This RSS feed URL is deprecated

DRAMA U NJUJORKU Bivši lekar u bolnici ubio jednu, ranio pet osoba, a onda presudio sebi - Blic (саопштења)

Naoružani muškarac (45) koji u bolnici u Njujorku ubio jednu ženu, a ranio još pet osoba, uključujući tri doktora, izvršio je samoubistvo nakon napada. BREAKING: Multiple people shot at Bronx Lebanon Hospital in New York City, NYPD says https://t.co ...и још »

Njujork: Policija savladala napadača, bivšeg uposlenika bolnice - Radio Slobodna Evropa

Televizijska kuća Si-Bi-Es Njuz (CBS News) je prenijela izjavu njujorške policije da je napadač, koji je u petak otvorio vatru u bolnici u Bronksu, ubijen i da više ne predstavlja prijetnju. Američki mediji su javili da je naoružani muškarac ...и још »

Doktor ubijao u bolnici; De Blazio: Hvala bogu, nije teror - B92

Doktor Henri Belo, bivši zaposleni u bolnici u Bronksu, ubio je dve osobe pre nego što je izvršio samoubistvo u toj ustanovi. Izvor: B92 subota, 1.07.2017. | 00:55. Podeli. Tanjug/AP. Pucnjava se dogodila u Bronks Liban bolnici u Njujorku. Napadač ...и још »

Pucnjava u bolnici u Njujorku - jedna žrtva, napadač se ubio - N1 Info (саопштења) (блог)

Jedna žena je ubijena, a nekoliko osoba je povređeno u njujorškoj bolnici, kada je napadač otvorio vatru iz puške, posle čega je izvršio samoubistvo, saopštila je policija. Napadač je identifikovan kao doktor Henri Belo, rekli su za CNN pripadnici ...и још »

Pucnjava u bolnici, jedna žrtva, napadač se ubio / VIDEO - B92

Najmanje jedna osoba je ubijena, a nekoliko ih je povređeno u njujorškoj bolnici, kada je napadač otvorio vatru iz puške. Izvor: B92 petak, 30.06.2017. | 22:01. Podeli. Thinkstock. On je posle toga najverovatnije izvršio samoubistvo, saopštila je ...и још »

Doktor ubica poslao mejl – "šta ga je podstaklo da pukne?" - B92

"Njujork dejli njuz" objavio je da je primio i-mejl od bivšeg lekara u bolnici u Bronksu Henrija Beloa dva sata pre nego što je on otvorio vatru u toj bolnici. Izvor: Tanjug subota, 1.07.2017. | 17:02. Podeli. screenshot. On je ubio jednu, a ranio šest ...и још »