Sahrana Natalije Ulemek: Legijina molba nije stigla - Вечерње Новости

Вечерње НовостиSahrana Natalije Ulemek: Legijina molba nije stiglaВечерње НовостиMOLBA Milorada Ulemeka Legije da mu bude dozvoljeno da iz požarevačkog zatvora dođe na sahranu svoje majke Natalije Ulemek (82) u petak, kako nezvanično saznajemo, nije stigla u Viši sud u Beogradu do zatvaranja novina. Bojana Stanković ...и још »

Evo kako je Legija primio vest o smrti majke, a da li će ići na sahranu, zavisi od samo jednog čoveka!ž - Press online

Press onlineEvo kako je Legija primio vest o smrti majke, a da li će ići na sahranu, zavisi od samo jednog čoveka!žPress onlinePo osnovu Zakona o izvršenju kazne zatvora za krivična dela organizovanog kriminala, Milorad Ulemek Legija, ima pravo da se obrati sa molbom da bude pušten na sahranu. Evo kako je Legija primio vest o smrti majke, a da li će ići na ...и још »

Легија тражи да га пусте на сахрану мајке - Радио Телевизија Републике Српске

Радио Телевизија Републике СрпскеЛегија тражи да га пусте на сахрану мајкеРадио Телевизија Републике СрпскеНаталија Улемек преминула у Београду, а најчуванији српски затвореник поднијеће молбу да изађе из затвора. Милорад Улемек вијест примио сталожено. Очекују се велике мјере обезбјеђења. Милорад Улемек Легија (Фото: Курир) -. Милорад ...и још »

Legija traži da ga puste na sahranu majke - Вечерње Новости

Вечерње НовостиLegija traži da ga puste na sahranu majkeВечерње НовостиNatalija Ulemek preminula u Beogradu, a najčuvaniji srpski zatvorenik podneće molbu da izađe iz zatvora. Milorad Ulemek vest primio staloženo. Očekuju se velike mere obezbeđenja. foto N.Fifić,A.Stanković. JOŠ SRODNIH VESTI. Legiji se ne vraća imovina ...и још »

Preminula majka Milorada Ulemeka Legije - CDM news (саопштења) (блог)

CDM news (саопштења) (блог)Preminula majka Milorada Ulemeka LegijeCDM news (саопштења) (блог)Natalija Ulemek, majka Milorada Ulemeka Legije preminula je jutros u Beogradu u 82. godini, nakon što je posljednjih nekoliko dana bila na bolničkom liječenju, javljaju Večernje Novosti. Legija je osuđen na 40 godina zatvora zbog učešća u atentatu na ...и још »

Umrla Legijina majka! - Alo! (саопштења)

Alo! (саопштења)Umrla Legijina majka!Alo! (саопштења)Majka Milorada Lukovića Legije, Natalija Ulemek (82) umrla je u sredu uveče u Beogradu posle otkazivanja srca. Legijina majka, Foto: Privatna arhiva. Kako saznajemo, ona je nekoliko dana bila na bolničkom lečenju, a u sredu, u 21 sat, joj je iznenada ...и још »