This RSS feed URL is deprecated

Interpol raspisao crvene poternice za troje radikala - N1 Info

Interpol je na zahtev Haškog tribunala raspisao crvene poternice za troje radikala optuženih za nepoštovanje suda, saopšteno je iz Haga. POVEZANE VESTI. Hag od Interpola traži "crvenu poternicu" za troje radikala · Šešelj o zahtevu iz Haga: Ne ...и још »

Hag: Interpol izdao crvene poternice za troje radikala - Blic (сатира) (саопштења)

Haški tribunal saopštio je danas da je na zahtev tog suda Interpol izdao crvene poternice sa nalogom za hapšenje za troje radikala Petra Jojića, Vjerice Radete i Jova Ostojića. Interpol je 24. marta obavestio Tribunal da je izdao crvene poternice ...и још »

Ljajić: Vlada neće izručiti radikale Hagu - N1 Info

Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić rekao je da Srbija neće izručiti troje radikala, za kojima je raspisana crvena interpoloca poternica, Haškom tribunalu. Ljajić koji je predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom, rekao je da po ...и још »

Fila: Srbija nije u obavezi da Tribunalu izruči radikale - N1 Info

Advokat Toma Fila izjavio je da Srbija, bez obzira na crvene Interpolove poternice, nije ni u kakvoj obavezi da uhapsi i Tribunalu izruči Petra Jojića, Vjericu Radetu i Jovu Ostojića, koji se terete zbog nepoštovanja suda i uticanja na svedoke u ...и још »

"Nećemo izručiti troje radikala Hagu" - B92

Beograd -- Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić izjavio je da Srbija neće izručiti troje radikala Haškom tribunal, jer postoji odluka srpskog suda o tome da se oni ne izruče. Izvor: Beta, Tanjug petak, 31.03.2017. | 12:05 -> 17:54. Podeli. Ljajić, koji je ...и још »