Најважније вести

Porošenko: Ubistvo bivšeg ruskog parlamentaraca ruski akt terorizma - Radio Slobodna Evropa;

Porošenko: Ubistvo bivšeg ruskog parlamentaraca ruski akt terorizma - Radio Slobodna Evropa

Radio Slobodna EvropaPorošenko: Ubistvo bivšeg ruskog parlamentaraca ruski akt terorizmaRadio Slobodna EvropaUkrajinski predsjednik Petro Porošenko napisao je na svom Twitter nalogu je da je ubistvo bivšeg ruskog parlamentarca Denisa Voronenkova u Kijevu "teroristički akt Rusije". Bivši ruski parlamentarac Denis Voronenkov ubijen je u Kijevu, javljaju ...и још »

Bivši ruski poslanik likvidiran u Kijevu! (UZNEMIRUJUĆI FOTO) - Espreso.rs;

Bivši ruski poslanik likvidiran u Kijevu! (UZNEMIRUJUĆI FOTO) - Espreso.rs

Espreso.rsBivši ruski poslanik likvidiran u Kijevu! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)Espreso.rsNepoznati napadač je pucao na četrdesetpetogodišnjeg Voronenkova ispred ulaza u luksuzni hotel u glavnom gradu Ukrajine. Tereza Mej: Napadač je Britanac i poznat je MI5 od ranije! Voronenkov, koji je bio član komunističke stranke u donjem domu ...и још »

Bivši ruski poslanik ubijen u Kijevu (UZNEMIRUJUĆ SNIMAK) - Blic;

Bivši ruski poslanik ubijen u Kijevu (UZNEMIRUJUĆ SNIMAK) - Blic

BlicBivši ruski poslanik ubijen u Kijevu (UZNEMIRUJUĆ SNIMAK)BlicNepoznati napadač je pucao na četrdesetpetogodišnjeg Voronenkova ispred ulaza u luksuzni hotel u glavnom gradu Ukrajine. Voronenkov, koji je bio član komunističke stranke u donjem domu ruskog parlamenta, preselio se prošle jeseni u Ukrajinu i dobio ...и још »

Бивши руски посланик убијен у Кијеву - Радио Телевизија Србије;

Бивши руски посланик убијен у Кијеву - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеБивши руски посланик убијен у КијевуРадио Телевизија СрбијеНепознати нападач је пуцао на четрдесетпетогодишњег Вороненкова испред улаза у луксузни хотел у главном граду Украјине. 29631690. Место злочина. Вороненков, који је био члан комунистичке странке у доњем дому руског парламента, ...и још »