This RSS feed URL is deprecated

MATIĆ PRED VIŠIM SUDOM: DB mi je dao plan ubistva Miloševića - Вечерње Новости

OD Državne bezbednosti sam dobio plan likvidacije predsednika Miloševića, mapu Dedinja sa njegovom, ali i Arkanovom kućom, plan dizanja u vazduh vojne baze u Tuzli... To su bila dokumenta navodno zaplenjena kod uhapšenih. Prvi put sam čuo za grupaciju ...и још »

Sakrio da je „Pauk” hteo da likvidira Arkana! - Alo!

Goran Matić, nekadašnji državni sekretar za informisanje, izjavio je juče na suđenju grupi „Pauk”, optuženoj da je 1999. planirala da ubije tadašnjeg predsednika SRJ, izjavio je da ga je Slobodan Milošević pozvao u Beli dvor i saopštio mu da je ...и још »

GDE SU, ŠTA RADE Ovaj ozloglašeni julovac sada živi MNOGO BOLJE OD VAS - Blic

Posle svedočenja u procesu koji traje 17 godina za tzv. grupu Pauk, nekadašnji ministar informisanja SR Jugoslavije i član Jugoslovenske levice, Goran Matić je za TV N1 dao kratak intervju u kojem je govorio gde je danas i šta radi. Za vreme vladavine ...и још »

Gde je i šta radi bivši član Direkcije JUL-a Goran Matić - N1 Info

Posle svedočenja u procesu koji traje 17 godina za tzv. grupu Pauk, nekadašnji ministar informisanja SR Jugoslavije i član Jugoslovenske levice, Goran Matić je za TV N1 dao kratak intervju u kojem je govorio gde je danas i šta radi. O suđenju za aferu ...и још »

Goran Matić na suđenju grupi Pauk: Dokument dobio od DB - N1 Info

Na suđenju takozvanoj grupi Pauk, posle 17 godina, svedočio je nekadašnji savezni sekretar za informisanje i član Direkcije JUL-a Goran Matić. U vreme hapšenja te grupe u novembru 1999. Matić je javnosti saopštio da je ta, kako ju je nazvao, špijunsko ...и још »