Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

Kolo sreće oko Blaca se okreće - Вечерње Новости

U varoši u koju su došli glavni dobici u igri "Uzmi račun i pobedi". Stan u "Beogradu na vodi" dobila Vesna Burgić, dok je Zorica Spasić već vlasnica dvosobnog stana. Vesna Burgić / Blace - Foto D. Zečević. JOŠ SRODNIH VESTI. Dobitnica stana u igri ...и још »

ONI SU DOBILI STANOVE Slavlje kod penzionera iz Koteža, trubači u Blacu - Blic (сатира) (саопштења)

"Nismo mogli da poverujemo ni kada su počele čestitke", pričaju penzioneri iz Koteža Vladimir i Svetlana Vidosavljević, dobitnici stana u beogradskom naselju "Stepa Stepanović" u večerašnjem izvlačenju u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". U porodici ...и још »

"UZMI RAČUN I POBEDI Ključevi stana u "Stepi" idu u Kotež, au Blacu je novi vlasnik stana u "Beogradu na vodi" - Blic (сатира) (саопштења)

U četvrtom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dodeljen je trosoban stan u naselju "Stepa Stepanović Vladimiru Vidosavljeviću iz Koteža, a stan od 62 kvadrata u kompleksu u izgradnji "Beograd na vodi" Vesni Burgić iz Blaca. Srećni dobitnici ...и још »

IZVUČENI DOBITNICI U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Stanovi odlaze Vesni Burgić i Vladimiru Vidosavljeviću! (FOTO) - Espreso.rs

U toku je četvrto izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" od ukupno 208 nagrada, a glavne premije očekuju dav najsrećnija dobitnika – trosoban stan u naselju "Stepa Stepanović " i stan od 62 kvadrata u kompleksu u izgradnji "Beograd na vodi".и још »

"Узми рачун и победи", станове добили Владимир Видосављевић из Београда и Весна Бургић из Блаца! - Радио Телевизија Србије

У четвртом извлачењу у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи" извучени су добитници два стана у Београду. То су Владимир Видосављевић из Београда и Весна Бургић из Блаца. У директном преносу на Првом програму РТС-а извучени ...и још »

SEKSI DOBITNICA STANA U BEOGRADU NA VODI Vesna Burgić: TRESLA SAM SE od sreće kad sam izvučena! - Kurir - Dnevne novine

Glavna nagrada, stan od 62 kvadrata u naselju Beograd na vodi vredan 20,3 miliona dinara, u četvrtom poslednjem izvlačenju nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi" pripala je Vesni Burgić (24) iz Blaca. Vesna Burgić, nezaposleni poljoprivredni tehničar ...и још »

„Узми рачун и победи” – добитници станова из Блаца и Београда - Политика

У последњем, четвртом колу извлачења коверата у наградној игри „Узми рачун и победи” у директном преносу РТС-а вечерас су извучени добитиници два стана – Весна Бургић из Блаца и Владимир Видосављевић из Београда. Весна Бургић ...и још »

Dom Burgića u Blacu proslavlja dobitak stana u Beogradu - Радио Телевизија Србије

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", u kojoj je učestvovala četvrtina stanovništva, procenjuje se jednom od najuspešnijih na ovim prostorima. Organizatori nameravaju da igru obnove krajem godine ili na proleće. Najviše koverata je iz Beograda - gotovo ...и још »

"UZMI RAČUN I POBEDI" Izvučeni dobitnici još dva stana u Beogradu - Alo! (саопштења)

U poslednjem, četvrtom kolu izvlačenja koverata u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", večeras su izvučeni dobitinici dva stana - Vesna Burgić iz Blaca i Vladimir Vidosavljević iz Beograda. Nagradna igra - Uzmi račun i pobedi, Foto: Printscreen.и још »

Iz Blaca u "Beograd na vodi" - Вечерње Новости

Izvučena imena dobitnika brojnih nagrada u poslednjem kolu igre "Uzmi račun i pobedi". Stan kraj Save pripao Vesni Burgić, a u naselju "Stepa" Vladimiru Vidosavljeviću. Davor Štefanek izvlači koverat sa imenom dobitnika, Foto M.Anđela. JOŠ SRODNIH ...и још »