MONSTRUM KAKVOG SRBIJA NE PAMTI: Zaklao čoveka zbog cigareta, silovao i ubio babu, silovao sestru od tetke ... - Press online

Press onlineMONSTRUM KAKVOG SRBIJA NE PAMTI: Zaklao čoveka zbog cigareta, silovao i ubio babu, silovao sestru od tetke ...Press onlineIvan Novakov (38) iz Banatskog Brestovca uhapšen je zbog sumnje da je 11 puta nožem izbo poznanika Jona Mezimka, zvanog Muja (54), iz Bele Crkve, a potom pretukao i pokušao da siluje Dragicu Jovanović (52), komšinicu ubijenog čoveka. MONSTRUM ...и још »

Ubica silovao i sestru od tetke, koja je zatrudnela, a obljubio i sedmogodišnjeg sestrića! - Вечерње Новости

Вечерње НовостиUbica silovao i sestru od tetke, koja je zatrudnela, a obljubio i sedmogodišnjeg sestrića!Вечерње НовостиIvan Novakov celu mladost proveo po zatvorima zbog silovanja. Pre samo dve nedelje pokušao je da napastvuje i sestričinu Zoru (23), koja je u šestom mesecu trudnoće. Uhapšeni Ivan Novakov. JOŠ SRODNIH VESTI. Tvrdi da je silovan zato što je levičar ...и још »

Jona je izbo nožem, a mene pokušao da siluje - Вечерње Новости

Вечерње НовостиJona je izbo nožem, a mene pokušao da silujeВечерње НовостиDragica Jovanović, koja je u Beloj Crkvi kod Vršca prisustvovala stravičnom ubistvu njenog prijatelja. Uhapšen Ivan Novakov, koji je posle zločina otišao u kafanu. Dragica Jovanović. JOŠ SRODNIH VESTI. Posle silovanja rodila mrtvu bebu · NAPAD U ...и још »

POTRESNO SVEDOČENJE ŽRTVE ZLOČINA U BELOJ CRKVI: Stajala sam u hodniku dok je nožem ubadao komšiju ... - Press online

Press onlinePOTRESNO SVEDOČENJE ŽRTVE ZLOČINA U BELOJ CRKVI: Stajala sam u hodniku dok je nožem ubadao komšiju ...Press onlineJeziv zločin potresao je prethodne noći Belu Crkvu, kada je Ivan M. prvo nožem do smrti izbo suseda Jona M. zvanog Mujo, a potom pokušao da siluje komšinicu Dragicu Jovanović. POTRESNO SVEDOČENJE ŽRTVE ZLOČINA U BELOJ CRKVI: Stajala sam ...и још »

Gledala sam kako ubija komšiju, a onda je krenuo na mene! - Alo! (саопштења)

Alo! (саопштења)Gledala sam kako ubija komšiju, a onda je krenuo na mene!Alo! (саопштења)Dragica Jovanović iz Bele Crkve gledala je kako Ivan N. brutalno sinoć ubija njenog komšiju Jana M., a potom je nasrnuo na nju u pokušaju da je siluje! Ubistvo Bela Crkva. Komšije u šoku, Foto: M. Jošida. Jeziv zločin odigrao se sinoć oko 22 sata u ...и још »

UŽAS U BELOJ CRKVI! Muškarca nasmrt izbo nožem, ženu pokušao da siluje! - Press online

Press onlineUŽAS U BELOJ CRKVI! Muškarca nasmrt izbo nožem, ženu pokušao da siluje!Press onlineKako prenose mediji, u četvrtak uveče oko 22 časa desio se stravičan zločin u Beloj Crkvi, kada je ubijen muškarac Jon M. zvani Muja. UŽAS U BELOJ CRKVI! Muškarca nasmrt izbo nožem, ženu pokušao da siluje!и још »