This RSS feed URL is deprecated

Pens:CG ima vodeću ulogu u odbrani bezbednosti regiona; Potpredsednik SAD dočekan uz cveće i himnu (VIDEO) - Вечерње Новости

Prema Protokolu večeras će premijer Marković, koji je primio američkog potpredsednika, prirediti večeru za njegovu delegaciju. Foto: Tanjug, Vlada CG. JOŠ SRODNIH VESTI. BEZ NATO ORUŽJA U CG: Alijansa neće graditi vojne baze na Balkanu ...и још »

Pens u Crnoj Gori, posjeta značajna za Zapadni Balkan - Radio Slobodna Evropa

Potpredsjednik Sjedinjenih država Majk Pens (Mike Pence) sa suprugom Karen sletio je na podgorički aerodrom danas kasno popodne, a dočekao ga je crnogorski premijer Duško Marković sa suprugom Natom. Pens i Marković su se zadržali nekoliko ...и још »

Pens: Budućnost Balkana je na Zapadu - Radio Slobodna Evropa

Porukom da je budućnost Zapadnog Balkana na Zapadu, počeo je drugi dan zvanične posjete potpredsjednika Sjedinjenih Država Majka Pensa (Mike Pence) Crnoj Gori. Pens je pred liderima zemalja regiona okupljenih u ili oko Američko-jadranske povelje, ...и још »

Potpredsednik SAD stigao u Crnu Goru - Voice of America

Potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens, stigao je na podgorički aerodrom, čime je počeo dvodnevnu zvaničnu posjetu Crnoj Gori. Na aerodromu u Podgorici, uz najviše državne počasti, američkog potpredsjednika dočekao je premijer Duško ...и још »

Marković dočekao Pensa na podgoričkom aerodromu - Vijesti

Avion potpredsjednika SAD Majka Pensa sletio je na aerodrom u Podgorici. Dočekao ga je premijer Crne Gore Duško Marković sa suprugom. Nakon ceremonije dočeka, Marković će biti domaćin svečane večere u čast američkog potpredsjednika. Majk Pens ...и још »

POSETA VEKA Podgorica "šminkana" danima, drugog čoveka Amerike sačekala i POSEBNA ZDRAVICA - Blic (саопштења)

Potpredsednik SAD Majk Pens stigao je sinoć u Crnu Goru u dvodnevnu posetu gde se sreo sa crnogorskim državnim vrhom i premijerkom Srbije Anom Brnabić. Dolasku drugog čoveka SAD prethodile su ozbiljne i temeljne pripreme, kao i jake mere ...и још »

Jača uloga Crne Gore u regionu, sa SAD dogovoreno i kako da nazdravljaju - Vijesti

Potpredsjednik Sjedinjenih Država Majk Pens u utorak stiže u dvodnevnu posjetu Crnoj Gori i on je najviši američki zvaničnik koji je došao u Crnu Goru. Njegov domaćin biće premijer Duško Marković. To će biti njihov treći susret, poslije februarskog na ...и још »

Pens ignorisao Đukanovića i Front - Vijesti

Potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Majkl Pens nije se tokom dvodnevne posjete Crnoj Gori sastao sa predsjednikom Demokratske partije socijalista (DPS) Milom Đukanovićem i čelnicima Demokratskog fronta (DF), dok je u razgovoru sa ...и још »

Nit duž koje putuje Majk Pens - Vijesti

Potpredsjednik SAD posjećuje Estoniju, Gruziju i Crnu Goru – tri zemlje koje su iz ruske sfere uticaja otišle pod skute Zapada i NATO, ali u kojima postoji strah od ruskog miješanja. Očekuje se da Pens ohrabri partnere. Saopštenja za javnost ponekad ...и још »

Pens stigao u Crnu Goru, dočekao ga Marković - CDM news (саопштења) (блог)

Potpredsjednik SAD-a Majk Pens sletio je danas popodne na podgorički aerodrom. Nicht verfügbar. This video can't be embedded. Auf Facebook ansehen · Mehr dazu. Dočekao ga je crnogorski premijer Duško Marković sa suprugom, uz intoniranje američke ...и још »