This RSS feed URL is deprecated

DF OTKRIO ŠTA SE KRIJE IZA "DRŽAVNOG UDARA": Sinđelića posetio bivši policajac? - Вечерње Новости

Slaven Radunović je pokazujući novinarima dokumente podsetio da je Sinđelić uporno tvrdio da nikada nije boravio u tom zatvoru. TANJUG / IN4S/ bb. JOŠ SRODNIH VESTI. Bojanić:Da sam na mestu Đukanovića, stideo bih se · ĐUKANOVIĆ OPET PREDSEDNIK: Izborna ...и још »

DF: Sinđelića u zatvoru posjećivao Novaković, desna ruka Bebe Popović - Vijesti

Svjedoka saradnika u slučaju pripremanja terorističkih napada tokom izborne noći prošle godine, Sašu Sinđelića u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu posjetio je bivši načelnik srpske Uprave kriminalističke policije Mile Novaković, kazali su ...и још »

Sinđelića u ZIKS-u posjetio Mile Novaković - RTCG

Poslanik DF-a, Slaven Radunović je, predstavljajući dokumente, podsjetio da je Sinđelić na pitanje da li je boravio u Spužu odgovorio odrično. „Mi danas imamo dokaz da je Sinđelić bio u Spužu kao i to ko ga je tamo posjetio. Nije ga posjetio niko od ...и још »

DF: Državni tužilac je štitio Sinđelića 2003. godine - B92

Predstavnici DF obelodanili su dokumenta za koja tvrde da objašnjavaju vezu aktera pokušaja državnog udara u Crnoj Gori na izborni dan, 16. oktobra 2016. Izvor: Tanjug četvrtak, 20.04.2017. | 00:10. Podeli. Thinkstock. Prema jednom od tih dokumenta ...и још »

Sinđelić pati od duševnih bolesti - RTCG

Radunović je na konferenciji za novinare kazao da Sindđelić ima teške duševne bolesti, i da je zbog toga skrivan njegov identitet. "Sve to nas upućuje da je Sinđelić izabran od strane kriminalne organizacije da bude svjedok saradnik u slučaju", kazao ...и још »