This RSS feed URL is deprecated

Cvijetića otimali i policajaci - Вечерње Новости

U Novom Sadu ova hapšenja osumnjičenih za učešće u prošlonedeljnoj otmici u naselju Liman. Među privedenima Goran Kovačević Goranac i D. B. (40) i V. R. (36), pripadnici MUP Srbije. Patrola ispred zgrade u naselju Liman posle kidnapovanja,Foto:Darko ...и још »

RASPLET KRIMI PRIČE GODINE Vođi narko-klana i dilerima u kidnapovanju profesionalnog ubice POMAGALI I ... - Blic (сатира) (саопштења)

Goran Kovačević (43), zvani Goranac, policajac Dalibor Bogdanović (40) iz Novog Sada, kao i policajac Vladica Rakić (36) iz Obrenovca, uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u otmici Gorana Cvijetića. Petorica muškaraca kidnapovala su Gorana ...и још »

OTMICA U NOVOM SADU Uhapšena dvojica policajaca i POZNATI NARKO-DILER - Blic (сатира) (саопштења)

Policija u Novom Sadu nakon intezivnog operativnog rada uhapsila je trojicu muškaraca, među kojima i dva policajca, koji se sumnjiče da su učestvovali u otmici Gorana Cvijetića (41) koja se dogodila u ponedeljak, prošle nedelje. Za Cvijićevu otmicu ...и још »

Panduri i diler oteli Žapčevog atentatora! - Alo! (саопштења)

Policija je uhapsila je dva policajca i jednog narko-dilera zbog sumnje da su učestvovali u otmici Gorana Cvijetića (41) iz Budisave. Nebojša Tubić Žabac, Foto: RAS/Rajko Ristić. Cvijetić je odmah posle ukazane pomoći poslat u pritvor zbog sumnje da je ...и још »

Otkrivaju se kriminalne veze u NS: Uhapšen i Goranac - B92

Novosadska policija je na Limanu privela trojicu muškaraca osumnjičenih da su učestvovali u otmici Gorana Cvijetića (41), saznaje 021.rs. Izvor: 021.rs sreda, 31.05.2017. | 19:47. Podeli. freeimages.com. Oni su, kako se nezvanično saznaje, pomogli ...и још »