This RSS feed URL is deprecated

Izborna kampanja koja ne štedi ni porodice - Radio Slobodna Evropa

"Ovo prevazilazi granicu zdrave pameti i to više ne može da se uključi ni u jednu drugu priču osim da se radi o jednoj amoralnoj partiji koja ne preza ni od čega", kaže profesorka na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Jelena Đorđević nakon ...и још »

SNS: Porodica Jeremić je građanima priredila melodramu - Blic

Služba za informisanje Srpske napredne stranke ocenila je danas da Nataša Jeremić podupire prljavu kampanju svog muža, Vuka Jeremića, i postavlja javno pitanje "dosovskim kandidatima" Jankoviću i Jeremiću šta treba da se desi da ih bude sramota. Foto ...и још »

KAD ĆE JEREMIĆ DA SE IZVINI: Vuk uputio niz uvreda na račun Vučićeve porodice i nikom ništa - Вечерње Новости

Supruga Vuka Jeremića, Nataša Jeremić je danas sazvala konferenciju za štampu povodom optužbi koje je Milenko Jovanov uputio na njen račun. Premijer Srbije i kandidat za predsednika Aleksandar Vučić se pre te konferencije javno izvinio i njoj i ...и још »

ŠEŠELj O NATAŠI JEREMIĆ: Da sam ja bio na konferenciji postavio bih joj sledeće pitanje - Вечерње Новости

NATAŠA Jeremić je juče sazvala konferenciju za štampu povodom optužbi koje je Milenko Jovanov uputio na njen račun. Premijer Srbije i kandidat za predsednika Aleksandar Vučić se pre te konferencije javno izvinio i njoj i građanima Srbije zbog ovih ...и још »

Advokat: Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS, Vučića i Jovanova - Blic

Novinarka i supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić podnela je danas krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu protiv Srpske napredne stranke, njenog lidera Aleksandra Vučića, kao i funkcionera SNS Milenka ...и још »

Nataša Jeremić: Nikada nisam bila u kontaktu sa drogom, 10 godina nisam popila ni čašu vina - Blic

Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, izjavila je danas da nikada nije bila u kontaktu sa narkoticima. Ona je na konferenciji za novinare povodom saopštenja potpredsednika Glavnog odbora SNS-a Milenka Jovanova, koji ju je ...и још »

Nataša Jeremić: Ne prihvatam izvinjenje, plašim se šta još mogu da očekujem - Вечерње Новости

Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić, odbacila je danas optužbe funkcionera SNS Milenka Jovanova da upravlja narko-tržištem u Srbiji i istakla da ne prihvata izvinjenje Aleksandra Vučića zbog izjave Jovanova. Jeremić je ...и још »

Obraćanje Nataše Jeremić: Suze u sali, burno ispred vrata - N1 Info

Kako se približava kraju, predsednička kampanja postaje sve grublja: Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, odbila je izvinjenje rivala njenog supruga na izborima Aleksandra Vučića. Dragan J. Vučićević pred vratima: "Otvori ...и још »

Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS i Vučića - N1 Info

Advokat Vladimir Gajić izjavio je da je Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, podnela krivičnu prijavu protiv Srpske napredne stranke (SNS), njenog lidera Aleksandra Vučića i potpredsednika SNS Milenka Jovanova zbog saopštenja ...и још »

Nataša Jeremić: Ubeđena sam da je Vučić napisao saopštenje - N1 Info

Nataša Jeremić je izjavila za N1 da je ubeđena da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom je optužena da je narko-bos. Dodala je da očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. Srbija nije normalna zemlja baš ...и још »