Најважније вести

Agencije: Vučić najavio isti kurs spoljne politike Srbije - Blic (сатира) (саопштења);

Agencije: Vučić najavio isti kurs spoljne politike Srbije - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)Agencije: Vučić najavio isti kurs spoljne politike SrbijeBlic (сатира) (саопштења)Svetske agencije su u današnjim izveštajima sa inauguracije Aleksandra Vučića za predsednika, istakle da je on najavio da Srbija ostaje na svom spoljnopolitičkom kursu i da želi da zadrži status vojne neutralnosti. Aleksandar Vučić. Foto: M. Đoković ...и још »

Ko je sve bio na polaganju zakletve, a ko čestitao Vučiću? - Данас;

Ko je sve bio na polaganju zakletve, a ko čestitao Vučiću? - Данас

ДанасKo je sve bio na polaganju zakletve, a ko čestitao Vučiću?ДанасSrbija je danas tačno u podne dobila novog predsednika Aleksandra Vučića, koji je polaganjem zakletve u Skupštini Srbije otpočeo svoj petogodišnji mandat. 1. Piše: Ekipa Danasa. Beograd 31. maj 2017. 21:41. Ko je sve bio na polaganju zakletve, a ko ...и још »

Vučič i zvanično predsednik, protesti i napadi na novinare u Beogradu - Voice of America;

Vučič i zvanično predsednik, protesti i napadi na novinare u Beogradu - Voice of America

Voice of AmericaVučič i zvanično predsednik, protesti i napadi na novinare u BeograduVoice of AmericaAleksandar Vučić položio je zakletvu u Skupštini Srbije pred poslanicima i preuzeo dužnost predsednika Srbije u zgradi na Andrićevom vencu. U obraćanju u parlamentu on je govorio o svojim namerama i ciljevima kao predsednika Srbije, dok je u centru ...и још »

Zapadni mediji: Vučićeva zakletva uz proteste i sukobe - B92;

Zapadni mediji: Vučićeva zakletva uz proteste i sukobe - B92

B92Zapadni mediji: Vučićeva zakletva uz proteste i sukobeB92Zapadni mediji preneli su da je novi predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio zakletvu, ali da su tokom dana u Beogradu održani protesti. Izvor: Beta sreda, 31.05.2017. | 19:14. Podeli. Tanjug / Zoran Zeštić. Navodi se i da je došlo do sukoba ...и још »

Do podneva premijer, od podneva predsednik države - N1 Info;

Do podneva premijer, od podneva predsednik države - N1 Info

N1 InfoDo podneva premijer, od podneva predsednik državeN1 InfoU Predsedništvu Srbije i zvanično je obavljena primopredaja dužnosti. Ispred zgrade novoizabranog predsednika dočekala je vojska čiji je od danas vrhovni komandant. Do podneva premijer, od podneva predsednik države. Pre nego što je ušao u Skupštinu ...и још »

Aleksandar Vučić položio zakletvu i stupio na dužnost predsednika Republike - Радио Телевизија Србије;

Aleksandar Vučić položio zakletvu i stupio na dužnost predsednika Republike - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеAleksandar Vučić položio zakletvu i stupio na dužnost predsednika RepublikeРадио Телевизија СрбијеPobednik predsedničkih izbora Aleksandar Vučić je na svečanoj sednici u Skupštini položio zakletvu, čime je Srbija i zvanično dobila novog šefa države. "Nemam sumnju u to šta mi je činiti za Srbiju i njene građane – moram da dam bukvalno sve", poručio ...и још »

Da li će Ustav biti pretesan za novog predsednika Srbije? - Radio Slobodna Evropa;

Da li će Ustav biti pretesan za novog predsednika Srbije? - Radio Slobodna Evropa

Radio Slobodna EvropaDa li će Ustav biti pretesan za novog predsednika Srbije?Radio Slobodna EvropaDosta smo se sahranjivali po Balkanu, vreme je da se rađamo – rekao je Aleksandar Vučić nakon preuzimanja dužnosti predsednika Srbije pred poslanicima u Skupštini. Deo ceremonije je bio uobičajen, himna, gardisti, visoki gosti uključujući diplomatski ...и још »

Vučić: Za Srbiju ću uraditi sve, ne očekujem ništa za to - Novinska agencija Beta;

Vučić: Za Srbiju ću uraditi sve, ne očekujem ništa za to - Novinska agencija Beta

Novinska agencija BetaVučić: Za Srbiju ću uraditi sve, ne očekujem ništa za toNovinska agencija BetaPredsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, po stupanju na dužnost, da nema dilemu šta treba da uradi za Srbiju i njenu budućnost i da je spreman da za tu budućnost učini bukvalno sve, a da za to ne želi da bilo šta dobije. "Nemam sumnju oko ...и још »

Danas svi svetski mediji pišu o Vučiću - Vesti;

Danas svi svetski mediji pišu o Vučiću - Vesti

VestiDanas svi svetski mediji pišu o VučićuVestiAmerička agencija AP prenela je danas da je Aleksandar Vučić položio zakletvu kao novi predsednik Srbije uz obećanje da će raditi za mir i stabilnost na, kako ističe agencija, ratom iscrpljenom Balkanu, uz jačanje oružanih snaga zemlje.и још »

"Moje je da Srbiju učinim boljom, srećnijom, sigurnijom i bogatijom zemljom" - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија Србије"Moje je da Srbiju učinim boljom, srećnijom, sigurnijom i bogatijom zemljom"Радио Телевизија СрбијеŽelim da podignem Srbiju dovoljno visoko, dovoljno stabilno, da drugi, posle mene, mogu da odu u neslućene visine, poručio je u svom prvom obraćanju kao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Prestali smo da se molimo bilo kome za mrvice, ali smo počeli ...и још »

