Најважније вести

Ubistvo u restoranu u Beogradu, osumnjičeni uhapšen - N1 Info;

Ubistvo u restoranu u Beogradu, osumnjičeni uhapšen - N1 Info

N1 InfoUbistvo u restoranu u Beogradu, osumnjičeni uhapšenN1 InfoJedan muškarac ubijen je u pucnjavi u restoranu na Adi Huji u Beogradu. MUP je saopštio da je osumnjičeni A.J. (1985) uhapšen neposredno posle počinjenog krivičnog dela. Sumnja se da je uhapšeni A.J. u jednom resotranu u Beogradu ispalio više ...и још »

Убијен у ресторану „Царска охота” - Политика;

Убијен у ресторану „Царска охота” - Политика

ПолитикаУбијен у ресторану „Царска охота”ПолитикаУ ресторану „Царска охота” око 15 часова убијен је Зоран Т. (48). У њега је из ватреног оружја пуцао А. Ј. (31). Пуцњави у ресторану на Ади Хуји је, како сазнајемо, дошло до препирке, после чега је А. Ј. потегао пиштољ и у Зорана Т. испалио ...и још »

KURIR TV NOVI DETALJI UBISTVA NA ADI HUJI: Kumovi se posvađali za stolom, a onda je počela pucnjava! - Kurir - Dnevne novine;

KURIR TV NOVI DETALJI UBISTVA NA ADI HUJI: Kumovi se posvađali za stolom, a onda je počela pucnjava! - Kurir - Dnevne novine

Kurir - Dnevne novineKURIR TV NOVI DETALJI UBISTVA NA ADI HUJI: Kumovi se posvađali za stolom, a onda je počela pucnjava!Kurir - Dnevne novineBEOGRAD - Muškarac Goran T. (43) upucan je danas popodne oko 15.10 časova u kafani Carska Ohota pored Dunava na Adi Huji dok je sedeo za kafanskim stolom zajedno sa A.J. (31) kog je policija uhapsila. Kako Kurir saznaje Goran T i A.J su kumovi i ...и још »

(KURIR TV) PUCNJAVA NA DUNAVU KOD ADE HUJE: Muškarac ubijen u BG restoranu, osumnjičeni uhapšen - Kurir - Dnevne novine;

(KURIR TV) PUCNJAVA NA DUNAVU KOD ADE HUJE: Muškarac ubijen u BG restoranu, osumnjičeni uhapšen - Kurir - Dnevne novine

Kurir - Dnevne novine(KURIR TV) PUCNJAVA NA DUNAVU KOD ADE HUJE: Muškarac ubijen u BG restoranu, osumnjičeni uhapšenKurir - Dnevne novineBEOGRAD - U restoranu Carska ohota pored Dunava na Adi Huji u Beogradu upucan je G.T. (43) iz vatrenog oružja. Osumnjičeni za ubistvo je u akciji beogradske policije A.J. (31) uhapšen. Ekipa hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt G.T..и још »

DRAMA NA ADI HUJI Upucan muškarac u restoranu, uhapšen ubica - Blic;

DRAMA NA ADI HUJI Upucan muškarac u restoranu, uhapšen ubica - Blic

BlicDRAMA NA ADI HUJI Upucan muškarac u restoranu, uhapšen ubicaBlicA.J.(31) uhapšen je zbog sumnje da je danas oko 15.10 sa više hitaca iz pištolja ubio G.T. (46) u restoranu "Carska ohota" na Adi Huji. Mesto ubistva. Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija Mesto ubistva. Kako saznaje "Blic", G.T. je preminuo na licu mesta ...и још »

DRAMA NA ADI HUJI Ubio kuma za ručkom zbog duga - Blic;

DRAMA NA ADI HUJI Ubio kuma za ručkom zbog duga - Blic

BlicDRAMA NA ADI HUJI Ubio kuma za ručkom zbog dugaBlicA.J.(31) uhapšen je zbog sumnje da je danas oko 15.10 sa više hitaca iz "krateža" ubio G.T. (46) u restoranu "Carska ohota" na Adi Huji. Mesto ubistva. Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija Mesto ubistva. Kako saznaje "Blic", A.J. i G.T. su bili kumovi su ...и још »

Zoran Todorović (46) ubijen je iz vatrenog oružja u restoranu

Zoran Todorović (46) ubijen je iz vatrenog oružja u restoranu "Carska ohota" na Adi Huji u Beogradu, saznaju "Novosti" - Вечерње Новости

Вечерње НовостиZoran Todorović (46) ubijen je iz vatrenog oružja u restoranu "Carska ohota" na Adi Huji u Beogradu, saznaju "Novosti"Вечерње НовостиZoran Todorović (46) ubijen je iz vatrenog oružja u restoranu "Carska ohota" na Adi Huji u Beogradu, saznaju "Novosti". Kako saznajemo, ekipa Hitna pomoći koja je stigla na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt. Osumnjičeni za ubistvo A. J. (31) ...и још »

DRAMA NA ADI HUJI Upucana osoba u restoranu - Blic

DRAMA NA ADI HUJI Upucana osoba u restoranuBlicU restoranu Carska ohota pored Dunava na Adi Huji jedna osoba je upucana iz vatrenog oružja. Kako saznaje "Blic" osoba je preminula, a još nema informacija da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo. Policija obavlja uviđaj. Uskoro opširnije.и још »