Најважније вести

"UZMI RAČUN I POBEDI" Izvučeni dobitnici još dva stana u Beogradu - Alo! (саопштења)

Alo! (саопштења)"UZMI RAČUN I POBEDI" Izvučeni dobitnici još dva stana u BeograduAlo! (саопштења)U poslednjem, četvrtom kolu izvlačenja koverata u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", večeras su izvučeni dobitinici dva stana - Vesna Burgić iz Blaca i Vladimir Vidosavljević iz Beograda. Nagradna igra - Uzmi račun i pobedi, Foto: Printscreen.и још »

ONI SU DOBILI STANOVE Slavlje kod penzionera iz Koteža, trubači u Blacu - Blic (сатира) (саопштења);

ONI SU DOBILI STANOVE Slavlje kod penzionera iz Koteža, trubači u Blacu - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)ONI SU DOBILI STANOVE Slavlje kod penzionera iz Koteža, trubači u BlacuBlic (сатира) (саопштења)"Nismo mogli da poverujemo ni kada su počele čestitke", pričaju penzioneri iz Koteža Vladimir i Svetlana Vidosavljević, dobitnici stana u beogradskom naselju "Stepa Stepanović" u večerašnjem izvlačenju u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". U porodici ...и још »

ONA JE OSVOJILA STAN U BEOGRADU NA VODI Vesna Burgić iz Blaca još nije svesna šta joj se dogodilo (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог);

ONA JE OSVOJILA STAN U BEOGRADU NA VODI Vesna Burgić iz Blaca još nije svesna šta joj se dogodilo (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)ONA JE OSVOJILA STAN U BEOGRADU NA VODI Vesna Burgić iz Blaca još nije svesna šta joj se dogodilo (FOTO)Pink.rs (саопштења) (блог)Kako je rekla za medije, još ne zna kako će proslaviti, ali zna da će se preseliti u Beograd čim stan bude izgrađen. Izvor: EPK; Foto: Facebook; za 8 sati; za 8 sati. Glavna nagrada, stan od 62 kvadrata u naselju Beograd na vodi vredan 20,3 miliona ...и још »

Iz Blaca u

Iz Blaca u "Beograd na vodi" - Вечерње Новости

Вечерње НовостиIz Blaca u "Beograd na vodi"Вечерње НовостиIzvučena imena dobitnika brojnih nagrada u poslednjem kolu igre "Uzmi račun i pobedi". Stan kraj Save pripao Vesni Burgić, a u naselju "Stepa" Vladimiru Vidosavljeviću. Tweet. Davor Štefanek izvlači koverat sa imenom dobitnika, Foto M.Anđela ...и још »

„Узми рачун и победи” – добитници станова из Блаца и Београда - Политика;

„Узми рачун и победи” – добитници станова из Блаца и Београда - Политика

Политика„Узми рачун и победи” – добитници станова из Блаца и БеоградаПолитикаУ последњем, четвртом колу извлачења коверата у наградној игри „Узми рачун и победи” у директном преносу РТС-а вечерас су извучени добитиници два стана – Весна Бургић из Блаца и Владимир Видосављевић из Београда. Весна Бургић ...и још »

"UZMI RAČUN I POBEDI Ključevi stana u "Stepi" idu u Kotež, au Blacu je novi vlasnik stana u "Beogradu na vodi" - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)"UZMI RAČUN I POBEDI Ključevi stana u "Stepi" idu u Kotež, au Blacu je novi vlasnik stana u "Beogradu na vodi"Blic (сатира) (саопштења)U četvrtom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dodeljen je trosoban stan u naselju "Stepa Stepanović Vladimiru Vidosavljeviću iz Koteža, a stan od 62 kvadrata u kompleksu u izgradnji "Beograd na vodi" Vesni Burgić iz Blaca. Srećni dobitnici.и још »

"Uzmi račun i pobedi" - dobitnici stanova iz Blaca i Beograda - Танјуг

Танјуг"Uzmi račun i pobedi" - dobitnici stanova iz Blaca i BeogradaТанјугU poslednjem, četvrtom kolu izvlačenja koverata u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" u direktnom prenosu RTS-a večeras su izvučeni dobitinici dva stana - Vesna Burgić iz Blaca i Vladimir Vidosavljević iz Beograda. 31 Mart 2017 18:52. Share to ...и још »

"Узми рачун и победи", станове добили Владимир Видосављевић из Београда и Весна Бургић из Блаца! - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија Србије"Узми рачун и победи", станове добили Владимир Видосављевић из Београда и Весна Бургић из Блаца!Радио Телевизија СрбијеУ четвртом извлачењу у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи" извучени су добитници два стана у Београду. То су Владимир Видосављевић из Београда и Весна Бургић из Блаца. У директном преносу на Првом програму РТС-а извучени ...и још »

(UŽIVO)

(UŽIVO) "UZMI RAČUN I POBEDI" Izvučeni prvi vlasnici "fijata", srećnike očekuju i DVA STANA - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)(UŽIVO) "UZMI RAČUN I POBEDI" Izvučeni prvi vlasnici "fijata", srećnike očekuju i DVA STANABlic (сатира) (саопштења)U toku je četvrto izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" od ukupno 208 nagrada, a glavne premije očekuju dva najsrećnija dobitnika – trosoban stan u naselju "Stepa Stepanović " i stan od 62 kvadrata u kompleksu u izgradnji "Beograd na vodi".и још »