This RSS feed URL is deprecated

Policija pretresa Medojevićev stan i prostorije stranke - Radio Slobodna Evropa

Crnogorska policija ušla u stan Nebojše Medojevića, kao i u prostorije Pokreta za promjene čiji je on predsjednik. U kasnim popodnevnim satima policija je počela sa pretresom objekata koji su u vlasništvu Medojevića ili pod zakupom stranke. Do pretresa ...и још »

Medojević bez imuniteta - Radio Slobodna Evropa

Odlukom svih poslanika parlamentarne većine iz vladajuće koalicije crnogorski parlament ukinuo je večeras nakon višesatne rasprave poslanički imunitet jednom od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojši Medojeviću. To je urađeno na zahtjev Specijalnog ...и још »

Укинут посланички имунитет Небојши Медојевићу - Политика

ПОДГОРИЦА – Посланици Скупштине Црне Горе вечерас су са 42 гласа „за”, на захтев специјалног државног тужиоца, укинули имунитет посланику Демократског фронта Небојши Медојевићу. Захтев за укидање имунитета, специјални државни тужилац је поднео како би ...и још »

Skupština Crne Gore ukinula imunitet Nebojši Medojeviću - N1 Info

Skupština Crne Gore ukinula je glasovima vladajućih partija imunitet poslaniku opozicionog Demokratskog fronta (DF) Nebojši Medojeviću. Zahtev tužioca da se ukine imunitet Medojeviću radi vodjenja krivičnog postupka protiv njega, podržala su 42 ...и још »

Policija zaplenila lični kompjuter Nebojše Medojevića - Blic (саопштења)

Crnogorska policija završila je pretres stana predsednika Pokreta za promene (PzP) Nebojše Medojevića i zaplenila njegov lični kompjuter, rekao je večeras član predsedništva PzP Nikola Bajčetić. Nebojša Medojević. Bajčetić je rekao novinarima da je pri ...и још »

Medojević ČETVRTI DAN U PARLAMENTU CG "Ljudi su shvatili da se ne radi o partijama i funkcijama. OSTAJEMO ... - Blic (саопштења)

Jedan od čelnika Demokratskog fronta Nebojša Medojević, koji sa partijskim kolegama četvrti dan boravi u Skupštini nakon što mu je ukinut poslanički imunitet, izjavio je da dobija sve veću podršku građana, te da "ostaje do kraja", prenela je RTCG ...и још »

Medojevića danas hapse, ako Stanković dozvoli? - Vijesti

Poslanici vladajuće većine izglasali su ukidanje imuniteta poslaniku Demokratskog fronta (DF) Nebojši Medojeviću po zahtjevu Specijalnog tužilaštva, a njegove kolege su ostale sa njim u poslaničkom klubu “da ga brane od hapšenja”. Prema nezvaničnim ...и још »

Pogledajte kako je bilo za vrijeme pretresa stana Medojevića i prostorija PZP - Vijesti

Policija je danas prilikom pretresa stana predsjednika Pokreta za promjene (PzP) i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića i prostorijija PzP zaplijenila Medojevićev lični i poslovni kompjuter i dokumentaciju. Pretres prostorija ...и још »

Ukinut imunitet Medojeviću, DF ostao u Skupštini - Vijesti

Poslanici su se danas u parlamentu izjašnjavali o ukidanju imuniteta poslaniku Demokratskog fronta Nebojši Medojeviću, po zahtjevu Specijalnog tužilaštva. Poslanici Fronta ušli su u salu na poziv predsjednika Skupštine Ivana Brajovića čime je počela ...и још »

Demokrate: Katniću i Stankoviću, prekinite ovaj teror nad Medojevićem - Vijesti

"Zar je moguće da je tužilaštvu prioritet nad prioritetima slučaj navodnog pranja novca u iznosu od 30.000 eura koje nekako dovodi u vezu sa predsjednikom Pokreta za promjene, dok im zastarijeva krivično gonjenje u predmetu "Limenka", a iz kojeg su ...и још »