This RSS feed URL is deprecated

Policija pretresa Medojevićev stan i prostorije stranke - Radio Slobodna Evropa

Crnogorska policija ušla u stan Nebojše Medojevića, kao i u prostorije Pokreta za promjene čiji je on predsjednik. U kasnim popodnevnim satima policija je počela sa pretresom objekata koji su u vlasništvu Medojevića ili pod zakupom stranke. Do pretresa ...и још »

Medojević bez imuniteta - Radio Slobodna Evropa

Odlukom svih poslanika parlamentarne većine iz vladajuće koalicije crnogorski parlament ukinuo je večeras nakon višesatne rasprave poslanički imunitet jednom od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojši Medojeviću. To je urađeno na zahtjev Specijalnog ...и још »

Policija zaplenila lični kompjuter Nebojše Medojevića - Blic (саопштења)

Crnogorska policija završila je pretres stana predsednika Pokreta za promene (PzP) Nebojše Medojevića i zaplenila njegov lični kompjuter, rekao je večeras član predsedništva PzP Nikola Bajčetić. Nebojša Medojević. Bajčetić je rekao novinarima da je pri ...и још »

Ukinut imunitet Medojeviću, DF ostao u Skupštini - Vijesti

Poslanici su se danas u parlamentu izjašnjavali o ukidanju imuniteta poslaniku Demokratskog fronta Nebojši Medojeviću, po zahtjevu Specijalnog tužilaštva. Poslanici Fronta ušli su u salu na poziv predsjednika Skupštine Ivana Brajovića čime je počela ...и још »

Medojević: Silom ćemo se opirati privođenju - Blic (саопштења)

Poslanik crnogorskog Demokratskog fronta (DF) saopštio je danas da se neće odazvati pozivu tužioca na saslušanje i da će se on i poslanici tog opozicionog saveza fizički odupreti eventualnom pokušaju njegovog privođenja. Nebojša Medojević. Medojević ...и још »

Demokrate: Katniću i Stankoviću, prekinite ovaj teror nad Medojevićem - Vijesti

"Zar je moguće da je tužilaštvu prioritet nad prioritetima slučaj navodnog pranja novca u iznosu od 30.000 eura koje nekako dovodi u vezu sa predsjednikom Pokreta za promjene, dok im zastarijeva krivično gonjenje u predmetu "Limenka", a iz kojeg su ...и још »

Policija upala u stan Nebojše Medojevića, on provodi noć u Skupštini - Вечерње Новости

Specijalci i interventna jedinica upali su u petak posle podne u prostorije Pokreta za promene i u stan lidera te stranke Nebojše Medojevića, po nalogu specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića. Mandić smiruje pristalice / Foto DF. JOŠ SRODNIH ...и још »

Skupština Crne Gore ukinula imunitet poslaniku DF Medojeviću - Blic (саопштења)

Skupština Crne Gore ukinula je danas glasovima vladajućih partija imunitet poslaniku opozicionog Demokratskog fronta (DF) Nebojši Medojeviću. Nebojša Medojević. Zahtev tužioca da se ukine imunitet Medojeviću radi vođenja krivičnog postupka protiv njega ...и још »

Bajčetić: Policija zaplijenila Medojevićev lični i poslovni kompjuter i dokumentaciju - Vijesti

Policija je danas pretresla stan predsjednika Pokreta za promjene (PzP) i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića i prostorije PzP i zaplijenila Medojevićev lični i poslovni kompjuter i dokumentaciju, kazao je Nikola Bajčetic, član ...и још »

Pogledajte kako je bilo za vrijeme pretresa stana Medojevića i prostorija PZP - Vijesti

Policija je danas prilikom pretresa stana predsjednika Pokreta za promjene (PzP) i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića i prostorijija PzP zaplijenila Medojevićev lični i poslovni kompjuter i dokumentaciju. Pretres prostorija ...и још »