This RSS feed URL is deprecated

MATIĆ PRED VIŠIM SUDOM: DB mi je dao plan ubistva Miloševića - Вечерње Новости

Bivši ministar Goran Matić pred Višim sudom saopštio informacije o navodnom postojanju špijunsko-terorističke grupe "Pauk", koja je nameravala da ubije Miloševića. Foto Nikola Fifić. JOŠ SRODNIH VESTI. Kina: Sajt za prijavljivanje subverzivnih ...и још »

GRUPA PAUK HTELA DA UBIJE ARKANA 1999: Ministar čuvao TAJNU 17 godina jer je štitio MILOŠEVIĆA! - Kurir - Dnevne novine

Nisam saopštio ovu informaciju DB jer nisam želeo da Miloševića stavljam u društvo sa kriminalcem. BEOGRAD - Goran Matić, nekadašnji ministar za informisanje koji je u novembru 1999. saopštio javnosti da je uhapšena špijunsko-teroristička grupa „Pauk“, ...и још »

GDE SU, ŠTA RADE Ovaj ozloglašeni julovac sada živi MNOGO BOLJE OD VAS - Blic

Posle svedočenja u procesu koji traje 17 godina za tzv. grupu Pauk, nekadašnji ministar informisanja SR Jugoslavije i član Jugoslovenske levice, Goran Matić je za TV N1 dao kratak intervju u kojem je govorio gde je danas i šta radi. Za vreme vladavine ...и још »

PRIZNANJE BIVŠEG MINISTRA Sakrio da je „Pauk” hteo da likvidira Arkana! - Alo!

Goran Matić, nekadašnji državni sekretar za informisanje, izjavio je juče na suđenju grupi „Pauk”, optuženoj da je 1999. planirala da ubije tadašnjeg predsednika SRJ, izjavio je da ga je Slobodan Milošević pozvao u Beli dvor i saopštio mu da je ...и још »

Goran Matić na suđenju grupi Pauk: Dokument dobio od DB - N1 Info

Na suđenju takozvanoj grupi Pauk, posle 17 godina, svedočio je nekadašnji savezni sekretar za informisanje i član Direkcije JUL-a Goran Matić. U vreme hapšenja te grupe u novembru 1999. Matić je javnosti saopštio da je ta, kako ju je nazvao, ...и још »