This RSS feed URL is deprecated

Не долазим да се светим, „Дедиње” је мој живот - Политика

Влада Србије изабрала је проф. др Милована Бојића за руководиоца Института за кардиоваскуларне болести „Дедиње”, клинике којом је управљао од 1992. до 2000. године. Тим поводом др Бојић је за „Политику” изјавио да ће покушати да унапреди клинику са ...и још »

Dr Milovan Bojić za “Novosti”: Učiniću da "Dedinje" bude još uspešnije - Вечерње Новости

DOKTOR Milovan Bojić posle punih 17 godina vraća se na čelo Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje". Na sednici Vlade Srbije on je u četvrtak imenovan za direktora ustanove koju je vodio od 1995. do 2000. godine. U prvoj izjavi za medije nakon ...и још »

Milovan Bojić: Doktor za partijska srca - Данас

Iz stranke u stranku, sa funkcije na funkciju, preko optužnice i poništenja presude, kao lični lekar Vojislava Šešelja, Milovan Bojić ponovo je izabran za direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“. Štampanje · Istinomer. 7Piše ...и још »

Milovan Bojić opet na čelu "Dedinja" - B92

Beograd -- Milovan Bojić, lični lekar Vojislava Šešelja i bivši julovac, imenovan je na zasedanju Vlade za novog direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje". Izvor: B92, Blic četvrtak, 28.09.2017. | 13:39. Podeli. Screenshot. Prema ...и још »

Bojić ponovo na čelu Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" - Вечерње Новости

BEOGRAD - Dr Milovan Bojić imenovan je na današnjoj sednici vlade za direktora Insitituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije. Predlog o Bojićevom imenovanju uputila je Komisija za kadrovska rešenja, a ministri su ...и још »

ŠEŠELJ LOBIRAO MESECIMA Drug Mire Marković optužen zbog malverzacija u "Dedinju" na korak od fotelje u istoj ... - Blic (саопштења)

Milovan Bojić, lični lekar Vojislava Šešelja i nekadašnji julovac, trebalo bi u četvrtak na sednici Vlade da bude izabran za direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”, saznaje “Blic”. ministar zdravlja Lončar misli da Bojić nije ...и још »

Lični Šešeljev lekar postavljen za direktora "Dedinja" - Blic (саопштења)

Milovan Bojić, lični lekar Vojislava Šešelja i bivši julovac imenovan je na današnjem zasedanju Vlade za novog direktora Insitituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", saznaje "Blic". Vojislav Šešelj i Milovan Bojić. Foto: G. Srdanov / RAS Srbija ...и још »

Bojić direktor "Dedinja" - Данас

Bivši ministar zdravlja i julovac Milovan Bojić, imenovan je na današnjoj sednici Vlade Srbije za novog direktora Insitituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ na predlog kadrovske komisije, potvrdeno je Insajderu u Vladi Srbije. Štampanje ...и још »

Mihajlovićeva o imenovanju Bojića: Vladu interesuju rezultati i kvalitet - Blic (саопштења)

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović je danas, komentarišući kako posle 5. oktobra gleda na povratak dr Milovana Bojića na čelo Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", rekla da je i ranije bilo pitanja o ozbiljnim imenovanjima i istakla da ...и још »

MILOVAN BOJIĆ ZA ALO! Voleo bih da Šešelj živi 140 godina! - Alo! (саопштења)

„Želim da vidim da li mogu da uradim nešto bez politike i da li će ‚Dedinje' biti još bolje”, kaže Bojić. Milovan Bojić, Foto: Vesna Lalić. Doktor Milovan Bojić, lični lekar Vojislava Šešelja i bivši julovac koji je odlukom Vlade Srbije u četvrtak ...и још »