Најважније вести

Građani napadaju radnike, ne daju da se prskaju komarci - Vesti;

Građani napadaju radnike, ne daju da se prskaju komarci - Vesti

VestiGrađani napadaju radnike, ne daju da se prskaju komarciVestiDirektorka Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju Dragana Despot rekla je da su imali mali broj nezadovoljnih građana koji nisu želeli da se u nihovoj sredini tretiraju komarci te su agresivno reagovali prema zaposlenima koji su radili svoj posao.и још »

Supstance za suzbijanje komaraca neškodljive za ljude - Данас;

Supstance za suzbijanje komaraca neškodljive za ljude - Данас

ДанасSupstance za suzbijanje komaraca neškodljive za ljudeДанасDirektorka Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju Dragana Despot apelovala je danas na građane da ne ometaju ekipe ovog zavoda koje na terenu suzbijaju komarce. Piše: Beoinfo. Beograd 30. jun 2017. 13:37. Supstance za suzbijanje komaraca ...и још »

Direktorka Zavoda za biocide: Gradjani nam ne daju da prskamo komarce, napadaju radnike - Novinska agencija Beta;

Direktorka Zavoda za biocide: Gradjani nam ne daju da prskamo komarce, napadaju radnike - Novinska agencija Beta

Novinska agencija BetaDirektorka Zavoda za biocide: Gradjani nam ne daju da prskamo komarce, napadaju radnikeNovinska agencija BetaDirektorka Zavoda za biocide Dragana Despot izjavila je danas da ta ustanova ima dovoljno vozila i sredstava za suzbijanje komaraca ali je i upozorila da im gradjani ne dozvoljavaju da rade. "Napadaju radnike, lupaju nam automobile, juče nam se to ...и још »

OPŠTI HAOS ZBOG KOMARACA Građani napali radnike koji su zaprašivali i POLUPALI IM VOZILA! - Blic (саопштења);

OPŠTI HAOS ZBOG KOMARACA Građani napali radnike koji su zaprašivali i POLUPALI IM VOZILA! - Blic (саопштења)

Blic (саопштења)OPŠTI HAOS ZBOG KOMARACA Građani napali radnike koji su zaprašivali i POLUPALI IM VOZILA!Blic (саопштења)Direktorka Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju Dragana Despot otkrila je danas na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije na nesvakidašnje probleme sa kojima se suočavaju ove godine u borbi protiv komaraca. Zaprašivanje komaraca po ...и још »

Супстанце за сузбијање комараца нешкодљиве за људе - Беоинфо

Супстанце за сузбијање комараца нешкодљиве за људеБеоинфоДиректорка Завода за биоциде и медицинску екологију др Драгана Деспот апеловала је данас на грађане да не ометају екипе овог завода које на терену сузбијају комарце. – Град Београд је у последње три године успео да издвоји средства за ...и још »