This RSS feed URL is deprecated

Direktor Resavice prijatelj sa čovekom od kojeg je tražio mito - Данас

Niko u Resavici ne veruje da je u regularnoj proceduri doneta izvršna sudska presuda prema kojoj je Javno preduzeće za podzemnu eksploataciju uglja trebalo da plati poveriocu odštetu od 38,9 miliona dinara ili 300.000 evra. Štampanje · Istinomer. 0Piše ...и још »

UHVAĆEN SA 30.000 OBELEŽENIH EVRA Svi detalji hapšenja vd direktora "Resavice" - Blic (сатира) (саопштења)

... NOŽ u stomak. Vesti · Hronika · Tweet. UHVAĆEN SA 30.000 OBELEŽENIH EVRA Svi detalji hapšenja v.d. direktora "Resavice". Ana Ž. Adžić | 20. 04. 2017 - 21:50h. Stevan Dželatović (52), v. d. generalnog direktora JP PEU "Resavica", uhapšen je juče ...и још »

KURIR SAZNAJE: Uhapšen direktor Resavice Stevan Dželatović! - Kurir - Dnevne novine

"Resavica" zapošljava 4.000 radnika i u njenom sastavu je devet rudnika. Stevan Dželatović februara 2015. godine postavljen je za vršioca dužnosti direktora tog javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja. Služba za borbu protiv organizovanog ...и још »

VRH LEDENOG BREGA Hapšenje direktora "Resavice" otkrilo NIZ NEVEROVATNIH AFERA - Blic (сатира) (саопштења)

Zapošljavanje mimo propisa, višemilionska dugovanja, čistačica koja obavlja poslove u komercijali... samo su neke od afera u JP PEU "Resavica", a hapšenje v.d. direktora Stevana Dželatovića poslednja je u nizu. Stevan Dželatović uhapšen dok je primao ...и још »

Uhapšen direktor Resavice zbog primanja mita - N1 Info

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a uhapsila je vršioca dužnosti direktora JP za podzemu ekploataciju uglja "Resavica", Stevana Dželatovića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita u iznosu od 30.000 evra ...и још »

Uhapšen direktor "Resavice" - Blic (сатира) (саопштења)

Dželetović je uhapšen zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od 30.000 evra sinu izvršnog poverioca tog rudnika, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Stefanović je to rekao novinarima nakon razgovora sa ministrom unutrašnjih ...и још »

OTKUCAO GA ČOVEK SA KOJIM JE ŠUROVAO Dželatović pao na sumnjiv način - Alo! (саопштења)

Vršilac dužnosti direktora rudnika „Resavica“ Stevan Dželatović, o kome je „Alo!” u više navrata pisao zbog raznih malverzacija u tom preduzeću, a koji je uhapšen prekjuče zbog primanja mita od 30.000 evra, godinama je blisko sarađivao sa Vidojkom ...и још »

NOVI DETALJI Kako je i zašto uhapšen direktor „Resavice” (VIDEO) - Alo! (саопштења)

Direktor rudnika Resavica, Stevan Dželatović, o kome je “Alo!” u više navrata pisao zbog raznih malverzacija u tom preduzeću, uhapšen je juče zbog primanja mita od 30.000 evra. Stevan Dželatović, Foto: Goran Jevremović. U Ministarstvu unutrašnjih ...и још »

SNIMAK HAPŠENJA U "RESAVICI" Ovako je priveden direktor koji je uzeo mito od 30.000 evra - Blic (сатира) (саопштења)

Stevan Dželatović je dan pre nego što je uhapšen veću količinu novca uplatio na porodični račun u Americi, saznaje "Blic". VRH LEDENOG BREGA Hapšenje direktora "Resavice" otkrilo NIZ NEVEROVATNIH AFERA. VRH LEDENOG BREGA Hapšenje direktora ...и још »

Uhapšen vd direktora Resavice zbog primanja mita - Данас

Pripadnici SBPOK uhapsili su danas vršioca dužnosti direktora JP rudnik Resavica Stevana Dželetovića zbog primanja mita, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović. Štampanje · Istinomer. 6Piše: FoNet 19. aprila 2017. 12 ...и још »