This RSS feed URL is deprecated

Ćerka pronašla zadavljenu majku - Вечерње Новости

Policija intenzivno traga za S. A. (38) koji je, kako se sumnja, u kući u Dokmiru kod Uba usmrtio Verku Rakić. Telo je ležalo na podu u krvi, a grizle su ga mačke. STRAVIČNO Kuća u kojoj se dogodio zločin, UBIJENA Verka Rakić (77). JOŠ SRODNIH VESTI ...и још »

Uhapšen muškarac osumnjičen da je zadavio staricu na Ubu! - Вечерње Новости

Na ulazu u Valjevo lisice stavljene na ruke S. A. (37), osumnjičenom za zločin u Dokmiru kod Uba. Oduzeti mu auto i odeća. Veliki broj dokaza da je S. A. usmrtio Verku Rakić (77). JOŠ SRODNIH VESTI. Nina Šobota prvi put u sudu · UBISTVO ĐUROVIĆA ...и још »

Jezivi detalji ubistva bake u Ubu: Mačke joj grizle telo 30 sati, nakon što je komšija zadavio - Telegraf.rs

Starica je pronađena na patosu, pored kreveta gde je spavala. Njeni rođaci kažu da su videli da je bila polunaga i oblivena krvlju. Mačka, mrtva žena. Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis, pixabay.com. Telo penzionerke Vere Rakić (77) iz ubskog sela ...и још »

HOROR U UBU: Večerao sa staricom pa je zadavio... Ćerka je pronašla polunagu i izujedanu - Kurir

Potera S. A. (38), koji se sumnjiči da je brutalno ubio komšinicu, deviznu penzionerku Veru Rakić (77), u bekstvu, unakaženo telo nesrećne žene našla njena ćerka. UB - Vera Rakić (77), devizna penzionerka iz sela Dokmir kod Uba, brutalno je ubijena u ...и још »

HOROR UBISTVO BAKA VERKE Staricu zadavio mlađi prijatelj i zaključao je u kući, zet kroz prozor ugledao JEZIV ... - Blic (саопштења)

"Niko joj nije pretio, nije se žalila da ima problema ili da je neko pokušao da provali u kuću", kroz suze priča Zorica, ćerka ubijene Verke Rakić (77) iz Dokmira kod Uba. Verka Rakić najverovatnije je žrtva muškarca S.A. koji ju je mesecima posećivao ...и још »

Uhapšen muškarac zbog ubistva starice kod Uba - Blic (саопштења)

Policija je uhapsila S.A. (38) iz ubskog sela Dokmir zbog sumnje da je u nedelju veče ubio Verku Rakić (77) u njenoj kući u Dokmiru. Verka Rakić Foto: P. Vujanac / RAS Srbija. Verka Rakić. Nakon višečasovne portage, S.A. je uhapšen na ulazu u Valjevo ...и још »

Uhapšen muškarac zbog ubistva starice na Ubu - B92

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su osumnjičenog S.A. (37) iz Uba zbog ubistva starice (77). Izvor: Tanjug četvrtak, 31.08.2017. | 09:18. Podeli. freeimages.com. Njeno beživotno telo pronađeno pre dva dana u njenoj kući u ...и још »