Најважније вести

Украли телефоне из камиона у покрету - Радио Телевизија Војводине;

Украли телефоне из камиона у покрету - Радио Телевизија Војводине

Радио Телевизија ВојводинеУкрали телефоне из камиона у покретуРадио Телевизија ВојводинеХоландска полиција ухапсила је пет Румуна осумњичених да су из камиона у покрету украли ајфон телефоне вредне пола милиона евра, саопштио је данас портпарол полиције. Ухапшени, старости од 33 до 43 године, украли су ајфоне пре ...и још »

FILMSKA SCENA U HOLANDIJI Rumuni krali

FILMSKA SCENA U HOLANDIJI Rumuni krali "ajfon" telefone iz kamiona u pokretu - Blic (саопштења)

Blic (саопштења)FILMSKA SCENA U HOLANDIJI Rumuni krali "ajfon" telefone iz kamiona u pokretuBlic (саопштења)Petorica Rumuna uhapšena su u Holandiji zbog sumnje da su ukrali više komada "ajfon" uređaja u vrednosti od 500.000 evra iz kamiona u pokretu. Oni su pratili vozilo, a zatim se jedan član bande popeo na haubu i uspeo da uđe u kamion sa zadnje strane ...и још »

Iz kamiona u pokretu ukrali ajfone vredne 500.000 evra - N1 Info (саопштења) (блог);

Iz kamiona u pokretu ukrali ajfone vredne 500.000 evra - N1 Info (саопштења) (блог)

N1 Info (саопштења) (блог)Iz kamiona u pokretu ukrali ajfone vredne 500.000 evraN1 Info (саопштења) (блог)Holandska policija uhapsila je petoricu Rumuna osumnjičenih da su iz kamiona u pokretu ukrali ajfone (iPhone) vredne 500.000 evra. Petorica muškaraca starih između 33 i 43 godina navodno su ukrali ajfone u kasnim večernjim časovima pre nedelju dana ...и још »