Најважније вести

Cvijetića otimali i policajaci - Вечерње Новости;

Cvijetića otimali i policajaci - Вечерње Новости

Вечерње НовостиCvijetića otimali i policajaciВечерње НовостиU Novom Sadu ova hapšenja osumnjičenih za učešće u prošlonedeljnoj otmici u naselju Liman. Među privedenima Goran Kovačević Goranac i D. B. (40) i V. R. (36), pripadnici MUP Srbije. Patrola ispred zgrade u naselju Liman posle kidnapovanja ...и још »

Otkrivaju se kriminalne veze u NS: Uhapšen i Goranac - B92;

Otkrivaju se kriminalne veze u NS: Uhapšen i Goranac - B92

B92Otkrivaju se kriminalne veze u NS: Uhapšen i GoranacB92Novosadska policija je na Limanu privela trojicu muškaraca osumnjičenih da su učestvovali u otmici Gorana Cvijetića (41), saznaje 021.rs. Izvor: 021.rs sreda, 31.05.2017. | 19:47. Podeli. freeimages.com. Oni su, kako se nezvanično saznaje, pomogli ...и још »

OTMICA U NOVOM SADU Uhapšena dvojica policajaca i POZNATI NARKO-DILER - Blic (сатира) (саопштења);

OTMICA U NOVOM SADU Uhapšena dvojica policajaca i POZNATI NARKO-DILER - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)OTMICA U NOVOM SADU Uhapšena dvojica policajaca i POZNATI NARKO-DILERBlic (сатира) (саопштења)Policija u Novom Sadu nakon intezivnog operativnog rada uhapsila je trojicu muškaraca, među kojima i dva policajca, koji se sumnjiče da su učestvovali u otmici Gorana Cvijetića (41) koja se dogodila u ponedeljak, prošle nedelje. Za Cvijićevu otmicu ...и још »