Цела Европа се смеје „Фрањи Туђману“ (фото) - Sputnik Србија

Аеродром „Фрањо Туђман“, који је отворен пре неколико дана, једна је од главних тема у Хрватској, а сумњиви детаљи везани за њега један за другим излазе на површину. Прво је откривено како је екипа која је потрошила 330 милиона евра на ...и још »

Franjo Tuđman već postao predmet ismijavanja - Глас Српске

Zagreb - Međunarodni aerodrom "Franjo Tuđman" otvoren je prije nekoliko dana u Zagrebu, a već je tema ismijavanja u cijeloj Hrvatskoj. Na uređenje aerodroma je potrošeno 330 miliona evra, a mediji u Hrvatskoj su objavili da je vizuelni identitet ...и још »

VELKAM TU KROEJŠA Cela Evropa se smeje "Franji Tuđmanu" - Blic (сатира) (саопштења)

Aerodrom Franjo Tuđman koji je otvoren pre nekoliko dana jedna je od glavnih tema u Hrvatskoj, a sumnjivi detalji vezani za njega jedan za drugim isplivavaju na površinu. Aerodrom Franjo Tuđman. Foto: D. Grizelj / Tanjug Aerodrom Franjo Tuđman.и још »

Proradio Franjo! Naši utisci o novom zagrebačkom aerodromu - Gradnja

Zračna luka Franjo Tuđman zvanično je otvorena za saobraćaj 28. marta, a naša redakcija imala je priliku da bude među prvim njenim putnicima. O izgradnji novog zagrebačkog aerodroma već smo ranije pisali pa smo bili dobro upoznati o kakvom se ...и још »

''Franjo Tuđman'' tema ismijavanja - BN televizija

Međunarodni aerodrom "Franjo Tuđman" otvoren je prije nekoliko dana u Zagrebu, a već je tema ismijavanja u cijeloj Hrvatskoj. Vijesti; Region. Petak, 31.03.2017. | 19:20. Na uređenje aerodroma je potrošeno 330 miliona evra, a mediji u Hrvatskoj su ...и још »

Blam na zagrebačkom aerodromu: Strancima ništa neće biti jasno - B92

Zagreb i Hrvatska su se pohvalili novim aerodromom koji nosi ime bivšeg hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, ali putnici su našli nekoliko gafova. Tako je, recimo, natpis za toalet za osobe sa invaliditetom, na engleskom jeziku, napisan krajnje nespretno.и још »