This RSS feed URL is deprecated

KAKO JE PAO ANĐUS Detalji hapšenja TV voditelja zbog iznude - Blic (саопштења)

Dejan Anđus (48), kontroverzni novinar i TV voditelj, uhapšen je juče u Beogradu prilikom preuzimanja 30.000 evra od muškarca od koga je iznuđivao novac. Anđus je biznismenu kog poznaje odranije namestio posao, a potom mu za to tražio novac. Foto ...и још »

Vučić: Anđus mi je slao poruke više puta - Blic (саопштења)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom obilaska fabrike municije u Uzićima kod Požege da nema komentar na hapšenje novinara Dejana Anđusa i da državni organi i u tom slučaju treba da rade svoj posao. Foto: Tanja Valić / Tanjug ...и још »

Govorio o Vučiću, Zvezdi, sumnjivim donacijama... - Данас

Sportski novinar Dejan Anđus uhapšen je juče zbog sumnje da je pokušao da iznudi nekoliko desetina hiljada evra od jednog biznismena. 10. Piše: K. Živanović. Beograd 01. jul 2017. 09:44. Foto: Starsport. MUP je saopštio da je Anđus uhapšen nakon što je ...и још »

DETALjI HAPŠENjA: Evo kako je pao Dejan Anđus (VIDEO) - Вечерње Новости

Policija je novinara uhapsila prilikom primopredaje novca. Biznismen ucenu prijavio policiji, pa su kod Anđusa prilikom hapšenja pronađene obeležene novčanice. Foto: D. BaboviĆ. JOŠ SRODNIH VESTI. Podignuta optužnica protiv Dejana Anđusa zbog iznude ...и још »

EKSKLUZIVNI SNIMAK Dejan Anđus preuzima kovertu od biznismena koga je reketirao - Blic (саопштења)

Kontroverzni TV voditelj Dejan Anđus (49) uhapšen je jutros pod sumnjom da je reketirao jednu osobu koja ga je prijavila za pokušaj iznude. "Blic" je došao u posed snimka na kome se vidi kako žrtva Anđusu predaje kovertu. REKLAMA. -. PREVOD. UŽIVO ...и још »

NUNS traži objavljivanje svih informacija o hapšenju Dejana Anđusa - Kurir - Dnevne novine

BEOGRAD - NUNS apeluje na istražne organe da ne odugovlače sa obelodanjivanjem svih informacija o hapšenju novinara Dejana Anđusa. Ranije danas, pojedini beogradski mediji objavili su vest da je Anđus uhapšen zbog sumnje da je pokušao da iznudi novac ...и још »

PRETIO SMS PORUKAMA Uhapšen Dejan Anđus, osumnjičen za pokušaj iznude 30.000 EVRA - Blic (саопштења)

Kako "Blic" nezvanično saznaje, kontroverzni TV voditelj Dejan Anđus uhapšen je jutros pod sumnjom da je reketirao jednu osobu koja ga je prijavila za pokušaj iznude. Dejan Anđus. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Dejan Anđus. Pripadnici MUP-a u ...и још »

Uhapšen novinar Dejan Anđus - B92

Beograd -- Televizijski voditelj i sportski novinar Dejan Anđus uhapšen je pod sumnjom da je reketirao jednu osobu koja ga je prijavila za pokušaj iznude, saopštio je MUP. Izvor: B92 petak, 30.06.2017. | 11:46 -> 15:30. Podeli. Foto: Screenshot. Iz ...и још »

UNS i NUNS: Objaviti sve informacije o hapšenju Anđusa - Blic (саопштења)

Dva novinarska udruženja UNS i NUNS u odvojenim saopštenjima zatražila su od nadležnih organa da objave sve relevantne informacije o slučaju hapšenja TV voditelja Dejana Anđusa. Foto: Promo / RAS Srbija. UNS je odmah nakon što je u medijima objavljeno ...и још »

ANĐUS: Život dajem, pare ne dajem (VIDEO) - Pink.rs (саопштења) (блог)

Portal Pink.rs došao je do ekskluzivnog snimka na kojem se jasno vidi kako Dejan Anđus broji novac koji je reketom iznudio od biznismena kojeg je ucenjivao, na snimku se takođe vidi i njegovo hapšenje. Izvor: Pink.rs, Foto: Printscreen; pre 7 meseci ...и још »