This RSS feed URL is deprecated

Protest zbog iseljenja porodice - Radio Slobodna Evropa

"Ja sam Dobrila Petrović koja je sinoć u svojih 68 godina, posle 45 godina življenja u stanu u Njegoševoj 65 izbačena na ulicu sa koferom. Imala sam sat vremena da spakujem svoj život od 68 godina u jedan kofer i da izađem napolje, da ostavim sudske ...и још »

PORODICA PETROVIĆ REŠILA STAMBENI PROBLEM: Pomogli nam Vučić i SNS, imaćemo krov nad glavom - Вечерње Новости

U svoje ime i ime moje porodice koja je noćas iseljena od strane sudskih izvršitelja iz stana u Njegoševoj 65 zahvaljujem se predsedniku Aleksandru Vučiću i članovima SNS za pomoć koju je dobila moja porodica, izjavila je u pisanoj izjavi Dobrila ...и још »

Njegoševa: Porodici dat rok od osam dana da iseli stvari - Данас

Porodici Petrović, čije su iseljenje iz stana u Njegoševoj ulici u Beogradu juče pokušavale do kasne večeri da spreče desetine građana, dat je rok od osam dana da se iznese stvari iz stana. To je saopštila grupa građana koja je učestvovala u ...и још »

Iseljenje kao mač nad 500 porodica - Вечерње Новости

“Zaštićeni stanari” u opasnosti zbog protivustavnih presuda i pogrešnog tumačenja zakona. Sudovi ne poštuju odluku Ustavnog suda da se stanarsko pravo nasleđuje i posle 1973. Beograđani uzalud branili Petroviće Foto Anđela Stevanović Živković. JOŠ ...и још »

Мали: Врхунско лицемерје у случају исељења у Његошевој - Политика

Представници бивше градске и општинске власти на Врачару показали су врхунац лицемерја у случајевима исељења породице Добриле Петровић из Његошеве улице и музичке фонтане на Славији, изјавио је данас градоначелник Београда Синиша Мали. „Врхунац ...и још »

DRAMA NA VRAČARU I DALjE TRAJE: Izvršitelji iseljavaju majku sa dvoje dece (FOTO) - Вечерње Новости

Izvršitelji sa policijom došli su jutros kako bi iselili petočlanu porodicu iz stana u beogradskoj opštini Vračar. Drama i dalje traje. Foto: Anđela Stevanović Živković. JOŠ SRODNIH VESTI. Na slavu izbačeni iz stana (FOTO+VIDEO) · NEUSPEŠAN POKUŠAJ ...и још »

Породица Петровић захвалила на помоћи - Радио Телевизија Србије

Добрила Петровић, чија је породица синоћ исељена од стране судских извршитеља из стана у Његошевој улции у Београду, навела је у изјави да ће њена породица имати кров над главом у наредних годину дана захваљујући помоћи СНС-а. "У своје и име моје ...и још »

Drama na Vračaru: Policija, građani, iseljenje FOTO, VIDEO - B92

U beogradskom naselju Vračar policajci su tokom čitavog dana u četvrtak pokušavali majku sa dvoje dece isele iz stana, a drama se nastavila i kada je pao mrak. Izvor: B92 četvrtak, 5.10.2017. | 15:37 -> 22:32. Podeli. Foto: B92. Snežana Petrović je sa ...и још »

Majka sa dvoje dece ipak iseljena - Данас

Majka sa dvoje dece Snežana Petrović ipak je iseljena iz svog stana u beogradskoj opštini Vračar nakon celodnevne drame. Protest održan ispred GO Vračar. 1. Piše: Danas Online. Beograd 06. oktobar 2017. 16:58. Juče ispred zgrade u Njegoševoj Foto: S.M ...и још »

Građani sprečili iseljavanje porodice u Njegoševoj ulici - Радио Телевизија Србије

Njegoševa ulica u Beogradu bila je blokirana večeras jer se oko 100 ljudi okupilo da pruži podršku porodici Petrović i spreči njeno iseljavanje. Ispred zgarde su bili i pripadnici policije i vatrogasci. Dobrila Petrović sa ćerkom i dvoje unuka poručuje ...и још »