Најважније вести

NA SPAVANJU ZAKLAO TROJE DECE I ŽENU, PA SE BACIO POD VOZ: Jeziv zločin u Francuskoj - Pink.rs (саопштења) (блог);

NA SPAVANJU ZAKLAO TROJE DECE I ŽENU, PA SE BACIO POD VOZ: Jeziv zločin u Francuskoj - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)NA SPAVANJU ZAKLAO TROJE DECE I ŽENU, PA SE BACIO POD VOZ: Jeziv zločin u FrancuskojPink.rs (саопштења) (блог)Ubica je ostavio oproštajno pismo u kojem je priznao da je ubio decu i ženu. Izvor: Jutarnji list, Foto: Pixabay.com. Francuska policija je juče pronašla tela troje dece i žene u domu 46-godišnjeg muškarca koji je počinio samoubistvo bacivši se pod voz.и још »

JEZIVA LIKVIDACIJA U FRANCUSKOJ: Otac zaklao troje dece i ženu na spavanju, pa se bacio pod voz! - Kurir - Dnevne novine;

JEZIVA LIKVIDACIJA U FRANCUSKOJ: Otac zaklao troje dece i ženu na spavanju, pa se bacio pod voz! - Kurir - Dnevne novine

Kurir - Dnevne novineJEZIVA LIKVIDACIJA U FRANCUSKOJ: Otac zaklao troje dece i ženu na spavanju, pa se bacio pod voz!Kurir - Dnevne novineFrancuska policija je juče pronašla tela troje dece i žene u domu 46-godišnjeg muškarca koji je počinio samoubistvo bacivši se pod voz. Policija je na mestu samoubistva u Tjen-L'ermitažu, južno od Liona pronašla poruku u automobilu ubice u kojoj kaže ...и још »

HOROR U FRANCUSKOJ Zaklao troje dece na spavanju i suprugu pa se BACIO POD VOZ - Blic;

HOROR U FRANCUSKOJ Zaklao troje dece na spavanju i suprugu pa se BACIO POD VOZ - Blic

BlicHOROR U FRANCUSKOJ Zaklao troje dece na spavanju i suprugu pa se BACIO POD VOZBlicFrancuska policija je juče pronašla tela troje dece i žene u domu 46-godišnjeg muškarca koji je počinio samoubistvo bacivši se pod voz. Foto: Mladen Šurjanac / RAS Srbija. Policija je na mestu samoubistva u Tjen-L'ermitažu, južno od Liona pronašla ...и још »