Најважније вести

Svako jutro pravite OVU GREŠKU dok perete zube i zato postaju ŽUTI! Evo šta morate da promenite - Zena (саопштења) (бесплатна регистрација);

Svako jutro pravite OVU GREŠKU dok perete zube i zato postaju ŽUTI! Evo šta morate da promenite - Zena (саопштења) (бесплатна регистрација)

Zena (саопштења) (бесплатна регистрација)Svako jutro pravite OVU GREŠKU dok perete zube i zato postaju ŽUTI! Evo šta morate da promeniteZena (саопштења) (бесплатна регистрација)Oralna i dentalna higijena jako je bitna za celokupno zdravlje. Postoje greške kod pranja zuba koje najverovatnije pravite na svakodnevnoj bazi i nemate pojma da tako ugrožavate zdravlje vaših zuba. Evo na šta morate da obratite pažnju! Ovo je potpuno ...и још »

Ne preterujte s količinom paste za zube - N1 Info;

Ne preterujte s količinom paste za zube - N1 Info

N1 InfoNe preterujte s količinom paste za zubeN1 InfoU svetu se godišnje kupi samo 4,2 milijarde četkica za zube, iako bi one trebalo da se menjaju na svaka tri meseca. Međutim, ne grešimo samo sa četkicama, već i sa pastama za zube koje koristimo više nego što bi trebalo. Zube treba prati najmanje dva ...и још »