Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

Nataša Jeremić: Nikada nisam bila u kontaktu sa drogom, 10 godina nisam popila ni čašu vina - Blic

Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, izjavila je danas da nikada nije bila u kontaktu sa narkoticima. Ona je na konferenciji za novinare povodom saopštenja potpredsednika Glavnog odbora SNS-a Milenka Jovanova, koji ju je ...и још »

Izborna kampanja koja ne štedi ni porodice - Radio Slobodna Evropa

"Ovo prevazilazi granicu zdrave pameti i to više ne može da se uključi ni u jednu drugu priču osim da se radi o jednoj amoralnoj partiji koja ne preza ni od čega", kaže profesorka na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Jelena Đorđević nakon ...и још »

KAD ĆE JEREMIĆ DA SE IZVINI: Vuk uputio niz uvreda na račun Vučićeve porodice i nikom ništa - Вечерње Новости

Vuk Jeremić bazira čitav svoj kampanjski program na uvredama protivkandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice – kaže Krstić. JOŠ SRODNIH VESTI. Jeremić: Osnivačka skupština Narodne stranke 22. oktobra · Jeremić: Idemo na ...и још »

(KURIR TV) NATAŠA JEREMIĆ U SUZAMA: Mi se 10 godina borimo da dobijemo bebu, a oni nam podmeću drogu - Kurir - Dnevne novine

BEOGRAD - Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, održala je danas vanrednu konferenciju za medije. Ne propustite... VUČIĆ SE IZVINIO: Neka napadaju moju porodicu, ne dozvoljavam napade na njihovu · MILENKO JOVANOV: ...и још »

Nataša Jeremić: Ne prihvatam izvinjenje, plašim se šta još mogu da očekujem - Вечерње Новости

Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, odbacila je optužbe funkcionera SNS Milenka Jovanova da upravlja narko-tržištem u Srbiji. Nataša Jeremić / Foto Tanjug - Pres tim Vuk Jeremić/bk. JOŠ SRODNIH VESTI. Hoće podršku ...и још »

Obraćanje Nataše Jeremić: Suze u sali, burno ispred vrata - N1 Info

Kako se približava kraju, predsednička kampanja postaje sve grublja: Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, odbila je izvinjenje rivala njenog supruga na izborima Aleksandra Vučića. Dragan J. Vučićević pred vratima: "Otvori".и још »

Nataša Jeremić: Prvi put se plašim, Vučić da se stidi - N1 Info

Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, oštro je odbacila saopštenje vladajuće Srpske napredne stranke u kojoj je optužena da "upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji". Kaže da nikada nije bila u dodiru sa narkoticima, da se ...и још »

Nataša Jeremić: Ubeđena sam da je Vučić napisao saopštenje - N1 Info

Nataša Jeremić je izjavila za N1 da je ubeđena da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom je optužena da je narko-bos. Dodala je da očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. Srbija nije normalna zemlja baš ...и још »

Vučić: Dvostruki aršini, niko ne brani moju porodicu - N1 Info

Premijer i predsednički kandidat Aleksandar Vučić ocenio je da su reakcije na uvrede, koju je predstavnik SNS izrekao na račun novinarke Nataše Jeremić, pokazale da su u Srbiji na delu "licemerje najgore vrste i dvostruki aršini" i zapitao zbog čega se ...и још »

NATAŠA JEREMIĆ SE RASPLAKALA: Vuk i ja se 10 godina borimo da dobijemo bebu, a oni nam podmeću drogu ... - Espreso.rs

Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, održava konferecniju za novinare povodom napada koji je doživela od potpredsednika Glavnog odbora SNS Milenka Jovanova. Podsetimo, Jovanov je sinoć rekao da je Nataša Jeremić ...и још »