Најважније вести

Katarina Grujić u zagrljaju drugog muškarca! FOTO - Svet Plus;

Katarina Grujić u zagrljaju drugog muškarca! FOTO - Svet Plus

Svet PlusKatarina Grujić u zagrljaju drugog muškarca! FOTOSvet PlusNakon raskida sa dečkom Nemanjom Buhom, Katarina Grujić definitivno je nastavila dalje, te sve češće na društvenim mrežama možemo da vidimo slike iz provoda. 20:16 29. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Katarina Grujić u zagrljaju drugog ...и још »

OPET UHVATILA BOGATAŠA? Katarina Grujić u zagrljaju novog muškarca (FOTO) Pevačica izgleda ne gubi vreme. - Pink.rs (саопштења) (блог);

OPET UHVATILA BOGATAŠA? Katarina Grujić u zagrljaju novog muškarca (FOTO) Pevačica izgleda ne gubi vreme. - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)OPET UHVATILA BOGATAŠA? Katarina Grujić u zagrljaju novog muškarca (FOTO) Pevačica izgleda ne gubi vreme.Pink.rs (саопштења) (блог)Pevačica Katarina Grujić, koja je pre tri nedelje raskinula dvogodišnju vezu sa Nemanjom Buhom, odlučila je izgleda da krene dalje. Ona je sinoć bila u provodu iz kojeg je objavila nekoliko snimaka na Instagramu, ali se jedna fotografija posebno izdvojila.и још »

NI ONA NE GUBI VREME! Kaća Grujić u zagrljaju nepoznatog muškarca - Blic (сатира) (саопштења);

NI ONA NE GUBI VREME! Kaća Grujić u zagrljaju nepoznatog muškarca - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)NI ONA NE GUBI VREME! Kaća Grujić u zagrljaju nepoznatog muškarcaBlic (сатира) (саопштења)Pevačica Katarina Grujić nedavno je stavila tačku na vezu sa Nemanjom Buhom, ali izgleda da je uplovila u novu romansu. Foto: katarinagrujic.doll / Instagram. Nemanja je uplovio u vezu sa novosadskom manekenkom, i brže bolje počeo da objavljuje ...и још »

NEMANJA PRETI KATARINI GRUJIĆ? Ako ne ućutiš, UBIĆU TE! (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог);

NEMANJA PRETI KATARINI GRUJIĆ? Ako ne ućutiš, UBIĆU TE! (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)NEMANJA PRETI KATARINI GRUJIĆ? Ako ne ućutiš, UBIĆU TE! (FOTO)Pink.rs (саопштења) (блог)Nakon što je pre nekoliko nedelja raskinula sa Nemanjom Buhom, s kojim je bila dve godine u vezi, Katarina Grujić je odlučila da ne priča mnogo o njihovoj vezi i razlozima razlaza. Autor: Instagram. Ipak, Buha je izgleda odlučio da je za svaki slučaj ...и још »

ŽELI NEŠTO DA PORUČI? Katarina Grujić nakon raskida ne skida OVU boju - Blic (сатира) (саопштења);

ŽELI NEŠTO DA PORUČI? Katarina Grujić nakon raskida ne skida OVU boju - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)ŽELI NEŠTO DA PORUČI? Katarina Grujić nakon raskida ne skida OVU bojuBlic (сатира) (саопштења)Zvezda "Granda" Katarina Grujić nedavno je raskinula dvogodišnju vezu sa Nemanjom Buhom, a čini se da je lepa pevačica bez previše stresa nastavila sa svojim životom. Katarina Grujić. Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija Katarina Grujić. Tačnije, u prvih ...и још »

Nikad više tetovaža posvećena dečku! - Mondo;

Nikad više tetovaža posvećena dečku! - Mondo

MondoNikad više tetovaža posvećena dečku!MondoPevačica Katarina Grujić želi na sve načine da izbriše tragove koji je podsećaju na bivšeg dečka Nemanju Buhu, sa kojim je dve godine bila u vezi. Povezane vesti. Imala aferu s hrvatskim biznismenom? Živela sloboda! Pevačica posle raskida: Nije me ...и још »