Најважније вести

MUP: Nema povređenih u eksploziji na Novom Beogradu - Radio Slobodna Evropa;

MUP: Nema povređenih u eksploziji na Novom Beogradu - Radio Slobodna Evropa

Radio Slobodna EvropaMUP: Nema povređenih u eksploziji na Novom BeograduRadio Slobodna EvropaU eksploziji koja se u subotu oko 22.45 dogodila na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina, nije bilo povređenih, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. U saoptenju se dodaje da je uviđaj u toku i da će uzroci eksplozije biti ...и још »

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore, građani u panici - Pink.rs (саопштења) (блог);

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore, građani u panici - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore, građani u paniciPink.rs (саопштења) (блог)U Bulevaru Mihajla Pupina broj 8-g, NN lice je aktiviralo i bacilo eksplozivnu napravu u objekat auto centra "Oportunitet", pri čemu je pričinjena veća materijalna šteta. Izvor: Blic/Tanjug, Foto: Pixabay.com; za 8 sati; za 9 sati. Snažan zvuk nalik ...и још »

Snažna eksplozija na Novom Beogradu, uzroci se utvrđuju - Vesti;

Snažna eksplozija na Novom Beogradu, uzroci se utvrđuju - Vesti

VestiSnažna eksplozija na Novom Beogradu, uzroci se utvrđujuVestiSnažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom oko 22.40h, u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina. twitter.com/sk0ja. Novi Beograd: Mesto eksplozije. U eksploziji koja se dogodila oko 22.45 dogodila u subotu uveče na ...и још »

Снажна експлозија на Новом Београду, чула се у целом граду - Sputnik Србија

Снажна експлозија на Новом Београду, чула се у целом градуSputnik СрбијаСнажна детонација одјекнула је Новим Београдом око 22.40, а извор експлозије је био у близини зграде познате као „Црвенкапа“ у Булевару Михајла Пупина. Како кажу станари оближњих зграда, од силине детонације су се затресли прозори, ...и још »

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore kod

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore kod "Ju biznis", policija i vatrogasci na nogama ... - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore kod "Ju biznis", policija i vatrogasci na nogama ...Blic (сатира) (саопштења)Snažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom večeras oko 22.40 sati u blizini "Ju biznis centra" u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu. - Znači iz kreveta me je diglo, poskočio sam - podelili su sa nama stanari okolnih zgrada koji su već stigli ...и још »

Eksplozija na Novom Beogradu - Alo! (саопштења);

Eksplozija na Novom Beogradu - Alo! (саопштења)

Alo! (саопштења)Eksplozija na Novom BeograduAlo! (саопштења)U eksploziji koja se večeras oko 22.45 dogodila na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina nije bilo povređenih, saopštio je večeras MUP. alo hronika policija nesreća tragedija. Ilustracija, Foto: Alo! Kako su preneli stanari u širem krugu Novog ...и још »

Детонација на Новом Београду - Радио Телевизија Војводине

Детонација на Новом БеоградуРадио Телевизија ВојводинеСнажна детонација одјекнула је Новим Београдом око 22.40х, у близини зграде познате као "Црвенкапа" на Булевару Михајла Пупина, преноси Б92. Како кажу станари оближњих зграда, од силине детонације су се затресли прозори, а удар се ...и још »

MUP: U eksploziji na Novom Beogradu nije bilo povredjenih - Novinska agencija Beta

MUP: U eksploziji na Novom Beogradu nije bilo povredjenihNovinska agencija BetaU eksploziji koja se večeras oko 22.45 dogodila na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina nije bilo povredjenih, saopštio je večeras MUP. Dodaje se da je uvidjaj u toku i da će uzroci eksplozije biti naknadno utvrdjeni. Kako su preneli mediji snažan ...и још »

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore, iznad

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore, iznad "Ju biznis" vije se i DIM - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore, iznad "Ju biznis" vije se i DIMBlic (сатира) (саопштења)Snažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom večeras oko 22.40 sati u blizini "Ju biznis centra" u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu. Ovako nije treslo jos od kad su se razracunavali sa Čumetom #detonacija #NoviBeograd zna li neko šta se ...и још »

Snažna eksplozija na NBG, čula se u celom gradu VIDEO - B92;

Snažna eksplozija na NBG, čula se u celom gradu VIDEO - B92

B92Snažna eksplozija na NBG, čula se u celom gradu VIDEOB92Beograd -- Snažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom oko 22.40h, a izvor eksplozije je bio u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina. Izvor: B92 subota, 27.05.2017. | 22:45 -> 23:22 ...и још »

Eksplozija kod

Eksplozija kod "Crvenkape" u Novom Beogradu - Вечерње Новости

Вечерње НовостиEksplozija kod "Crvenkape" u Novom BeograduВечерње НовостиSnažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom oko 22.40h, u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina, prenosi B92. Kako kažu stanari obližnjih zgrada, od siline detonacije su se zatresli prozori, a udar se osetio sve do ...и још »

Експлозија на Новом Београду - Радио Телевизија Србије;

Експлозија на Новом Београду - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеЕксплозија на Новом БеоградуРадио Телевизија СрбијеНема повређених у експлозији која се догодила на Новом Београду у Булевару Михајла Пупина, саопштио је МУП. Увиђај је у току, а узроци експлозије биће накнадно утврђени. Снажан звук налик детонацији одјекнуо је Новим Београдом, око ...и још »

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore - Blic (сатира) (саопштења)

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozoreBlic (сатира) (саопштења)Snažan zvuk nalik detonaciji odjeknuo je Novim Beogradom oko 22.40h, u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina. Kako kažu stanari obližnjih zgrada za B92.net, od siline detonacije su se zatresli prozori. Zasad nema informacija ...и још »

Eksplozivna naprava bačena na auto centar na Novom Beogradu - Данас;

Eksplozivna naprava bačena na auto centar na Novom Beogradu - Данас

ДанасEksplozivna naprava bačena na auto centar na Novom BeograduДанасSnažna eksplozija odjeknula je nešto pre 23 sata, u blizini Ju biznis centra u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, javlja N1. 1. Piše: Danas Online. 27. maj 2017. 23:36. Eksplozivna naprava bačena na auto centar na Novom Beogradu. Foto: N1.и још »