Čačanin izašao iz taksija pre godinu dana i više ga niko nije video - Alo! (саопштења)

Alo! (саопштења)Čačanin izašao iz taksija pre godinu dana i više ga niko nije videoAlo! (саопштења)Spasenija Ćirković (69) iz Atenice kod Čačka, majka Saše (33) koji je nestao 27. oktobra prošle godine i od tada se o njemu ništa ne zna, skrhana je bolom i njena svakodnevica se sastoji samo od jednog razmišljanja - da li će ikada više videti sina.и још »

MISTERIOZNI NESTANAK MUŠKARCA IZ ČAČKA Izašao iz taksija pre godinu dana i nikad se više nije vratio - Blic (саопштења)

Blic (саопштења)MISTERIOZNI NESTANAK MUŠKARCA IZ ČAČKA Izašao iz taksija pre godinu dana i nikad se više nije vratioBlic (саопштења)„Kako pozvoni telefon ili neko pokuca na vrata kuće, sve pomislim to je moj Saša. Ali, od njega ni traga ni glasa, evo već skoro godinu dana.“ Saša Ćirković je, kako kaže njegova majkaSspasenija, poslednji put viđen u kafani, odakle. Foto: Privatna ...и још »

Neka se Saša javi, da ga živog ne oplakujemo - Вечерње Новости

Вечерње НовостиNeka se Saša javi, da ga živog ne oplakujemoВечерње НовостиGodinu dana porodica Ćirković iz čačanske Atenice traga za nestalim sinom i bratom Sašom (33). Kuću ne zaključavam otkad je nestao, čekam da dođe - kaže majka Spasenija. Ako bude čitao ovaj tekst, neka zna da ga čekamo ...и још »