This RSS feed URL is deprecated

Pens u Crnoj Gori, posjeta značajna za Zapadni Balkan - Radio Slobodna Evropa

Potpredsjednik Sjedinjenih država Majk Pens (Mike Pence) sa suprugom Karen sletio je na podgorički aerodrom danas kasno popodne, a dočekao ga je crnogorski premijer Duško Marković sa suprugom Natom. Pens i Marković su se zadržali nekoliko minuta u ...и још »

Pens:CG ima vodeću ulogu u odbrani bezbednosti regiona; Potpredsednik SAD dočekan uz cveće i himnu (VIDEO) - Вечерње Новости

Prema Protokolu večeras će premijer Marković, koji je primio američkog potpredsednika, prirediti večeru za njegovu delegaciju. Foto: Tanjug, Vlada CG. JOŠ SRODNIH VESTI. Crna Gora očekuje podršku članica EU za reforme · Bombom na "Oko" · DžEJMS MATIS ...и још »

Pens: Budućnost Balkana je na Zapadu - Radio Slobodna Evropa

Porukom da je budućnost Zapadnog Balkana na Zapadu, počeo je drugi dan zvanične posjete potpredsjednika Sjedinjenih Država Majka Pensa (Mike Pence) Crnoj Gori. Pens je pred liderima zemalja regiona okupljenih u ili oko Američko-jadranske povelje, za ...и још »

Posjeta Pensa ubrzaće rješavanje crnogorske krize? - Radio Slobodna Evropa

Dan nakon istorijske posjete američkog potpredsjednika Majka Pensa Crnoj Gori, sumiraju se utisci i odmjeravaju njeni efekti kako na spoljašnjem tako i na unutrašnjem planu. Kao ključno pitanje nameće se koliko će Pensov nenajavljen razgovor sa ...и још »

EVROPSKA TURNEJA Zašto Pens putuje baš u Estoniju, Gruziju i CRNU GORU - Blic (саопштења)

Potpredsednik SAD posećuje Estoniju, Gruziju i Crnu Goru, tri zemlje koje su iz ruske sfere uticaja otišle pod skute Zapada i NATO, ali u kojima postoji strah od ruskog mešanja. Očekuje se da Pens ohrabri vlade ovih zemalja-partnera. Majk Pens Foto ...и још »

Jača uloga Crne Gore u regionu, sa SAD dogovoreno i kako da nazdravljaju - Vijesti

Potpredsjednik Sjedinjenih Država Majk Pens u utorak stiže u dvodnevnu posjetu Crnoj Gori i on je najviši američki zvaničnik koji je došao u Crnu Goru. Njegov domaćin biće premijer Duško Marković. To će biti njihov treći susret, poslije februarskog na ...и још »

Амерички потпредседник у најмлађој чланици НАТО-а - Политика

Подгорица – Други човек Америке, Мајк Пенс, уз опсежне мере безбедности, стигао је у Црну Гору, где ће присуствовати самиту Јадранске повеље у Подгорици, који ће окупити председнике или премијере земаља чланица – Хрватске, Босне и Херцеговине ...и још »

Пенс: Порука Балтику, Грузији и Црној Гори – Америка је уз вас - Политика

ТАЛИН – Потпредседник САД Мајк Пенс стигао је вечерас у посету естонској престоници Талину, којом започиње четвородневну европску турнеју током које ће обићи Балтик, Грузију и Црну Гору и изјавио да овим земљама носи „веома једноставну поруку ...и још »

Pens u Podgorici: Prenio pozdrave od Trampa - Vijesti

Potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens rekao je u Podgorici da Crna Gora ima vodeću ulogu u odbrani stabilnosti i bezbjednosti regiona Zapadnog Balkana i da hrabrost naše zemlje u fazi ruskog nadahnjuje svijet. „Hvala Vam na toploj ...и још »

Pens u Podgorici: "Moskva na silu crta granice" - Balkan Magazin

Američki potpredsednik Majk Pens sastao se sa zvaničnicima u Podgorici i poručio da je budućnost Balkana na Zapadu, ali i da Rusija "hoće na silu da crta nove granice". Priština će ponovo pokušati da uđe u Interpol. Zagreb tvrdi da nije prekršio SSP ...и још »