Најважније вести

DF otkrio šta se krije iza

DF otkrio šta se krije iza "državnog udara": Katnić štitio Sinđelića 2003. godine - Вечерње Новости

Вечерње НовостиDF otkrio šta se krije iza "državnog udara": Katnić štitio Sinđelića 2003. godineВечерње НовостиPredstavnici opozicionog Demokratskog fronta obelodanili su danas nova dokumenta za koja tvrde da u potpunosti objašnjavaju vezu između glavnih aktera pokušaja državnog udara u Crnoj Gori 16. oktobra prošle godine. Tweet. TANJUG / IN4S/ bb ...и још »

Hronika - datum: 2017-04-18 DF ZATRAŽIO OD STANKOVIĆA DA REAGUJE - Дан online;

Hronika - datum: 2017-04-18 DF ZATRAŽIO OD STANKOVIĆA DA REAGUJE - Дан online

Дан onlineHronika - datum: 2017-04-18 DF ZATRAŽIO OD STANKOVIĆA DA REAGUJEДан onlineSa jučerašnjeg presa Objavili psihijatrijski nalaz Sinđelića Funkcioner Demokratskog fronta Slaven Radunović saopštio je juče da su psihijatri koji su pregledali Sašu Sinđelića, na čijem svjedočenju glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić gradi ...и још »

DF iznio nove optužbe na račun Milivoja Katnića - pcnen;

DF iznio nove optužbe na račun Milivoja Katnića - pcnen

pcnenDF iznio nove optužbe na račun Milivoja Katnićapcnenoptuzba Demokratski front je danas na konferenciji za novinare objelodanio nove podatke koji bacaju sumnju na aktivnosti crnogorskog specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića u predmetu poznatom kao pokušaj državnog udara u Crnoj Gori na dan ...и још »

ДФ: Катнић још 2003. штитио сведока сарадника Синђелића - Политика;

ДФ: Катнић још 2003. штитио сведока сарадника Синђелића - Политика

ПолитикаДФ: Катнић још 2003. штитио сведока сарадника СинђелићаПолитикаПредставници опозиционог Демократског фронта обелоданили су данас нова документа за која тврде да у потпуности објашњавају везу између главних актера покушаја државног удара у Црној Гори на изборни дан, 16. октобра прошле године.и још »

DF obelodanio dokumenta, Katnić štitio Sinđelića 2003. - Танјуг;

DF obelodanio dokumenta, Katnić štitio Sinđelića 2003. - Танјуг

ТанјугDF obelodanio dokumenta, Katnić štitio Sinđelića 2003.ТанјугPredstavnici opozicionog Demokratskog fronta obelodanili su danas nova dokumenta za koja tvrde da u potpunosti objašnjavaju vezu između glavnih aktera pokušaja državnog udara u Crnoj Gori na izborni dan, 16. oktobra prošle godine. 19 April 2017 17: ...и још »

DF: Sinđelića u zatvoru posjećivao Novaković, desna ruka Bebe Popović - Vijesti;

DF: Sinđelića u zatvoru posjećivao Novaković, desna ruka Bebe Popović - Vijesti

VijestiDF: Sinđelića u zatvoru posjećivao Novaković, desna ruka Bebe PopovićVijestiSvjedoka saradnika u slučaju pripremanja terorističkih napada tokom izborne noći prošle godine, Sašu Sinđelića u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu posjetio je bivši načelnik srpske Uprave kriminalističke policije Mile Novaković, kazali su ...и још »

СКЛОПЉЕНЕ КОЦКИЦЕ ''ДРЖАВНОГ УДАРА'': Катнић ослободио Синђелића 2003! (ФОТО/ВИДЕО) - Правда;

СКЛОПЉЕНЕ КОЦКИЦЕ ''ДРЖАВНОГ УДАРА'': Катнић ослободио Синђелића 2003! (ФОТО/ВИДЕО) - Правда

ПравдаСКЛОПЉЕНЕ КОЦКИЦЕ ''ДРЖАВНОГ УДАРА'': Катнић ослободио Синђелића 2003! (ФОТО/ВИДЕО)ПравдаНа данашњој конференцији за штампу, Демократски фронт је представио нова документа која у потпуности објашњавају везу између главних актера фарсе „државни удар“. ДФ (Фото: Јутјуб). Председник Већа судија у Војном суду у Подгорици ...и још »

