This RSS feed URL is deprecated

Arilje: Filmska potera za uzgajivačima konoplje - Вечерње Новости

U selu Grivska, nadomak Arilja policija je, posle filmske jurnjave i vatrenog obračuna, uhapsila M. M. i B. P. Oni su zatečeni u blizini zasada marihuane, ali su uspeli da umaknu. Ipak, policija ih je pronašla i stavila im lisice, a u njihovom ...и још »

FILMSKA POTERA U ARILJU Uhapšene dve osobe, policija juri aktere pucnjave - Blic

Noćas je u blizini Arilja došlo do vatrenog obračuna između policije i osoba koja su se nalazile u vozilu koje je policija pokušala da zaustavi, saznaje "Blic". Za sada nije poznato ima li povređenih, a dva muškarca su uhapšena. Foto: RAS Srbija. Kako ...и још »

Pucnjava u Arilju, dvoje uhapšeno, zaplenjena marihuana - B92

Arilje -- Policija u Arilju zaplenila je oko 58 kilograma marihune i uhapsila dve osobe zbog sumnje da su počinile krivično delo neovlašćene proizvodnje opojnih droga. Izvor: Blic, RTS nedelja, 9.10.2016. | 10:00 -> 12:40. Podeli. Foto: Tanjug. Kako se ...и још »

Filmska potera u Arilju, zaplenjeno 58 kilograma marihuane - N1 Info

Policija u Arilju pronašla je i oduzelaoko 58 kilograma marihune pregledom vozila i pretresom stana, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Tokom policijske akcije odvijala se i potera za jednim vozilom, a tom prilokom policajci su u samoodbrani ispalili hice ...и још »

Uhapšeni odbegli dileri droge iz Arilja - N1 Info

Užička policija uhapsila je dvojicu muškaraca M. K. (24) i M. V. (25) iz Arilja koji su pre dva dana u policijskoj poteri pobegli iz automobila u kojem je pronađeno devet stabljika marihuane, težine 12 kilograma, saopšteno je danas. Nadležni sudija u ...и још »