Светске агенције: Вучић најутицајнији српски политичар - Радио Телевизија Србије;

Светске агенције: Вучић најутицајнији српски политичар - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеСветске агенције: Вучић најутицајнији српски политичарРадио Телевизија СрбијеАмеричка агенција АП је пренела да је Александар Вучић положио заклетву као нови председник Србије уз обећање да ће радити за мир и стабилност на, како истиче агенција, ратом исцрпљеном Балкану, уз јачање оружаних снага земље.и још »

Vučić preuzeo dužnost predsednika Srbije - Radio Slobodna Evropa;

Vučić preuzeo dužnost predsednika Srbije - Radio Slobodna Evropa

Radio Slobodna EvropaVučić preuzeo dužnost predsednika SrbijeRadio Slobodna EvropaDosta smo se sahranjivali po Balkanu, vreme je da se rađamo, rekao je Aleksandar Vučić nakon preuzimanja dužnosti predsednika Srbije pred poslanicima u Skupštini. Predsednik Srbije je naglasio da će čuvati integritet Srbije, ali da će uvek prihvatati ...и још »

Ko je Aleksandar Vučić, novi predsednik Srbije? - Vesti;

Ko je Aleksandar Vučić, novi predsednik Srbije? - Vesti

VestiKo je Aleksandar Vučić, novi predsednik Srbije?VestiNovi predsednik Srbije Aleksandar Vučić rođen je 5. marta 1970. u Beogradu, gde je završio Zemunsku gimnaziju, a zatim diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1994. A. Čukić. Premijer postao predsednik Republike: Aleksandar Vučić.и још »

Strani mediji: Vučić je najuticajniji srpski političar - Blic (сатира) (саопштења);

Strani mediji: Vučić je najuticajniji srpski političar - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)Strani mediji: Vučić je najuticajniji srpski političarBlic (сатира) (саопштења)Svetski mediji preneli su danas da je Aleksandar Vučić položio zakletvu kao novi predsednik Srbije uz obećanje da će raditi za mir i stabilnost na ratom iscrpljenom Balkanu, uz jačanje oružanih snaga zemlje. Foto: D. Milenković / RAS Srbija. - Moramo ...и још »

Михајловић на првом лету “Ер Србије” за Венецију - Влада Републике Србије (саопштења);

Михајловић на првом лету “Ер Србије” за Венецију - Влада Републике Србије (саопштења)

Влада Републике Србије (саопштења)Михајловић на првом лету “Ер Србије” за ВенецијуВлада Републике Србије (саопштења)Београд, 31. мај 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић присуствоваће сутра првом лету националног авио-превозника “Ер Србије“ на линији ...и још »

Вучић положио заклетву и преузео дужност председника Србије - Radio-televizija Vranje

Вучић положио заклетву и преузео дужност председника СрбијеRadio-televizija VranjeПолагањем заклетве Александар Вучић постао је председник Републике Србије и тиме започео мандат у трајању од пет година. Заклетву је положио на Уставу и на Мирослављевом јеванђељу. Свечаности полагања заклетве присуствовали су ...и још »

Vučić stigao na Andrićev venac, Nikolić mu predao pečat i zastavu (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог);

Vučić stigao na Andrićev venac, Nikolić mu predao pečat i zastavu (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)Vučić stigao na Andrićev venac, Nikolić mu predao pečat i zastavu (FOTO)Pink.rs (саопштења) (блог)Aleksandar Vučić položio zakletvu i postao predsednik Republike Srbije. Nikolić mu predao pečat i zastavu (FOTO). U zdanju na Trgu Nikole Pašića predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je zakletvu. Nakon toga je usledilo njegovo prvo predsedničko ...и још »

Светске агенциjе: Вучић, наjутицаjниjи српски политичар - Танјуг;

Светске агенциjе: Вучић, наjутицаjниjи српски политичар - Танјуг

ТанјугСветске агенциjе: Вучић, наjутицаjниjи српски политичарТанјугAмеричка агенциjа AП пренела jе данас да jе Aлександар Вучић положио заклетву као нови председник Србиjе уз обећање да ће радити за мир и стабилност на, како истиче агенциjа, ратом исцрпљеном Балкану, уз jачање оружаних снага ...и још »

Aleksandar Vučić stupio na dužnost predsednika Srbije - Novinska agencija Beta;

Aleksandar Vučić stupio na dužnost predsednika Srbije - Novinska agencija Beta

Novinska agencija BetaAleksandar Vučić stupio na dužnost predsednika SrbijeNovinska agencija BetaTekst zakletve koju je Vučić položio glasi: "Zaklinjem se da ću sve svoje snage posvetiti očuvanju suverenosti i celine teritorije Republike Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju kao njen sastavni deo, kao i ostvarivanju ljudskih i manjinskih prava i ...и још »

Честитке и реаговања поводом ступања Вучића на дужност - Радио Телевизија Србије;

Честитке и реаговања поводом ступања Вучића на дужност - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеЧеститке и реаговања поводом ступања Вучића на дужностРадио Телевизија СрбијеМинистри у Влади Србије, представници политичких партија, представници Срба у Хрватској, Савез Срба из Румуније честитали су Александру Вучићу ступање на дужност председника Србије и пожелели му пуно успеха у раду.и још »