бели се Варош, прве обуставе саобраћајаВасељенска ТВНова Варош – Снег је стигао у Србију. У ноћи између петка и суботе забелеле су се планине на југозападу Србије, али и Нова Варош и долина Лима. Јавно предузеће „Путеви Србије“ је саопштило да је због снега на коловозу у току обустава ...и још »

Снег обуставио саобраћај на путу Ивањица–Преко Брдо - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеСнег обуставио саобраћај на путу Ивањица–Преко БрдоРадио Телевизија СрбијеЗбог снега на коловозу у току је обустава саобраћаја на државном путу II A реда број 197, деоница Ивањица-Преко Брдо, саопштили су "Путеви Србије". Екипе путара су на терену и раде на чишћењу коловоза, а јавност ће бити благовремено ...и још »