Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

Kakvo ludilo: Američki medij optužio srpske odbojkašice za rasizam! - Vesti

Slavile su posle toga izabranice trofejnog stručnjaka Zorana Terzića, a njihov gest tako što su prstima povukle oči aludirajući na to da stižu na šampionat u Japan, američki portal "Hafington post" ocenio je kao rasizam. Neverovatna zluradost!и још »

SLUČAJNO UZBURKALE STRASTI Zbog ove fotografije naše odbojkašice optužene su za rasizam! - Blic (сатира) (саопштења)

Jedan gest koji su srpske odbojkašice načinile tokom svog slavlja - proglašen je rasističkim. One su se na turniru u Poljskoj, u Varšavi, plasirale na Svetsko prvenstvo koje se održava u Japanu, a taj uspeh su na terenu proslavile tako što su se ...и још »

TEŠKE OPTUŽBE AMERIČKOG MEDIJA: Reprezentativke Srbije u odbojci su rasisti! Razlog za ovu tvrdnju je ... - Kurir - Dnevne novine

Reprezentativke Srbije u odbojci su se fotografisale posle pobede nad Poljskom tako što su prstima povukle oči, što je američki portal Hafington post ocenio kao rasizam. Srpske odbojkašice su to uradile aludirajući na Svetsko prvenstvo koje će se 2018.и још »

Zoran Gajić za Blicsport: Japanci i mi smo više od prijatelja - Blic (сатира) (саопштења)

“Sigurno je da nisu nikoga htele da uvrede. Samo su proslavljale plasman na Svetsko prvenstvo”, kaže predsednik srpskog Saveza Zoran Gajić. Zoran Gajić Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija. Zoran Gajić. Jedan gest koji su srpske odbojkašice načinile tokom ...и још »

Американци оптужили репрезентативке Србије за расизам због слике - Спортски Журнал

Репрезентативке Србије у одбојци су се фотографисале после победе над Пољском тако што су прстима повукле очи, што је амерички портал Хафингтон пост оценио као расизам. ФОТО: fivb.org. Српске одбојкашице су то урадиле алудирајући ...и још »

Odbojkašice Srbije optužene za rasizam - Данас

Srpske odbojkašice su to uradile aludirajući na Svetsko prvenstvo koje će se 2018. godine održati u Japanu, a na koje su se plasirale upravo pobedom nad Poljskom, piše u tekstu i navodi se da se takvom gestikulacijom ismevaju ljudi azijskog porekla.и још »