Istraga monstruoznog ubistva šesnaestogodišnje Milice kreće iz početka - Вечерње Новости

Вечерње НовостиIstraga monstruoznog ubistva šesnaestogodišnje Milice kreće iz početkaВечерње НовостиSedam godina se ne zna ko je usmrtio Milicu Barašin nedaleko od pruge u subotičkom naselju Zorka. Majka devojčice Svetlana Simendić potvrdila da se ponovo ispituju svedoci iz prvobitne istrage ...и још »

ZAKLAO TINEDŽERKU IZ SUBOTICE NASRED ULICE! Policija ima DNK ubice, ali se još NE ZNA ČIJI JE! - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)ZAKLAO TINEDŽERKU IZ SUBOTICE NASRED ULICE! Policija ima DNK ubice, ali se još NE ZNA ČIJI JE!Pink.rs (саопштења) (блог)Biološki trag krvnika koji je 7. oktobra 2010. zaklao Milicu Barašin ne podudara se ni sa jednom osobom koja se nalazi u bazi podataka MUP. Ubica će biti otkriven jedino ako ponovi zločin. Izvor: Informer, Foto: Beta; za 5 sati; za 9 sati. Sedam godina ...и још »

Zločin koji nikada nije dobio epilog: Miličin ubica će biti otkriven samo ako ponovi gnusni čin! - Telegraf.rs

Telegraf.rsZločin koji nikada nije dobio epilog: Miličin ubica će biti otkriven samo ako ponovi gnusni čin!Telegraf.rsSedam godina prošlo je od stravičnog ubistva Milice Barašin, koju je krvnik 7. oktobra 2010. zaklao nasred ulice u Subotici, na samo 50 metara od njene kuće! pročitaj još. Saša je izašao iz taksija, i više ga niko nikada nije video: Očajna majka godinu ...и још »