DF: Na suđenju Sinđeliću 2003. bili Katnić i njegov sadašnji advokat po službenoj dužnosti - Vijesti;

DF: Na suđenju Sinđeliću 2003. bili Katnić i njegov sadašnji advokat po službenoj dužnosti - Vijesti

VijestiDF: Na suđenju Sinđeliću 2003. bili Katnić i njegov sadašnji advokat po službenoj dužnostiVijestiPredsjednik Vijeća sudija u Vojnom sudu u Podgorici koji se oglasio nenadležnim 2003. u postupku protiv Saše Sinđelića zbog više teških krivičnih djela, je bio sadašnji specijalni državni tužilac Milivoje Katnić, objavio je Demokratski front. DF ističe ...и још »

Slaven Radunović: Sinđa neuračunljiv - Вечерње Новости;

Slaven Radunović: Sinđa neuračunljiv - Вечерње Новости

Вечерње НовостиSlaven Radunović: Sinđa neuračunljivВечерње НовостиPODGORICA - Jedan od čelnika Demokratskog fronta Slaven Radunović saopštio je da je zaštićeni svedok saradnik u optužnici vezanoj za pokušaj "državnog udara" Saša Sinđelić neuračunljiva osoba i da pati od teških duševnih bolesti! On je novinarima ...и још »

O objavljivanju medicinske dokumentacije - RTCG;

O objavljivanju medicinske dokumentacije - RTCG

RTCGO objavljivanju medicinske dokumentacijeRTCGFunkcioner Demokratskog fronta, Slaven Radunović tvrdi da svjedok saradnik u slučaju pripremanja terorističkog napada tokom izborne noći, Saša Sinđelić, ima ozbiljnih zdravstvenih problema, te da zbog toga njegovo svjedočenje nije validno ...и још »

DF: Sinđelića lako nagovoriti na bilo šta - cdm news (саопштења) (блог);

DF: Sinđelića lako nagovoriti na bilo šta - cdm news (саопштења) (блог)

cdm news (саопштења) (блог)DF: Sinđelića lako nagovoriti na bilo štacdm news (саопштења) (блог)Demokratski front, čiji su lideri Andrija Mandić i Milan Knežević među osumnjičenima za pokušaj terorizma u Crnoj Gori 16. oktobra prošle godine, tvrde da imaju “dokaz” da svjedok saradnik u tom slučaju Aleksandar odnosno Saša Siđelić ima “ozbiljnu ...и још »

Radunović: Posljednja prilika da Stanković reaguje - Vijesti;

Radunović: Posljednja prilika da Stanković reaguje - Vijesti

VijestiRadunović: Posljednja prilika da Stanković reagujeVijestiFunkcioner DF-a Slaven Radunović iznio je na pres konferenciji, kako je rekao, nalaz psihijatrijskog vještačenja zaštićenog svjedoka Saše Sinđelića i do detalja saopštio nalaz ljekara. Radunović je na konferenciji za medije kazao da je DF otkrio "ono ...и још »

Sinđelić pati od duševnih bolesti - RTCG;

Sinđelić pati od duševnih bolesti - RTCG

RTCGSinđelić pati od duševnih bolestiRTCGFunkcioner Demokratskog fronta, Slaven Radunović kazao je da svjedok saradnik Saša Sinđelić pati od teških psihičkih poremećaja, navodeći da je posljednji trenutak za vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da reaguje i da prekine taj slučaj.и још »

Funkcioner DF-a Slaven Radunović kazao je da zaštićeni svjedok Saša Sinđelić pati od teških bolesti,da je neuračunjiv ... - Vijesti;

Funkcioner DF-a Slaven Radunović kazao je da zaštićeni svjedok Saša Sinđelić pati od teških bolesti,da je neuračunjiv ... - Vijesti

VijestiFunkcioner DF-a Slaven Radunović kazao je da zaštićeni svjedok Saša Sinđelić pati od teških bolesti,da je neuračunjiv ...VijestiRadunović je na konferenciji za medije kazao da je DF otkrio "ono čega su se Milo Đukanović i specijalni tužilac Milivoje Katnić bojali da ne otkriju". On je dodao da nova otkrića upućuju da je Sinđelić izabran od kriminalne organizacije. Ocijeni: 1 2 ...и још »