Најважније вести

Jeo ribu svakog dana kako bi utvrdio posljedice - RTCG;

Jeo ribu svakog dana kako bi utvrdio posljedice - RTCG

RTCGJeo ribu svakog dana kako bi utvrdio posljediceRTCGAutor i saradnik Njujork Tajmsa Pol Grinberg u svom novom dokumentarcu “Riba na mom tanjiru" testirao je jednu od najvećih nutricionističkih misterija - ribu. Facebook Share. Grinbergov cilj bio je da istraži koliko je korisno jesti ribu, a posebno ...и још »

Godinu dana je jeo samo ribu - rezultati su i njega šokirali - Noizz.rs (сатира) (саопштења);

Godinu dana je jeo samo ribu - rezultati su i njega šokirali - Noizz.rs (сатира) (саопштења)

Noizz.rs (сатира) (саопштења)Godinu dana je jeo samo ribu - rezultati su i njega šokiraliNoizz.rs (сатира) (саопштења)Možda ovo pitanje vama nikada nije palo na pamet, ali jednom novinaru jeste. U periodu od jedne godine konzumirao je samo ribu i svoje rezultate je predstavio u dokumentarnom filmu. Autor i saradnik Njujork tajmsa Pol Grinberg imao je nesvakidašnju ...и још »

Годину дана јео рибу како би раскринкао омега 3 индустрију (ВИДЕО) - Видовдан.орг;

Годину дана јео рибу како би раскринкао омега 3 индустрију (ВИДЕО) - Видовдан.орг

Видовдан.оргГодину дана јео рибу како би раскринкао омега 3 индустрију (ВИДЕО)Видовдан.оргОдавно се вјерује да су омега 3 масне киселине прави еликсир здравља, а један човјек одлучио је да то и провјери. Од ВИДОВДАН -. 29. априла 2017. ПОДЕЛИ. Facebook · Twitter. Нутрициониста Пол Гринберг одлучио је да годину дана ...и још »

Evo šta se desi ako vam trpezu čini samo riba 365 dana - Vesti;

Evo šta se desi ako vam trpezu čini samo riba 365 dana - Vesti

VestiEvo šta se desi ako vam trpezu čini samo riba 365 danaVestiSigurno ste čuli za brojne studije u kojima se omega 3 masne kiseline hvale jer smanjuju nivo triglicerida, visok krvni pritisak i rizik od infarkta. A da li je baš tako? youtube.com/FRONTLINE PBS. Riba na stolu svaki dan? Ne znači uvek zdravlje ...и још »

Godinu dana jeo ribu kako bi raskrinkao omega 3 industriju - BN televizija;

Godinu dana jeo ribu kako bi raskrinkao omega 3 industriju - BN televizija

BN televizijaGodinu dana jeo ribu kako bi raskrinkao omega 3 industrijuBN televizijaOdavno se veruje da su omega 3 masne kiseline pravi eliksir zdravlja, a jedan čovek odlučio je da to i proveri. Magazin; Zdravlje. Petak, 28.04.2017. | 13:13. Nutricionista Pol Grinberg odlučio je da godinu dana svakodnevno jede ribu, a svoje iskustvo ...и још »