Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

Medojević bez imuniteta - Radio Slobodna Evropa

Odlukom svih poslanika parlamentarne većine iz vladajuće koalicije crnogorski parlament ukinuo je večeras nakon višesatne rasprave poslanički imunitet jednom od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojši Medojeviću. To je urađeno na zahtjev Specijalnog ...и још »

Bajčetić: Policija zaplijenila Medojevićev lični i poslovni kompjuter i dokumentaciju - Vijesti

Policija je danas pretresla stan predsjednika Pokreta za promjene (PzP) i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića i prostorije PzP i zaplijenila Medojevićev lični i poslovni kompjuter i dokumentaciju, kazao je Nikola Bajčetic, član ...и још »

Ukinut imunitet Medojeviću, DF ostao u Skupštini - Vijesti

Poslanici su se danas u parlamentu izjašnjavali o ukidanju imuniteta poslaniku Demokratskog fronta Nebojši Medojeviću, po zahtjevu Specijalnog tužilaštva. Poslanici Fronta ušli su u salu na poziv predsjednika Skupštine Ivana Brajovića čime je počela ...и још »

Poslanici Fronta i dalje čuvaju Medojevića, dobili dva dušeka - Vijesti

Poslanici Demokratskog fronta koji su nakon ukidanja imuniteta Nebojši Medojeviću ostali da noće u Skupštini u dobrom raspoloženju čekaju rasplet situacije. U prostorijama poslaničkog kluba "Vijesti" su zatekle gotovo sve poslanike u ispijanju jutarnje ...и још »

Policija upala u prostorije PzP-a i Medojevićev stan, DF pozvao pristalice na strpljenje - CDM news (саопштења) (блог)

Specijalci i intervnetna jedinica policije po nalogu Specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića pretresla je prostorije Pokreta za promjene i zaplijenila kompjutre lidera te stranke Nebojše Medojevića. Nakon što je sinoć ukinut imunitet Medojeviću ...и још »

Pogledajte kako je bilo za vrijeme pretresa stana Medojevića i prostorija PZP - Vijesti

Policija je danas prilikom pretresa stana predsjednika Pokreta za promjene (PzP) i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića i prostorijija PzP zaplijenila Medojevićev lični i poslovni kompjuter i dokumentaciju. Pretres prostorija ...и још »

Poslanici DF u Skupštini Crne Gore, čekaju odluku tužioca - N1 Info (саопштења) (блог)

Poslanici opozicionog Demokratskog fronta (DF) prenoćili su u Skupštini Crne Gore posle skidanja imuniteta njihovom poslaniku Nebojši Medojeviću radi vođenja krivičnog postupka protiv njega i eventualnog privođenja. Poslanici Fronta su saopštili da će ...и још »

Medojević: Snagu nam daje podrška onih koji ne podržavaju DF - CDM news (саопштења) (блог)

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević zahvalio se u live uključenju putem Facebook profila Slavena Radunovića građanima Crne Gore na podršci koju dobija, navodeći da se u njegovom slučaju radi o fundamentalnom pitanju slobode.и још »

Prekinite teror - Дан online

Poslanik Demokrata Boris Bogdanović pozvao je juče glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da prekinu teror nad liderom Pokreta za promjene i članom Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojšom ...и још »

Dajković: Stiskom ruke sam podržao poslanike DF, ovo je do kosti ogoljena borba za slobodu Medojevića - Vijesti

Upravo sam bio do Skupštine i skromnim prisustvom i stiskom ruke podržao poslanike Demokratskog Fronta koji već drugu noć spavaju u Skupštini, čekajući hapšenje, saopštio je večeras Vladislav Dajković, član Izvršnog odbora (IO) Demosa. "Ovo više nije ...и још »