This RSS feed URL is deprecated

Policija upala u stan Nebojše Medojevića, on provodi noć u Skupštini - Вечерње Новости

Specijalci i interventna jedinica upali su u petak posle podne u prostorije Pokreta za promene i u stan lidera te stranke Nebojše Medojevića, po nalogu specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića ...и још »

Medojević bez imuniteta - Radio Slobodna Evropa

Odlukom svih poslanika parlamentarne većine iz vladajuće koalicije crnogorski parlament ukinuo je večeras nakon višesatne rasprave poslanički imunitet jednom od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojši Medojeviću. To je urađeno na zahtjev Specijalnog ...и још »

Pogledajte kako je bilo za vrijeme pretresa stana Medojevića i prostorija PZP - Vijesti

Policija je danas prilikom pretresa stana predsjednika Pokreta za promjene (PzP) i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića i prostorijija PzP zaplijenila Medojevićev lični i poslovni kompjuter i dokumentaciju. Pretres prostorija ...и још »

Bajčetić: Policija zaplijenila Medojevićev lični i poslovni kompjuter i dokumentaciju - Vijesti

Policija je danas pretresla stan predsjednika Pokreta za promjene (PzP) i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića i prostorije PzP i zaplijenila Medojevićev lični i poslovni kompjuter i dokumentaciju, kazao je Nikola Bajčetic, član ...и још »

Ukinut imunitet Medojeviću, DF ostao u Skupštini - Vijesti

Poslanici su se danas u parlamentu izjašnjavali o ukidanju imuniteta poslaniku Demokratskog fronta Nebojši Medojeviću, po zahtjevu Specijalnog tužilaštva. Poslanici Fronta ušli su u salu na poziv predsjednika Skupštine Ivana Brajovića čime je počela ...и још »

Medojević: Fizički ćemo se odupreti privođenju - N1 Info (саопштења) (блог)

Poslanik crnogorskog Demokratskog fronta (DF) saopštio je danas da se neće odazvati pozivu tužioca na saslušanje i da će se on i poslanici tog opozicionog saveza fizički odupreti eventualnom pokušaju njegovog privođenja. Medojević, kome je sinoć ukinut ...и још »

Dajković: Stiskom ruke sam podržao poslanike DF, ovo je do kosti ogoljena borba za slobodu Medojevića - Vijesti

Upravo sam bio do Skupštine i skromnim prisustvom i stiskom ruke podržao poslanike Demokratskog Fronta koji već drugu noć spavaju u Skupštini, čekajući hapšenje, saopštio je večeras Vladislav Dajković, član Izvršnog odbora (IO) Demosa. "Ovo više nije ...и још »

Policija upala u prostorije PzP-a i Medojevićev stan, DF pozvao pristalice na strpljenje - CDM news (саопштења) (блог)

Specijalci i intervnetna jedinica policije po nalogu Specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića pretresla je prostorije Pokreta za promjene i zaplijenila kompjutre lidera te stranke Nebojše Medojevića. Nakon što je sinoć ukinut imunitet Medojeviću ...и још »