Најважније вести

Odbojkašice Srbije optužene za rasizam - Данас;

Odbojkašice Srbije optužene za rasizam - Данас

ДанасOdbojkašice Srbije optužene za rasizamДанасReprezentativke Srbije u odbojci fotografisale su se posle pobede nad Poljskom tako što su prstima povukle oči, što je američki portal blogerskog tipa, "Hafington post", ocenio kao rasizam. Piše: FoNet. 31. maj 2017. 23:51. Odbojkašice Srbije optužene ...и још »

Репрезентативке Србије у одбојци оптужене за расизам - Политика;

Репрезентативке Србије у одбојци оптужене за расизам - Политика

ПолитикаРепрезентативке Србије у одбојци оптужене за расизамПолитикаРепрезентативке Србије у одбојци су се фотографисале после победе над Пољском тако што су прстима повукле очи, што је амерички портал Хафингтон пост оценио као расизам. Српске одбојкашице су то урадиле алудирајући на Светско ...и још »

Hafington: Rasistička slika srpskih odbojkašica - B92;

Hafington: Rasistička slika srpskih odbojkašica - B92

B92Hafington: Rasistička slika srpskih odbojkašicaB92Američki portal Hafington post optužio je odbojkašice Srbije za rasizam zbog slike na kojoj su prstima iskosile oči. Izvor: B92, Beta sreda, 31.05.2017. | 21:25 Srbija. Podeli. Foto: StarSport. Problematična slika napravljena je posle pobede nad ...и још »

Zoran Gajić za Blicsport: Japanci i mi smo više od prijatelja - Blic (сатира) (саопштења);

Zoran Gajić za Blicsport: Japanci i mi smo više od prijatelja - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)Zoran Gajić za Blicsport: Japanci i mi smo više od prijateljaBlic (сатира) (саопштења)“Sigurno je da nisu nikoga htele da uvrede. Samo su proslavljale plasman na Svetsko prvenstvo”, kaže predsednik srpskog Saveza Zoran Gajić. Zoran Gajić. Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija Zoran Gajić. Jedan gest koji su srpske odbojkašice načinile tokom ...и још »

SLUČAJNO UZBURKALE STRASTI Zbog ove fotografije naše odbojkašice optužene su za rasizam! - Blic (сатира) (саопштења);

SLUČAJNO UZBURKALE STRASTI Zbog ove fotografije naše odbojkašice optužene su za rasizam! - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)SLUČAJNO UZBURKALE STRASTI Zbog ove fotografije naše odbojkašice optužene su za rasizam!Blic (сатира) (саопштења)Jedan gest koji su srpske odbojkašice načinile tokom svog slavlja - proglašen je rasističkim. One su se na turniru u Poljskoj, u Varšavi, plasirale na Svetsko prvenstvo koje se održava u Japanu, a taj uspeh su na terenu proslavile tako što su se ...и још »