KRAJ POTRAGE U Uni pronađeno telo Duške Džever, nestale pre 18 dana - Blic

Identifikacijom tela koje je sinoć pronađeno u Donjoj Gradini kod Kozarske Dubice utvrđeno je da se radi o maloletnici koja je 5. marta upala u reku Sanu, saopštili su iz CJB Prijedor. Foto: B. Majstorović / RAS Srbija. Policijskoj stanici Kozarska ...и још »

Пронађено тијело женске особе у ријеци Уни (ФОТО) - Радио Телевизија Републике Српске

У ријеци Уни код Доње Градине, на подручју општине Козарска Дубица, пронађено је тијело женске особе, а претпоставља се да је ријеч о седамнаестогодишњој Д. Џ. из Приједора, која је 5. марта пала са сплава у ријеку Сану. Доња Градина -.и још »

Полиција потврдила: Пронађено тијело дјевојке из Приједора (ВИДЕО) - Радио Телевизија Републике Српске

Идентификацијом беживотног женског тијела пронађеног синоћ у кориту ријеке Уне у Доњој Градини, утврђено је да се ради о малољетној дјевојци из Приједора, која је 5. марта нестала у ријеци Сани – саопштено је из приједорског Центра ...и још »

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE U PRIJEDORU: Pronađeno telo tinejdžerke u reci - Kurir - Dnevne novine

Identifikacijom beživotnog ženskog tela pronađenog sinoć u koritu reke Une u Donjoj Gradini, utvrđeno je da se radi o maloletnoj devojci iz Prijedora, koja je 5. marta nestala u reci Sani – saopšteno je iz prijedorskog Centra javne bezbednosti. Za ...и још »

"EUROBLIC" ZA 23.3. Dodik se jedini pita u Srpskoj: HEROJ ili UZURPATOR vlasti - Blic

"EuroBlic" u izdanju za četvrtak, 23. mart, svojim čitaocima, kao i obično, donosi niz zanimljivih tekstova. Između ostalog, možete da pročitate: Foto: RAS Srbija / RAS Srbija. Milorad Dodik se jedini pita u Srpskoj. Heroj ili uzurpator nadležnosti ...и још »

Pronađeno beživotno telo u Uni kod Dubice: Da li se radi o Prijedorčanki Duški Džever?! - Blic

U mestu Gradina u Kozarskoj Dubici pronađeno je telo mlađe ženske osobe za koju se pretpostavlja da je Prijedorčanka Duška Džever (17), koja je 5. maja pala sa splava u reku Sani, javlja novinar "EuroBlica". Foto: B. Majstorović / RAS Srbija. Telo je ...и још »

Pronađeno tijelo djevojke koja je upala u Sanu? - Nezavisne Novine

KOZARSKA DUBICA - U rijeci Uni u Donjoj Gradini, na području opštine Kozarska Dubica, večeras je pronađeno tijelo ženske osobe, a pretpostavlja se da je riječ o sedamnaestogodišnjoj djevojci čiji su inicijali D. DŽ. iz Prijedora, koja je 5. marta pala ...и још »